Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

genel olarak tam anlamadım
ama sayı ii morfoloji mi düşük acaba?

ben de öyle anladım ama tam bilgim yok bu konuda :44:

Bu arada kötü haberi araya sıkıştırayım
benim pembeler ağrısız sızısız gelmiş..
Tek duam kırmızıya dönüşmeden kesilsinler..bu gidişle teste gerek kalmıcak
kocaya da spermiyogram yolu görünecek

geçen gelen gibi mi pembe ?

Crafty ,bıdık,drgks,mistral,koprina ve diğer kızlar hepinizi çook özledim..3 gün ara verince topiğe yabancıladım birden...Pek iyi haber göremedim Sevsenaya çok üzüldüm ama Rabbim hayırlısını versin elden ne gelir...
Bıdıkım sen ne zaman test yapacaktın?Var mı bi değişiklik?
Mistim sperm sayısı çok iyi ama diğerlerini anlamadım cnm..

Ben de yeni çalışma dönemine girdim ama söz verdim kendime 5 gün gecikirse test yapacam,daha çoook var ...Haftasonu istanbuldaydım gezmekten yoruldum valla,hala açılamadım...

Son düzenleme:

hoşgeldin pınar
gelişme var bende pembeler geldi..inşallah arkası kırmızı değildir
potim gibi gelip geçer

cnm senin kırmızı kart yemen için erken değilmi?

canım sayı çok iyi, hareketliler biraz az ama sonuçta var, toplam hareketli sayısı iyi, bizimde böyleydi sonuçlar hemen hemen, bide çok karmakarışık yazmışlar morfolojiden bişe anlamadım, bizim morfoloji bakılmamıştı zaten. bence genel olarak iyi, zaten hamile kalmıştın sen daha öncede.

reglime 5 gün var ama çatlatma iğnesini erken oldum 2 gün
3 gün var diyelim:44:

valla cnm benim klomen kullandığım ay gecikmişti reglim senın daha günün var ,ben kırmızıların habercisi olduğunu sanmıyorum...Olursa da sıkma canını biraz da stresle etkiliyoruz kendimizi..

Sanan Sıla dan OLuruna Bırak şarkısını armağan ediyorum cnm...

kız sevmem ben sılayı ama senden geldiyse kabul hadi bakalım

Kızlar ben kalite yöneticiliği yapıyorum,sabah biri geldi yeni işe başlamış kalite bölümüne diye tanıştırdılar.Benim niye haberim yok çok şaşırdım...Kim bu şimdi niye geldi,ben ne olacam?:26::26:

Off 2 sene bitti hala oturmadı görev tanımı benim ne zman rutin bir işim olacak

saol cnm...ben anlamıyorum sonuçlardan birşey ama umarım iyidir..içimi rahatlattın valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…