Yapabilir miyiz?

Ayni blokta bir baska firmada calisan bir beyefendi ile gorusuyorum. Pek bir ilgili. Cogu konuda bana destek olmaya calisiyor. Egitimi iyi. Artik evlenmek istedigini soyluyor. 39 yasinda.

Adam akilli ki bir erkekte en cok aradigim sey budur. Cakal biri degil. Olgun da.

Kafamda bir soru isareti var ama bastan soyleyeyim kimse polemik yaratip konumu mahvetmesin lutfen. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Bu adam namazli niyazli biri. Ben ise bu konulara yakin degilim. Bunun farkinda. Bu farklilik sorun yaratir mi?

Evlenmeyi istiyorum artik ama yapabilir miyiz sizce? Daha once karsilastigim, hayat tarzima uygun erkeklerin yarattigi husrani dusununce neden olmasin diyorum ama siz ne dusunuyorsunuz? Cevrenizde var mi benzer ornekler?
Ailesiyle tanıştınız mı? Belki onlar kapalı gelin isterler, sohbetlere katılım isterler, çalışmayan gelin isterler, belki sürekli hizmet beklerler. Herkes aynı değildir ancak bunlar heryerde geçerli. Ayrıca adamın ben sana yeterim lafına inanma. Evlendiği dk değişen çok.

Gereken her şey söylenmiş zaten, tanıyıp zamanla anlayacaksınız. Ben de şunu eklemek istiyorum; tabi ki konuşulması ciddi şekilde düşünülmesi gereken bir konu, ama biraz hassas tabi herkes için, konuşurken üslup çok önemli. İnsan bazen çizgilerimi çekeceğim diye aksi, uzlaşmaz bir imaj da çizebiliyor. Bir tecrübem oldu bu konuda, onun için söylüyorum. Zaten yaş gereği olgun bir adamsa işaretleri okuyordur, okumuştur. Yerine göre siz de ufak ufak yoklarsınız. Ama hayatın ne getireceği hiç belli değil, keskin konuşmamakta fayda var. Güzel giden bir ilişki buna benzer restleşmeler yüzünden kaybedilebiliyor da. Hayırlısı olsun hakkınızda

Ona biraz zaman verin tanımaya çalışın. Üzerinizde baskı kurup bunaltacak biriyse zaten devam etmezsiniz. Ama belki de hoşgörülü biridir. Herkesin ibadeti kendisine diye düşünüp bu konularda rahat da olabilir.

Ayni blokta bir baska firmada calisan bir beyefendi ile gorusuyorum. Pek bir ilgili. Cogu konuda bana destek olmaya calisiyor. Egitimi iyi. Artik evlenmek istedigini soyluyor. 39 yasinda.

Adam akilli ki bir erkekte en cok aradigim sey budur. Cakal biri degil. Olgun da.

Kafamda bir soru isareti var ama bastan soyleyeyim kimse polemik yaratip konumu mahvetmesin lutfen. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Bu adam namazli niyazli biri. Ben ise bu konulara yakin degilim. Bunun farkinda. Bu farklilik sorun yaratir mi?

Evlenmeyi istiyorum artik ama yapabilir miyiz sizce? Daha once karsilastigim, hayat tarzima uygun erkeklerin yarattigi husrani dusununce neden olmasin diyorum ama siz ne dusunuyorsunuz? Cevrenizde var mi benzer ornekler?
Biriniz felsefi inanca mensup olsa birisi müslüman olsa sorun olabilirdi. Ama dini görüşünüz aynıysa sorun olmaz bence.

Back
X