İpin ucunu kaçırınca fazla yiyorum ve bu da bana kilo olarak dönüyor. Kendimi iyi hissetmek için kilo vermeye ihtiyacım var. Yarın itibariyle tartılarak diyete başlıyorum.
Merhabalar güncel kilom 78.
Ilk hedefim 75
Ikinci hedef 70.... son varış noktası 60. Hedeflerimi bölerek ilerlemek istiyorum. Şuan 75 kiloya fokuslandim
Sabah menemen , salata yedim. Akşam 17 .00 de zeytinyağli türlü yedim. Akşam yemeginden sonra herhangi hiçbirsey yemeyecegim .sadece su içecegim.
Merhabalar güncel kilom 78.
Ilk hedefim 75
Ikinci hedef 70.... son varış noktası 60. Hedeflerimi bölerek ilerlemek istiyorum. Şuan 75 kiloya fokuslandim
Sabah menemen , salata yedim. Akşam 17 .00 de zeytinyağli türlü yedim. Akşam yemeginden sonra herhangi hiçbirsey yemeyecegim .sadece su içecegim.
Merhaba bende başladım boyum 1.75 güncel kilom 76.80. Tam bir ay önce hamileliğim 4 aylık sonlandı tedavi ile olmuştu hormon ilaçları falan derken 4. Ayın sonunda 83 ü görmüştüm bir ayda 76 ya düştüm hedefim 70. Hepimize bol eksiler
Örnek diyet listem de var aslında. Diyet listesinin dışına çıktığımda da azıcık dikkat etsem yeter. Zor kilo veren birisi değilim. Buraya ara ara yazmam, dikkat etmem gerektiğini kendime hatırlatmam lazım.