Yansın CEHENNEM bu ahlaksız zalimler için !!!

Aynen annenin şikayetini ciddiye almayan ve salıveren polis ... Kontrol edip çocuktaki hasarı farkedip ses çıkartmayan doktor ... İfadeleri hiçe sayan savcı .... O masum çocuğun yaşadıklarında katkısı olan şerefsizledir ve o adi köpekle aynıdırlar benim gözümde !!

Detaylari okudum icim nasil ezildi anlatamam.Allah'im o kucucuk beden nasil tasir bu durumu nasil taşır bu psikolojiyi benim de kızim var aklima grldikce deliriyorum.

Nüfusu az, insanları refah içinde yaşayan Norveç'te suç oranı düşük. Ama bunu meclisteki kadın sayısına bağlayamayız. Mukayese yanlış. Erkek çocuğunu istismar eden kadın haberleri de okuduk, babasının istismarına göz yuman anne haberleri de. Dolayisiyla bu olayların adaleti erkeklerin eline bırakmaktan (adaleti erkeklerin eline bırakmak ne demekse) dolayı olduğunu ima etmek erkek nefretini besleyen bir durum. Bakış açınızı degistirmenizi tavsiye ederim.

Not: Bu arada forumda yazarken büyük harf kullanmazsanız sevinirim.

Mukayese yanlis degil. Acin bakin yukarida UNICEF raporuna, ne diyor. Acikca cins esitsizliginin cocuklari sefalete ugrattigini arastirmalar sonucu bulup yazmislar.

Adaleti erkekler yurutuyor cunku yargi, yasamada cins dagilimi dengeli degil. Istismar davalarinin yuzde elli kadin ve erkek hakimlere verilmesi lazim.

Yeter artik aglanip sizlanacaginiza kiz cocuklarinizi liderlik konusunda egitmeye bakin ki bir sonraki nesillere esit derecede kadin-erkek olan bir yonetim ve yargi gelsin ve bu adaletsizliklere cozum bulunsun.

Sizin sikayetleriniz duyulmuyorsa degistirin sistemi, cocucgunzdan baslayin.

Sürekli aklım bu konuda.
Daha fazla ne yapılabilir diye.
Sosyal medya hesaplarımda sürekli görüyorum,herkes paylaşım yapıyor "susma" diyerek, çok hoşuma gidiyor.
Bu bir ayaklanmaya döner mi dersiniz?
Ses getirir mi bu kez?
Duymadığımız nice olaylar da oluyordur.
Bir tane daha olmadan önü kesilebilir mi?

Allahım olsun bu kez.
Öyle müeyyideler konulsun ki yer yerinden oynasın ne olur!
Duam bu...

Hanımlar Adana'daki kız çocuğun öldüğünü dogrulayan bir bilgi yok. Sosyal medyada eski bir haberin cenaze görüntüleri dolaştığı söyleniyor. İnşallah da ölmemiştir yavrucuk Allah yardım etsin :( Bunca sapık mikrobun içinde ufakliklari gözünüzden ayirmayin! Manavgattaki anne kız için ise çok ama çok üzgünüm. sapıkların cezaevinde öldürülmesini filan dilemiyorum, aksine hayatta bırakıp hergün işkence edilmesini diliyorum.
İlk haberle ilgili link :
https://www.google.com.tr/amp/s/m.s...i-o-sapikla-ilgili-sok-iddia-olduruldu-mu/amp

KK hatunları change.org de kampanya başlatılmış imzalar mısınız Tecavüze idam
Hadi bir el atın yayılsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilinçsizce yetiştirilen ahlak eğitimi verilmeyen/verilemeyen erkekler toplumda olduğu sürece malesef ki yaşananlar devam edecek. Bu konuda kiz annelerinden çok erkek anne babalarına düşüyor iş. Ahlak veremiyolar çocuklarına. Tabi ki karakterinde var da olur ama toplum olarak iyiye gitmiyoruz. Bilmedigimiz daha çok şeyler yaşanıyor. Idam çözüm değil. Öldürülmesin de zaten. Cinsel organlarından canlı canlı işkence görsünler ve bu işkence çocukların uyuduğu saatte tüm televizyon kanallarinda gösterilsin ki herkes görsün cezasını. Yolda sokakta okulda taciz etmekten suçlu bulunmuş herkes hadim edilsin ki bi daha meyillenmesin. Ama önce eğitim ve ahlak gerekiyor işte. Kimse kimsenin çocuğunu bu devirde kucağına almasin öpmesin. Uzaktan sevsin. Yalniz başına bi yere götürmesin çocuğunu. Annesi ve babasi varken sevsin

Sadece bu ülkeye değil ki.
Az önce 16 yaşında hamile bıraktığı kızı ile karısından ayrılıp düğün yapan adamın haberini okudum. Amerika falan sanırım.
Adamın ailesi de katılmış bu dugune.
Torunları ile oğullarının dugunlerine.

Avrupa da büyük bir futbol Takımının gözlemcisi olan adam hakkında 40 küsür pedofili suçlaması var.

Bence dünyanın çivisi çıktı.
Abi ben yıllar önce kendi öz be öz babamın internette bu tarz bir sürü şey aradığına şahit olmuştum kanım donmuştu hala aklıma gelir içim patlayacak gibi olur. Allah’ım bu kirli dünyadan ne zaman kurtulacağız.

Dunyayi cehenneme cevirmek lazim onlara.
Oyle basit olmemeliler!
Olmek icin yalvarmalilar.
Ama olememeliler!
Bi taraflari kokunden kesilip, kan kaybindan olene dek aci icinde birakilmalilar bunlar!!

Biz de buna benzer bir olay yasadik. Lakin kizim zarar gormeden atlatti sukurler olsun. Sadece bir tacize yeltenme vardi simdi mahkemeligiz.

Ama var ya o yaratigi yolda gorsem, kuvvetim yetse; bir odaya kapatir cani cikana dek iskemce ederdim!!!!
Cehennem iyi ki var!

İdam için imza kampanyasının linkini paylaştım. Normalde ülkemize idam ın gelmesini istemiyorum siyasi sebeplerden dolayı suistimal edilebilir diye ancak bu tecavüzcü sapıklara, yeryüzündeki en adi yaratıklara gereken yapılmalı.

Medyada detayı paylaşılmıyor yavrucak ölmemiş ama çok zor durumda imiş.

'Ey akıl sahipleri, kısasta sizin için hayat vardır. Böylece korunursunuz"
Bakara 179 meali

Artık bu yaratıklar için cezaevindeki mahkumlardan medet ummayalım, cezaevinde beslemeyelim.

Back
X