hım yeniymiş daha.. bizim de bu yaza 4 yıl olacak.. bazen diyorum evlenir evlenmez deneseydik mi.. ertelemek mi acaba geciktiriyor bu olayı çözmüş değilim..
hele bir de gerdek gecesinde hamile kalanlara imreniyorum..
Yok ben yine de ilk gece h.kalmak istemezdim:)) Sadece 2yıldan sonra denemelere başlasa mıydım diye aklıman geçiyo..Daha önce yine de düşünmezdim sanırım...Geciktiren ertelemek değil bence, erteledikten sonra hemen olucak sanmak, olmadıkça da strese girmek:)
Allah hiçbirimizi çok bekletmez inş...Gündaşımsın sen, inş aynı anda güzel haberler alırız:)
Yok ben yine de ilk gece h.kalmak istemezdim:)) Sadece 2yıldan sonra denemelere başlasa mıydım diye aklıman geçiyo..Daha önce yine de düşünmezdim sanırım...Geciktiren ertelemek değil bence, erteledikten sonra hemen olucak sanmak, olmadıkça da strese girmek:)
Allah hiçbirimizi çok bekletmez inş...Gündaşımsın sen, inş aynı anda güzel haberler alırız:)
kocamdan bahsedince arayım bakem uyanmış mı.. akşam migreni tutmuştu bu sabah ta kıyamadım kaldırmayabebeem o benim onu büyütcez artık.. napak
evet 5 ay öncesine kadar hep korunduk, bırakınca da hemen hamile kalayım istedik,
halbuki 5 aylık evli gibi bişeyim şimdi ben..bazen düşünüyorum 5 aylık evli olup da hamile kalan tanıdığım var mı diye
1 tane geliyo aklıma o yüzden aslında klomen veya çatlatma iğnesi için aceleci davrandım sanırım:44:
eşim de diyo
benimle ilgilen işte bebek gibi bak bana diyo
meyve yedir..çorba içir..uyut diyo
manyak!!! kocaman adamı ayağımda mı sallayacam
ay aynen :) analarını mı özlüyorlar ki ne.. bazen başımı göğsüme koyar.. bebek gibi sev beni der.. bazen de kızarım ayol ananmıyım ben emzirim bir de istersen diyorum
eşimin saçlarıyla oynamayı çok severim.. bir de buğday sarı .. oy oy :) çocuklarımız da acep sarı mı ola kiyaptık oldu da onu düşünüyorum artık
** aradım benimki bugün ayaklanamıycak gibi... başının sol tarafı ağrıyomuş.. yel yemiş herhalde dün.. montunu almadı çıkarken akıllı arabayla gidiyorum diye.. aah ah.. sev sevecem hem dövecem onu ben.. bir toparlansın da bir iki laf etmeden duramıycam... dün de elin adamına yardım etmeye gitti.. (hayrına yardım ediyo 2 aydır.. artık bıktım)
soya sos seven sendin di mi koprinam
ctesi soya sos almış eşim beraber çalıştığı arkadaşından bi tarif almış
ben mesaiye kalmıştım bunu fırsat bilip eve gelmiş ve bana sürpriz yapmış..
tavuk göğüslerini 1 çb. soyasos ve 2 yemek kaşığı nişasta ile karıştırmış 2 kaşık yağ ile sotelemiş
abbaaaoowww pamuk gibiydi tavuk..bayıldımmmm
bikaç yıl önce soya soslu tavuk yapmak için almıştım soya sos nefret etmiştim ama şimdi çok sevdimmm
sanırım zamanla damak zevki değişiyo:44:
mistikkk kız... işler yoğun mu bacım.. sesin çıkmadı pek bugün
işim çok.. birde anlatacak pek birşeyim yok bugün.sizleri takip ediyorum.
nasıl yok kız :) eşin sonuçlarını nezaman alacakmış ?
bugün öğleden sonra çıkacakmış..
selam kızlar naber benim dun adet olmam lazımdı veeeeeeeee hala olmadım:18:
coktan acele ettim bile dun aksam yaptım ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?