Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

hım yeniymiş daha.. bizim de bu yaza 4 yıl olacak.. bazen diyorum evlenir evlenmez deneseydik mi.. ertelemek mi acaba geciktiriyor bu olayı çözmüş değilim..
hele bir de gerdek gecesinde hamile kalanlara imreniyorum..

Yok ben yine de ilk gece h.kalmak istemezdim:)) Sadece 2yıldan sonra denemelere başlasa mıydım diye aklıman geçiyo..Daha önce yine de düşünmezdim sanırım...Geciktiren ertelemek değil bence, erteledikten sonra hemen olucak sanmak, olmadıkça da strese girmek:)

Allah hiçbirimizi çok bekletmez inş...Gündaşımsın sen, inş aynı anda güzel haberler alırız:)

evet 5 ay öncesine kadar hep korunduk, bırakınca da hemen hamile kalayım istedik,
halbuki 5 aylık evli gibi bişeyim şimdi ben..bazen düşünüyorum 5 aylık evli olup da hamile kalan tanıdığım var mı diye
1 tane geliyo aklıma o yüzden aslında klomen veya çatlatma iğnesi için aceleci davrandım sanırım:44:

biz de evlenirken 3 yıl sonra falan düşünürüz dedik.. biraz çalışalım dedik ama .. ortada ne ev var.. ne de başka bişi anca borc ödedik.. eşim 29 yaşında.. çevre de biraz baskıcı .. hadi zamanın geçiyor. .birinciyi nezaman yapacaksınız da ikincisi için çok beklemeyin gibi laf ediliyor .. birincisini becerdik sanki de ikincisini düşünecez

bu aralar eşime daha da bi aşık oldum.. bahardan mıdır nedir bende bilemedim
şu alanya meselesini bir kesinleştirseydik te.. gidiyomuyuz kalıyomuyuz.. hayatımız şu anda öyle bir belirsizlik içinde.. bebek te olmuyor.. kendimi rahat tutmaya çalışıyorum..
buralardan uzaklaşmak belki beynimizi rahatlatır diye düşünüyorum.. kocam kendi sülalesinden yeminle kendisine bile vakit ayıramıyor.. ki kalmış bana ayırsın..
kocamdan bahsedince arayım bakem uyanmış mı.. akşam migreni tutmuştu bu sabah ta kıyamadım kaldırmaya bebeem o benim onu büyütcez artık.. napak

kocamdan bahsedince arayım bakem uyanmış mı.. akşam migreni tutmuştu bu sabah ta kıyamadım kaldırmaya bebeem o benim onu büyütcez artık.. napak

eşim de diyo
benimle ilgilen işte bebek gibi bak bana diyo
meyve yedir..çorba içir..uyut diyo
manyak!!! kocaman adamı ayağımda mı sallayacam

anam nisanı da sayarsak bu yıldan 4 ay.. 2010dan eylülde başladık.. 7-8 ay olmuş anaaaammm... adetime 10gün kalmış bakalım nezaman olacam.. bu ay ilaç kullanmıyorum ya çok merak ediyorum düzenim nasıl devam edecek..
cumartesi çalışma oldu ama sanırım günümüz geçti.. dün de çalışmadan dolayı mı neydi, tam anlam veremedim.. kasıklarımda yumaklar vardı sankı sancı yaptı.. ani batışmalar oldu.. üşüttüm herhalde.. :26::26:

eşim de diyo
benimle ilgilen işte bebek gibi bak bana diyo
meyve yedir..çorba içir..uyut diyo
manyak!!! kocaman adamı ayağımda mı sallayacam

ay aynen :) analarını mı özlüyorlar ki ne.. bazen başımı göğsüme koyar.. bebek gibi sev beni der.. bazen de kızarım ayol ananmıyım ben emzirim bir de istersen diyorum

eşimin saçlarıyla oynamayı çok severim.. bir de buğday sarı .. oy oy :) çocuklarımız da acep sarı mı ola ki yaptık oldu da onu düşünüyorum artık

** aradım benimki bugün ayaklanamıycak gibi... başının sol tarafı ağrıyomuş.. yel yemiş herhalde dün.. montunu almadı çıkarken akıllı arabayla gidiyorum diye.. aah ah.. sev sevecem hem dövecem onu ben.. bir toparlansın da bir iki laf etmeden duramıycam... dün de elin adamına yardım etmeye gitti.. (hayrına yardım ediyo 2 aydır.. artık bıktım)

Son düzenleme:

soya sos seven sendin di mi koprinam
ctesi soya sos almış eşim beraber çalıştığı arkadaşından bi tarif almış
ben mesaiye kalmıştım bunu fırsat bilip eve gelmiş ve bana sürpriz yapmış..
tavuk göğüslerini 1 çb. soyasos ve 2 yemek kaşığı nişasta ile karıştırmış 2 kaşık yağ ile sotelemiş
abbaaaoowww pamuk gibiydi tavuk..bayıldımmmm

bikaç yıl önce soya soslu tavuk yapmak için almıştım soya sos nefret etmiştim ama şimdi çok sevdimmm
sanırım zamanla damak zevki değişiyo:44:

ivit ben severim.. yalnız tavukta falan kullanmadım :) çin lokantasında yediğim pilavın üstüne katmıştım.. çok hoşuma gitti.. ondan sonra eve de almaya başladıydım (bekarken) şimcik eşim sevmiyo diye eve bile almıyorum ama ufak bir boy alırım bir sonraki alışverişimde.. ii oldu hatırlattın

mistikkk kız... işler yoğun mu bacım.. sesin çıkmadı pek bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…