Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nüfusu az, insanları refah içinde yaşayan Norveç'te suç oranı düşük. Ama bunu meclisteki kadın sayısına bağlayamayız. Mukayese yanlış. Erkek çocuğunu istismar eden kadın haberleri de okuduk, babasının istismarına göz yuman anne haberleri de. Dolayisiyla bu olayların adaleti erkeklerin eline bırakmaktan (adaleti erkeklerin eline bırakmak ne demekse) dolayı olduğunu ima etmek erkek nefretini besleyen bir durum. Bakış açınızı degistirmenizi tavsiye ederim.
Not: Bu arada forumda yazarken büyük harf kullanmazsanız sevinirim.
link atar misinKK hatunları change.org de kampanya başlatılmış imzalar mısınız Tecavüze idam
Hadi bir el atın yayılsın
Abi ben yıllar önce kendi öz be öz babamın internette bu tarz bir sürü şey aradığına şahit olmuştum kanım donmuştu hala aklıma gelir içim patlayacak gibi olur. Allah’ım bu kirli dünyadan ne zaman kurtulacağız.Sadece bu ülkeye değil ki.
Az önce 16 yaşında hamile bıraktığı kızı ile karısından ayrılıp düğün yapan adamın haberini okudum. Amerika falan sanırım.
Adamın ailesi de katılmış bu dugune.
Torunları ile oğullarının dugunlerine.
Avrupa da büyük bir futbol Takımının gözlemcisi olan adam hakkında 40 küsür pedofili suçlaması var.
Bence dünyanın çivisi çıktı.