Yapabilirmiyim , yapanlar var mı ?

Arzusnmmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
8
-32
1
26
Bu sene üniversitede son deneme geçmiş bulunmaktayım ve bu ay içersinde evleniyorum ama nişanlımla 1 er saatlik farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi nedeniyle benim şehrime gelemiyor ben kendi arabamla haftada 2 gun gidiş geliş yapicam ama ben ikinci öğretim olduğum için bir türlü kendime güvenim yok bayanlar gece araba sürebilmeliyim ışıksız yollar var ve kamyon şoförleri gözümü epey bi korkutuyor aslında dümdüz yol ama işte o korkuyu bi türlü yenemiyorum ya kaza yaparsam ya ölürsem süren arkadaşlar var mı deneyimlerinize ihtiyacım var bir de lütfen acımasız eleştiri yapmayalim benim sizin desteğinize ihtiyacım var .

Ben sürdüm şehirlerarası filan da bir zaruriyet yoksa olmaz bence . Her hafta git gel... kulağa mantıklı gelmiyor.

Eşiniz nasıl buna rıza gösteriyor o da ilginç. Bir mecburiyet yoksa tenha yerlere gece vakti gitmeme eşim rıza göstermez.

Bence sürekli yapılması mantıklı değil.

Iyiki acımasız eleştiri yapmayın dedik belki öyle olması lazım di ne kadar bilmiş bilmiş konusuyosunuz insanların yaşantısını bilmeden
Bilmeden konuşuluyor işte..
Evlilik ertelenemiyor sanırım kamyon şöförleri falan aklıma gelmez de uyku yorgunluk olursa ben ondan korkardım..
Bem cesaret edemem ama benim edebiyat hocam 8 saat gece yolculuğu yapmıştı küçük kızıyla birlikte ..

Kendinine güvenen şöför için gece veya gündüz farketmez.
Gündüzde kaza olabilir. Allah korusun tabii.
Şartlar böyleyse yapacak bişey yok 1-2 git gel den sonra alışırsınız merak etmeyin. Uykusuz araç kullanmayın yeterli.

Iyiki acımasız eleştiri yapmayın dedik belki öyle olması lazım di ne kadar bilmiş bilmiş konusuyosunuz insanların yaşantısını bilmeden
Sinirlenmeyin bu kadar. acimasiz bir yorum değilki. Hem de yazan ablamiz büyük. Fikrini söylemiş. Kötu bi sey dememiş.

Biraz daha sakin yaklaşmaya çalışın. Gerilmeyin.

Herkes fikrini söyleyecek. Amac sizi kirmak değil.

Bu sene üniversitede son deneme geçmiş bulunmaktayım ve bu ay içersinde evleniyorum ama nişanlımla 1 er saatlik farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi nedeniyle benim şehrime gelemiyor ben kendi arabamla haftada 2 gun gidiş geliş yapicam ama ben ikinci öğretim olduğum için bir türlü kendime güvenim yok bayanlar gece araba sürebilmeliyim ışıksız yollar var ve kamyon şoförleri gözümü epey bi korkutuyor aslında dümdüz yol ama işte o korkuyu bi türlü yenemiyorum ya kaza yaparsam ya ölürsem süren arkadaşlar var mı deneyimlerinize ihtiyacım var bir de lütfen acımasız eleştiri yapmayalim benim sizin desteğinize ihtiyacım var .
Hayatta bir şeyin başına geleceği varsa öyle veya böyle seni bulur kaderin önüne geçemeyiz.. sen duanı et, kurallara uy, kendi yolndan git allahın izniyle hiç bir şey olmaz. Benimde okulum bi dağ yoluydu aynı kamyonlar ve virajlı, in cin top oynayan bir yoldu ilk zamanlar bende korkardım çok ama zamanla yendim sen önlemini al gerisi allahtan ve hayırlı olsun :)

Sinirlenmeyin bu kadar. acimasiz bir yorum değilki. Hem de yazan ablamiz büyük. Fikrini söylemiş. Kötu bi sey dememiş.

Biraz daha sakin yaklaşmaya çalışın. Gerilmeyin.

Herkes fikrini söyleyecek. Amac sizi kirmak değil.
Ama şartlar bunu gerektirdi bilip bilmeden özellikle belirttiğim halde sırf can sıkmak için böyle yorumda bulunmuş ablamız

ertesi sabah erken kalkın çıkın.
cumartesi sabah/pazartesi sabah şeklinde oluşturun rutininizi.

ben 14 yıldır araba kullanıyorum, uzun yol tecrübem de var, iyi de kullanırım, ama böyle bir süreklilik bana bile mantıklı gelmedi.

Ben sürdüm şehirlerarası filan da bir zaruriyet yoksa olmaz bence . Her hafta git gel... kulağa mantıklı gelmiyor.

Eşiniz nasıl buna rıza gösteriyor o da ilginç. Bir mecburiyet yoksa tenha yerlere gece vakti gitmeme eşim rıza göstermez.

Büyük konusuyosunuz insAllah başınıza gelmez

Ama şartlar bunu gerektirdi bilip bilmeden özellikle belirttiğim halde sırf can sıkmak için böyle yorumda bulunmuş ablamız
O zaman yanlış yere konu açtınız biraz anlatsaniz böyle olmazdı kimse bişey bilmeden tabi ki direkt bunu yazacak bende yazacaktım mesela
Allah'ım gönlünüze göre versin

Hayatta herkes eşinin rızasına göre yaşamak zorunda değil , herkesin hayat şartları, hayata bakışı farklı sizin eşinizin rıza göstermemesi, rıza göstereni ilginç kılmaz.. kaldı ki hayatı eşinizin ‘rızasına’ göre yaşamanız çok daha ilginç.

Büyük konusuyosunuz insAllah başınıza gelmez
yeni moda oldu buda kimseye gik diyemiyoruz hemen "seni de goruruuuuz" moduna giriyor konu sahipleri. elestiri/yorum kaldiramayacaksaniz acmayin konu falan,triplerinizi nazinizi cekmek zorunda miyiz yahu?

Öyle bir şey yok anneciğim hasta murvetimi görmeden ölmek istemiyor son evresinde benimde onu bu haktan mahrum bırakmaya hakkım yok
Anladım canım benim ama nerden biliyorsun belki sen annenden önce öleceksin..
Allah şifa versin benim annem de kanser hastası..
Ben de senin gibi düşünürdüm büyük ihtimal..
Bişey diyemedim şimdi
Normal otobüs de kullanabilirsn

Back
X