Tabii ki derli toplu değil

ama çok güzel bir fikir verdiniz çok teşekkür ediyorum. Bebişin cinsiyetini öğrenmeyi bekliyoruz hazırlıklara alışverişe başlamak için. Belki o zaman kafam da yoğun olur. Ben bi başlıyım o vakit makyaj masamı dolabımı vs dizmeye.yeniden temizlik yapmaya falan

Renklerin cinsiyeti yoktur

simdiden elde kuslar yapabilirsiniz mesela yesil renk veya sari renk. Kiza da olur erkege de. Bebek kiyafet alisverisi farkli bir konu, zaten o iki gunde biter, cok vaktinizi almaz. Yeri gelmisken o konuyla ilgili de tavsiye vereyim madem

Ben bebek esyalarini toplu halde aldim, cinsiyeti belli degildi. Cunku renkli kiyafetten hoslanmiyorum bebek icin hersey gri beyaz aldim. Koyu renkler ve canli renklerin yuksek isida yikanmasi sorun oluyor cunku. Nitekim dogru davranmisim
Mesela citcitli body grubu icin liste yaptim, 5 tane kolsuz, 5 tane yarim kollu ,5 tane uzun kollu aldim 0-6 ay icin. Bunlari ayni cinsler ust uste gelecek sekilde gardroba yerlestirdim en on siraya. Yanina 0-6 ay icin 5 tane patikli pantolon, 5 tane patiksiz pantolon koydum. Coraplari da yanina koydum onlukler eldivenler ve sapkarla birlikte.
Sonra bir arka siraya gectim, buraya ayni kiyafetlerin 6-9 aylik olanlarini koydum, onden arkaya sirayi muhafaza ederek
Sonra bir arka siraya ayni sekilde. Mevsim degisiyorsa sortlari ekledim mesela uzun kollulari almadim.
En arka siraya kislik hirkalar sueterler montlari koydum
Tavsiyem 0-3 aylik yazan kiyafetlerden almayin,hemen kuculuyor kullanamiyorsunuz. Ama 0-6 ay yazan veya 3-6 ay yazan kiyafetleri cok daha rahat uzun sure kullanabiliyorsunuz. 0-3 aylik donem icin 4 tane hastane cikisi yeterli.
Alisverisle ilgili soracaginiz birsey olursa taze anne olarak yardima hazirim