- 5 Ağustos 2017
- 455
- 395
- 103
- Konu Sahibi Amaki hayal
-
söyle dıyım cok ıyı kalplısınız allah razı olsun . lakın sokak hayvanlarında mıkrop ve vırus olabılır . o yuzden once bı veterınere goturmelısınız .sonra ızın alırsanız okuldan belkı orda bakmanız bıle guzel olabılır :) cocuklara merhamet sevgı guzel seyler aşılamak ıcın hayvan bakmak ideal :))Merhabalar arkadaslar..
Ogretmenim ve merkeze gore cok yuksek ve soguk bi yerde okulum. Uc gun once buz gibi bi havada disarda yagmur yagarken okulun kapisinin onunde bi kedi okula girmeye calisti bende aldim iceri. Ilkokul ortaokul birlesik bi okul ve bu yas cocuklari bilirsiniz hemen hayvanin sagindan solundan cekistirmeye basladilar. Bazi ogretmenlerde korkuyomus bagristilar falan brnde hayvani aldim sinifima goturdum. Karnini doyurdum isindi uyudu cok uysal bi kedi zaten. Ertesi gun okulda olamiyacagim icin eve goturdum ama evde bi kedim daha var birbirlerinden hoslanmadilar disrda buldugum erkek ve buyuk benimki disi 7 aylik bu sabah tekrar sinifa getirdim cocuklarda cok sevdi ilgilendiler tuvalet mama falan getirdiler. Simdi ben kis bitenr kadar en qzindan bu hayvan sinifta kalsin istiyorum ama veliler sorun eder mi idare bisey der mi yada derslerle birlikte sinifta kediyle ilgilenebilir miyim bilmiyorum ama asla birakmakta istemiyorum. Bana da alisti tuvalet icin disari cikariyorum hemen gelip beni bekliyo okuljn onunde. Bugun tuvaletiyle birlikte sinifa biraktim mama su vs ile. Bi arkadasim burasi hayvan bakma yeri degil at sunu dedi haftasonu baktim yagmurlu gosteriyo nasil atarim ya ne yapacagimi sasirdim sizce bakabilir miyim?
Düşünceniz çok güzel yapmaya çalıştığınız şeyde keza öyle ama maalesef uygun olmaz diye dusunuyorumMerhabalar arkadaslar..
Ogretmenim ve merkeze gore cok yuksek ve soguk bi yerde okulum. Uc gun once buz gibi bi havada disarda yagmur yagarken okulun kapisinin onunde bi kedi okula girmeye calisti bende aldim iceri. Ilkokul ortaokul birlesik bi okul ve bu yas cocuklari bilirsiniz hemen hayvanin sagindan solundan cekistirmeye basladilar. Bazi ogretmenlerde korkuyomus bagristilar falan brnde hayvani aldim sinifima goturdum. Karnini doyurdum isindi uyudu cok uysal bi kedi zaten. Ertesi gun okulda olamiyacagim icin eve goturdum ama evde bi kedim daha var birbirlerinden hoslanmadilar disrda buldugum erkek ve buyuk benimki disi 7 aylik bu sabah tekrar sinifa getirdim cocuklarda cok sevdi ilgilendiler tuvalet mama falan getirdiler. Simdi ben kis bitenr kadar en qzindan bu hayvan sinifta kalsin istiyorum ama veliler sorun eder mi idare bisey der mi yada derslerle birlikte sinifta kediyle ilgilenebilir miyim bilmiyorum ama asla birakmakta istemiyorum. Bana da alisti tuvalet icin disari cikariyorum hemen gelip beni bekliyo okuljn onunde. Bugun tuvaletiyle birlikte sinifa biraktim mama su vs ile. Bi arkadasim burasi hayvan bakma yeri degil at sunu dedi haftasonu baktim yagmurlu gosteriyo nasil atarim ya ne yapacagimi sasirdim sizce bakabilir miyim?
Kedi ev kedisi hatta korkutmak icin hayvanin yuzune cakmak tutmuslar kaslari falan yanmis . Bizim ogrenciler taniyo kediyi yani surekli sokakta yasamis bakimsiz.bi kedi degil.söyle dıyım cok ıyı kalplısınız allah razı olsun . lakın sokak hayvanlarında mıkrop ve vırus olabılır . o yuzden once bı veterınere goturmelısınız .sonra ızın alırsanız okuldan belkı orda bakmanız bıle guzel olabılır :) cocuklara merhamet sevgı guzel seyler aşılamak ıcın hayvan bakmak ideal :))
Bu kedi cok sakin benim kedim olsa yerinde durmaz ama bu yastik gibi yattigi yerde kaliyo sesi de cikmiyo tombalak zaten mqsaya cikabilecek kadar ziplayamaz. Cocuklar konusunda haklisiniz ama bi sur3 sonra alisirlar diye dusunuyorum.Bizim okulda iki kendimiz ve birkaç hayvanımız daha var. İdare özellikle onlara izin verdi. Hayvan sevgisini aşılamak için. Şöyle düşünün ders anlatiyirsunuz sınıf kapısı açıksa heran içeri bir kedi girip öğretmen masanizin üzerine çıkabiliyor. Kötü yanı öğrenciler sürekli kucağına alıp sevmek istiyor ister istemez kedi de rahatsız oluyor.
Peki tesekkurler..Düşünceniz çok güzel yapmaya çalıştığınız şeyde keza öyle ama maalesef uygun olmaz diye dusunuyorum
ay yawrum kıyamam :s ne caniler var yarabbı :S kalbın guzel nıyetın guzel de ızın vermezler :S bı sure alısırsan bırakırsan da o da cok zor oluyo :SKedi ev kedisi hatta korkutmak icin hayvanin yuzune cakmak tutmuslar kaslari falan yanmis . Bizim ogrenciler taniyo kediyi yani surekli sokakta yasamis bakimsiz.bi kedi degil.
Ya okul cok buyuk kullanilmayan bisuru sinifi var minicik hayvan yerimizi daraltmaz diye dusunuyorum ama sikayet falan olursa birakicam mecbur sagolun..ay yawrum kıyamam :s ne caniler var yarabbı :S kalbın guzel nıyetın guzel de ızın vermezler :S bı sure alısırsan bırakırsan da o da cok zor oluyo :S
ınsanlar otizmli cocukalara bile vebalı muamelesı yapıp kendı cocuklarından uzak tutmaya calıstılar kardesım .. bu dunya pek dusundugumuz gibi değilYa okul cok buyuk kullanilmayan bisuru sinifi var minicik hayvan yerimizi daraltmaz diye dusunuyorum ama sikayet falan olursa birakicam mecbur sagolun..
Evet butun haftasonu dusunucem sanirim ne yapilabilir baska diye sagolun.Kesin birisinden bi laf duyacaksınız ..canınızı sıkmalarina fırsat vermeden başka bi çözüm bulun derim ben
Cok haklisiniz da birakamiyorjm iste oyle de masum ki su haftasonu bi gecsin de biseyler dusunucem sagolun.ınsanlar otizmli cocukalara bile vebalı muamelesı yapıp kendı cocuklarından uzak tutmaya calıstılar kardesım .. bu dunya pek dusundugumuz gibi değilhayırlısı olsun ne dıyelım ınsallah senı uzmezler.
Sinifim brans sinifi acikcasi kendim kapimi kilitleyebiliyorum kendi derslerimde kullaniyorum cocuklarda cok kucuk degil bugun kedi hep siniftaydi birlikte ders isleyebildik sorun olmadi ama ilerleyen gunlerde bi sikinti cikar mi bilemiyorum. Benim kedim cok korktu henu kisirlastirmadigimiz icin de ciflesmelerindrn korktuk. Evde de iki kediyle ilgilenemeyiz zaten calisiyoruz ikimizde. Benim kedim olmqsa hemen alirdim.İzmirde birçok okulda hayvan besleniyor. Kediler, köpekler çocuklarla haşır neşir gayet. Hatta bizim yakınlardaki okulda tavuklar var, her gün bir sınıf yapıyor bakımlarını yumurtalarını alıyorlar.
Ama nasıl bir ortamdasınız bilmiyorum, gelen tepkilerle baş edebilecekseniz kalsın.
Bu arada iki kediyi bir araya getirebilmek için belli süreçler gerekiyor. Biraz uğraşırsanız birlikte yaşayabilirler.
Sinifim brans sinifi acikcasi kendim kapimi kilitleyebiliyorum kendi derslerimde kullaniyorum cocuklarda cok kucuk degil bugun kedi hep siniftaydi birlikte ders isleyebildik sorun olmadi ama ilerleyen gunlerde bi sikinti cikar mi bilemiyorum. Benim kedim cok korktu henu kisirlastirmadigimiz icin de ciflesmelerindrn korktuk. Evde de iki kediyle ilgilenemeyiz zaten calisiyoruz ikimizde. Benim kedim olmqsa hemen alirdim.
Kesinlikle kedileri kabul eden barinak yok yasadigim yerde olsada birakmam. Sokakta en azindan yasama sansi azda olsa var barinaklarda hic yok malesef. Kendini koruyabilecek bi kedi degil insanlara aliskin oldugu icin korkup kacmiyo biri zarar verirse nasil biraktim diye kahrolurum ya. Nolacak bu hayvanlarin hali bende bilmiyorum orda koskoca bi sorunlulugum var cocuklarim dersim isi gucu birakip kedinin pesinde dolasmak istemem ama hayvan mazlum gozunun icine bakiyo bi ogretmen bi insan olarak vicdanim elvermiyo ya.aşıları vs tamsa sorun olmaz bence yine de veliler sıkıntı çıkartabilir siz izin alın bence. ya da veli toplantısında imza falan toplayın. keşke ülkemizde de güzel şartları olan barınaklar olsaydı bu sebeple barınak şartları iyileştirilsin istiyorum, insanlar hayvanlar sokakta sürünsün istiyor ısrarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?