Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

daha geçen gün aklıma geldin...
hamile kaldıda uğramıyor diye düşünmüştüm.
ne güzel tatil iyi gelmişdir.umarım bu enerji boşa gitmez.

yok canım bırakmadım aklımdasınız her zaman hepimiz hamile olsak da artık hepimiz hamileyiz topiği açsak keşke.İki haftamı bebek düşünmeden geçirmek istedim.Düşünmeyince günleri takip etmeyince daha çabuk geçiyor zaman.Geçen ay adetime 7 gün kala idrar testine başlamıştım.Bu ay iki gün kaldı yine de sallamıyorum geleceksede gelsin kırmızılar zaten yumurtlama günlerinde çalışma yapmadık gelir büyük ihtimalde:))

bende bu ay sivilcede yok 4 gunde geciktim bakalım sonumuz hayır olsun bide su hastalık gecse:2:

kızlar dun arkadaşımla ovulasyon testi hesaplayıcısına baktık,eğer nisan ayında hamile kalmıs isemm bebeğin dogum tarihi 27 aralık oluyomusss ,tam sene sonu yaww :)

evet bende de çıkar hemde en sinir bozucu yerlerde bir kere iki kaşımın ortasında çıkmıştı.Bir keresinde de tam burnumun ucunda

Hehhehhh...Benim de en garip yerlerde çıkar. Bu seferki burnumun yanağıma yapıştığı yerde.Dokununca anlıyorum.Geçen ay kulağımdaydı ama ayriyeten yüzümde de mini bi çıban halindeydi

7 gün kala mıı Olsa da çıkmaz ki o zaman..Eziyet etme kendine boşunaaa

Bende de kışa veda şehriyeli çorba,kapuska ve pilav var..Aslında alinazik yapmıştım ama yeni bir tarifle deneyeyim dedim bulamaç oldu çöpe gitti malesef.İşten gelip yemek yapmak bi dert bi de tutmayıp çöpe gidip yeniden başlamak bi dert.Gözümden yaş geldi yeminle

olsun
Bende pırasa ve tarhana çorbası var

oooh afiyet olsunnnn
ikisinin de son demleri

benim evde hiç yemeğim yok
yapasım yokk
dün uscuhlu tost yedim
mikimden utanıorum

yapma güzelim annene falan git yada yaptın teyzecim getirsin sana
olmaz öyleee

bende de special k ve yoğurt.. sotelenmiş mantar ve brokoli ile karıştırıcam
bakalım tadı nasıl olacak

nie attınki çöpe
mantık olarak yoğurt + közpatlıcan + sarımsak + kavrulmuş kıyma ve soğanın kötü olması imkansızzz

ıspanak yapıcam ben ama pirinçli yemeğinimi yoksa yumurtalımı yapayım bilmiyorum
kızım pirinçli seviyoo eşim yumurtalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…