Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kocam yok bu hafta yanlızım yemek yapmak da yanlız yemek de keyif vermiyor.Evde pırasam var onu yaparım belki.

kızının sevdiğini yap dicem ama pirinçini katmadan ayırsan bir porsiyon
ona da yumurta kırsan
süper jest olur

oyy ben hiç sevmem öyle parça parça işi (kayınvalidem pek sever)
mutfağa girince ruh durumuma göre yapcam artık paşa paşa yicekler
bu akşam bir tane mini fırın alıcam tavsiye istiyorum kızlar yardım edin

offf offf kocam bir hafta sonra gelecek çok dertliyim dün yolladım.

nie attınki çöpe
mantık olarak yoğurt + közpatlıcan + sarımsak + kavrulmuş kıyma ve soğanın kötü olması imkansızzz

Cnm bende her zaman senın yazdığın gibi yapıyodum bu tarifte un kavurup,sütle bir beğendi yapılıyor .SOnra patlıcanları ekleyip kaşar rendesiyle karıştırıyosun ..Üstüne de kıymalı sosu ..ama sanırım tarifte un miktarını fazla verdiler çünkü kıvamı çok kötü oldu..

ben yeni tariflere de pek meraklıyımdır..Ama bildiğim ustaların tariflerini denemekte fayda var işte.

ben memnun değilim yemek yapmayı hiç bilmediğimden öylesine bişey almıştık yan darafı da kızarmış ekmek yapıyodu falan..kenwood..boşver!!

bi arkadaşımda bosch marka mini fırın var
çok güzel diyordu..bi bak istersen

sen hünkar beğendi beğendisi yapmışsın...
onu ben de hiç sevemedim
pişmemiş hamur gibi...midem bi hoş oldu cırk cırk çiğnediğimi düşününce

Üff çok üşüyorum ben yaaa...Eller ayaklar buzzz...Laptopa dokunuyorum ısınsın diye
Eve de hemen gitmicem nasıl ısıncaksam...
Ben de çıkıyorum canlar....öptüüümmmm:79::79:

luxell in börekçisine ii diolar kuzum onu al
börek de yaparsın :)

sen hünkar beğendi beğendisi yapmışsın...
onu ben de hiç sevemedim
pişmemiş hamur gibi...midem bi hoş oldu cırk cırk çiğnediğimi düşününce

daha önce hünkar beğendi yaptım bir kaç defa gayet güzel olmuştu ama ölçüleri hatırlamıyorum..Yazarım kağıtlara kaybederim sonra
bu çöpe gitti işte yazık o kadar uğraşmıştım patlıcanları közlicem diye..

Kızlar bu arada trendyol da bi marka dan elbise aldım deneyeyim diye..Düdük gibi geldi dikişlerinde hayır yok bir yeri de şimdiden sökülmüş,buruş buruş.Ütüleyince biraz bişeye benzer belki ama normalde askıda görsem elime almam.Orda mankende ne güzel durmuştu..Gerçi deneme diye ucuz bişey aldım ama bilmediğiniz markalarda netten alışveriş yapmayın derim ben..

selam kızlar
dün gece kızımın dişi ağrıdı sabaha kadar çok fenaydık ana kız o ağladı benim içim sızladı
sabah ta dişçiye gittik kanal tedavisi dedi bu aralar snavları var biraz erteledik mecburen ilaçlarla halledicez bi müddet
benimde dişim kırıktı gitmişken baktırayım dedi başka kökü kalmış bi dişim varda onu çekelim dedi dişçi ben korkudan çektiremedim koskoca kadınım hala dişçiden korkuyorum
hiç bişi yaptıramadan koltuktan kalktım dişçimde kendini hazır hissedince gel dedi hafiften güldü

ben bi kez bir gömlek almıştım sorun yaşamadım..
ama tabi tanınmış markaların ürünlerini almak daha doğru
bir de parfüm..
markafonide jasmin noir 160 tl ben 247 ye aldım içim yana yana

offf bi parfüme 247 liramı çokmuş nasıl kıydın o paraya

yine bir test günüydü
adetim 10 gün gecikmesine rağmen testim sıfır çıkmıştı..her yer kap karanlıktı

sonra çok pişman oldum ama iş işten geçti
şuan bitmesin diye sıkmıyorum varlığı yokluğu bir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…