karamelden nefret ederim
muhallebiden nefret ederim
ve tabisi hiç yemedim :)
insallah canım darısı tum isteyenlerin basına bakalım cıkınca alacam test yarın tekrar yapacam ama 6 gun oldu silik olması normalmi:18:
bu akşam benimkide geç gelecek..bende anneme gideyim diyorum yada onlar bize gelsin..tabi yemekleriyle
kaynanan da damlar :)
annenle yalnız bırakmaz
ayy onu hiç düşünmemiştim
yarın izinliyim ya gelebilirler valla..
Kılzar muhabbetiize dalacam ama çıkmadan bişey soracam..3 gündür kasıklarımda sancı var tıpkı çatlatma iğnesini vurulduğum günlerdeki gibi.Yumoş çatlıyo güldür güldür diye düşünüp sevindim hatta..tam da 12-14. günlerimde ...ama ilişki sonrası sabahı ççoook haifi bi kanama olmuş gördüm..
Niye oldu ki şimdi bu ?acaba bi sıkıntım mı var?
devamı gelmediyse bi sıkıntı yoktur
ilişki sırasında bişey olmuştur bence takılma[/QUOTE
anam desene kedi şeyini görmüş şey sanmış
ben çıktım iyi akşamlar kızlar...:92::92:
hayko kız nerelerdesin sen bakayım.. yanlış görmedin craftym hamiş.. :)
bu arada bacılar saat 15:00 kaynanayos cisi kocasıyla geldiler dükkana.. gitmek te bilmezler yeni çufçufladılar.. kaynana evde yemek yapmış inadından yememiş.. burda da yiyecek bişi bulmak için karıştırmadığı yer kalmadı... hazırda da bişiyim yok 3 domatesim vardı günlük getiriyorum evde burda buzdolabı yok diye.. kadın kütür kütür yedi onları.. 1 simit vardı onu da sildi süpürdü.. iki gıdım peynir vardı o da gitti.. ben böle bişey görmedim.. utanmasa yemek yaptıracaktı burda bana.. tüpte nekadar ne yapılır yarabbi ... sinirlerim tepemde resmen.. ulen evlendi kadın hala bulut gibi üstümüzde yaw..
selamunnn aleykumm hepten unuturmayım kendımıı sızeee benı unutmayın heee lısteye hamıs olanları eklıonuz dımıı ekleyın kı goreyım kımler tutturmuss... pehhh bende hala tık tok tuk bişi yok kuruuu bi göbek varr yemektenn odaa erısın dıye mekıkk cekmekten bıle korkar oldummmm.. doktor fıkrııı içimi kemırıooo olmadıgı herayyy gıdeyım dıorum sonrada yok böle stressız daha ıyı dıorum kalıo yıne kızlar bu aradaaa craftyyyyyy hamiş miii yanlıs mı anladımmm
off evde yalnızım ve moralim çok fena bozuk..burnuma çok pis kokular gelmeye başladı..dişlerimi biledim eşimi bekliyorum..
off evde yalnızım ve moralim çok fena bozuk..burnuma çok pis kokular gelmeye başladı..dişlerimi biledim eşimi bekliyorum..
akıllım günaydınn nasılsın :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?