Yapabilirmiyim , yapanlar var mı ?

Okul bitmeden evlenilmez. Bu net bir kere. Hic kalkip da kizmayin insanlara.

Hadi ille evlenecegim dediniz evlendiniz diyelim.
Anneniz hastaysa da sizin evliliginizi gorup moral depolayacaksa da zaten annenizi birakip gitmeyin,yaninda olun. Cok lazimsa esiniz size gelir her hafta. Bir koca icin oyle yollara dusulmez gece yarilari

Hanımlar,
derin derin nefes alıyoruz, sahildeyiz hafif bir meltem esintisi, kumsala vuran dalga sesleri, ay ışığı, yakamoz, mis gibi deniz kokusu geliyor burnumuza, suya yansıyan ay ışığını fark edip başımızı gökyüzüne çeviriyoruz, milyonlarca yıldız, çok sakiniz manzara enfes :)))

Iyiki acımasız eleştiri yapmayın dedik belki öyle olması lazım di ne kadar bilmiş bilmiş konusuyosunuz insanların yaşantısını bilmeden
Acimasiz degildi elestirim , 10 sene sonra bana hak verirsiniz belki
Ayrica bu yorumu yapmam icin kimsenin hayatini bilmeme gerek yok , insan son senesinde evlenmemeli

Ama şartlar bunu gerektirdi bilip bilmeden özellikle belirttiğim halde sırf can sıkmak için böyle yorumda bulunmuş ablamız
Niye caninizi sıkmak icin yorum yapiyim ki? Emin olun tanidigim biri olsaniz cok daha acimasiz olurdu yorumum , kendi cevremde kimsenin bu kosulda evlenmesine musade etmem

Hanımlar,
derin derin nefes alıyoruz, sahildeyiz hafif bir meltem esintisi, kumsala vuran dalga sesleri, ay ışığı, yakamoz, mis gibi deniz kokusu geliyor burnumuza, suya yansıyan ay ışığını fark edip başımızı gökyüzüne çeviriyoruz, milyonlarca yıldız, çok sakiniz manzara enfes :)))
Forumca buna gerçekten ihtiyacımız var.

Olur mu ,olmaz mı sorusuna "olmaz" diyoruz.
Bir araba dayak yiyoruz :D

Forumca buna gerçekten ihtiyacımız var.

Olur mu ,olmaz mı sorusuna "olmaz" diyoruz.
Bir araba dayak yiyoruz :KK70:
Topiklerde sinirleri gerilenlere sakinleşme terapileri yapalım, topik mi açsak acaba:))) sinirlenince hayal kurduralım, belki kır çiçekleriyle dolu bir doğa hayal etmek rahatlatıyordur ya da benim gibi deniz kenarında dalgaların sesini dinlerken rahatlayanlar vardır, gecenin kör karanlığında gökyüzündeki yıldızlara dokunacakmış gibi hissetmek iyi geliyordur belki, hiç tanımadığımız insanlara bunca sinirlenmek iyi değil, tanımasak da sırf klavye arkasındayız diye kalp kırmanın da manası yok.

Konu sahibesi de çok genç, biraz da gençliğine vermek lazım zira yeniden okusa belki de kimsenin kötülüğüne yazmadığını anlayacaktır, gece araba kullanmak gündüze göre daha riskli çünkü, siz istediğiniz kadar şoförlüğünüze güvenin, trafikteki diğer şoförlere güvenemiyorsunuz, biz kaç sefer gece yolculuğunda kazadan kıl payı kurtulduk, o da eşimin reflekslerinin güçlü olması, belli bir hızın üstünde gitmemesi ve trafikteki diğer sürücülerin yerine de düşünüp ani bir durumda manevra yapacak alan bırakması sayesinde.

Topiklerde sinirleri gerilenlere sakinleşme terapileri yapalım, topik mi açsak acaba:))) sinirlenince hayal kurduralım, belki kır çiçekleriyle dolu bir doğa hayal etmek rahatlatıyordur ya da benim gibi deniz kenarında dalgaların sesini dinlerken rahatlayanlar vardır, gecenin kör karanlığında gökyüzündeki yıldızlara dokunacakmış gibi hissetmek iyi geliyordur belki, hiç tanımadığımız insanlara bunca sinirlenmek iyi değil, tanımasak da sırf klavye arkasındayız diye kalp kırmanın da manası yok.

Konu sahibesi de çok genç, biraz da gençliğine vermek lazım zira yeniden okusa belki de kimsenin kötülüğüne yazmadığını anlayacaktır, gece araba kullanmak gündüze göre daha riskli çünkü, siz istediğiniz kadar şoförlüğünüze güvenin, trafikteki diğer şoförlere güvenemiyorsunuz, biz kaç sefer gece yolculuğunda kazadan kıl payı kurtulduk, o da eşimin reflekslerinin güçlü olması, belli bir hızın üstünde gitmemesi ve trafikteki diğer sürücülerin yerine de düşünüp ani bir durumda manevra yapacak alan bırakması sayesinde.

e düşünce gücü topiğimizde yapıyoruz bol bol biz :)

ama bdv ye en tepeye sabit bir enerji yükseltme topiği lazım şimdi. hatta bdv ye girerken o topikten geçerek girmek falan lazım :D

konu sahibi bence bu iş olmaz. trafik bir risk ve göz göre göre riski arttırmamak lazım. sizin planınız riski çok arttırır başka bir çare yok mu mesela servis vardır belki okulun. ya da okula yakın ev tutma opsiyon değilse evlenip yurtta kalabilirsiniz belki bi süre daha okulunuz bitene kadar. haftasonu da evinize gidersiniz.

Arkadasım soforlugun ne durumda? Acemiysen , daha once uzun yol deneyimin yoksa otobus vs gibi bir cozum yolu dene.
deneyimliysen ancak yoldan korkuyosan bir saatlik mesafe oyle dayanılmayacak uzunlukta degil. iki uc kere gidis-donus esinle ya da bir arkadasınla deneyip yolu tanımanı oneririm.
Kamyonlar beni de hep korkutur hatta gecenlerde arkamda bir kamyon vardı, onumdeki arac bir anda ani fren yaptı(donecegi yeri son dk fark etti), ben de carpmamak icin yavasladım, arkamdaki kamyon malum hızlı ve yuklu oldugu icin duramayacak durumdaydı ve baya bir korna caldı, zira az daha arkadan bana carpacaktı. Kamyonların onunden gitmemeye gayret et, arkana kamyon gelirse ve cok yakın seyrediyorsa hızını arttır, araya mesafe bırak cunku kolay kolay duramıyor yavaslayamıyorlar.
Kamyonların, tırların kör noktalarına dikkat et, seni fark ettiklerinden emin ol, yuksek sesle muzik dinleme korna vs calıp uyarabiliyorlar.
Selektor nasıl yapılıyor biliyorsundur, guvenligini tehlikeye atan bir arac olursa uyarı mahiyetinde kullanırsın.
Aracının far sistemini, uzunları, sisleri iyice bi ogren, karanlık yolda ihtiyac duyarsın.
Bir de kapılarını kilitle, camlarını full acma, yanında savunma amaclı kullanılacak bir sey bulundur.
Kazasız belasız insallah.

İlk kez uzun yola çıkacaksanız tek başınıza çıkmayın yanınızda birisi olsun. Dünyanın bin bir türlü hali var. Yani kamyon olayı benimde hep korkutmuştur bilemiyorum tek başınıza pek mantıklı gelmedi. Uçak varsa uçak kullanın.

Ben uzun yol yapan bir şoförüm. Geceleri şehir merkezinde araba ile gezerim. Ama tenha yerlere girmem.

Eşimin rızası ile eşimin izni aynı anlama gelebilir mi.. izin istesem ,izin derim niye rıza diyeyim.

Bir insanın eşi, göz gore göre tehlikeli bir iş yapmasına ses etmiyorsa o ilişkide sorun vardır.

Ben de eşimin gece tek başına çıkmasına rıza göstermem.

Hatta davulcuyu dışarıda tek görünce şaşırdım.

Forum olarak bir gerginlik mevcut.

Konu sahibi fikrimizi sordu. Olmaz dedik. Kızdı.
Bunlar hep oruçtan :KK76:

Kader kısmet bunlar o saat geldiyse gündüzde kaza yapıp ölebiliriz allah korusun.Biraz cesaretli olmak gerekiyor.Ben cesaretliydim ilk kullandığım zamanlarda mecburiyetten gece sağanak yağış altında 1 saatlık yere gitmiştim yavaş yavaş alışıyorsunuz korkmayın.Sağ şeritten yavaşça gidersiniz.

Bu sene üniversitede son deneme geçmiş bulunmaktayım ve bu ay içersinde evleniyorum ama nişanlımla 1 er saatlik farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi nedeniyle benim şehrime gelemiyor ben kendi arabamla haftada 2 gun gidiş geliş yapicam ama ben ikinci öğretim olduğum için bir türlü kendime güvenim yok bayanlar gece araba sürebilmeliyim ışıksız yollar var ve kamyon şoförleri gözümü epey bi korkutuyor aslında dümdüz yol ama işte o korkuyu bi türlü yenemiyorum ya kaza yaparsam ya ölürsem süren arkadaşlar var mı deneyimlerinize ihtiyacım var bir de lütfen acımasız eleştiri yapmayalim benim sizin desteğinize ihtiyacım var .
ben varım canım gece gündüz her yere giderim hiç korkma korkarsan başına gelir allah korusun önce allaha sonra kendine güven üstesinden gelirsin. İnsan zorunda kalınca neler yapmıyor ki ?

Sizin bu fedakarlığınızın karşılığı olarak eşiniz götürüp getirir artık sizi kanımca... bence bu korkunuzu eşinizle paylaşın onun fikrini merak ettim. Ama ben hertürlü giderim , kaza olacaksa öleceksek gündüz de olur allah korusun.

Mükemmel araba kullanabilirsiniz ancak gece trafikte olanları da hesaba katmak lazım uyuyan i sarhoşu madde bağımlısı herşey olabilir tek başına bi kadin gördüklerinde ne düşünürler bilinmez gündüz tek başıma ya da çocuklarla heryere giderim arabamla ancak gece işi sakat ha acil bisey olur yine neyse denir belki ama düzenli bir şekilde riske hiç gerek yok

Back
X