Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

1,60 boy 62 kilo malesef bebek bebek diye saldım kendimi hiçbir kıyafetime sığmıyorum
her sabah stres yapıyorum ama benim yürümem de lazım sıkılaşmak için

çok uygunmuş fiyatı, sahte değildir dimi
ben alışveriş sitelerinden çok bir şey almıyorum güvenemedim pek

ben de hiç parfüm almadım bişey diyemicem
taklitler o kadar gerçekçi ki alsam da anlayamam sanırım o yüzden hiç bulaşmadım
100 lira az olacak diye 155 e taklit parfüm de alınmaz yani dimi (içim rahatlasın)

bulgariyi sevilden başka bi yerden alma demişlerdi bana
bulgariyi magna diye bi distribütör var o getiriyomuş resmi distribütör magnaymış
ve tekinacar da hindistanlı bi şirketten alıyomuş o yüzden tekinacardan bile alma şaibeli demişlerdi

1,60 boy 62 kilo malesef bebek bebek diye saldım kendimi hiçbir kıyafetime sığmıyorum
her sabah stres yapıyorum ama benim yürümem de lazım sıkılaşmak için

off sorma valla bende bazen servis bırakmazsa eve yürüyorum caddeden ..5 dak lık meafede yoruluyorum..Bu yaşta hamladım iyice..Bacaklar çalışmamaktan pas tutmuş...Off bak sıkıntı yaptım şimdi kendime..Formda olsak sımsıkı incecik..mmmm ne güzel olurdu...İpin ucu kaçınca böyle oluyor işte..P.tesi başlıyorum ben o zaman sabah spesial k,öğle yemekhaneden atıştırmalık,akşam 1 kase yoğurt ve az porsiyon yemek..spesial k yerine elma mı yesem acaba elma asidide zayıflamaya yardımcı aç karnına yedin mi...Tamam tamam buldum 1 gün elma bir gün special k yaparım bende hem değişiklik olur.

çabuk çabuk ne duruyon paylaş

şimciiiikkkk

2 kase special k yı beyaz peynir ve kabak rendesiyle karıştırıp 1 yumurta ile çırpıyosun
muffin kalıplarına döküp 20 dk fırında pişiriyosun..

yada

tavuk göğsünü önce yumurta sonra special k ya bulayıp fıırınlıyosun
ve salata üzerinde servis ediyosun..

yada

sotelenmiş veya buharda pişirilmiş brokoliyi special k ile karıştırıyosun (brokolinin sıcağıyla biraz yumuşuyo) sarımsaklı yoğurt döküp yiyosun

yada

klasik süt döküp içine kuru meyveler ve tarçın ekleyip afiyetle yiyosun

ben de sıkıyım ama incecik değilim
160 boya 71 kiloyum ama gram selülitim yok
oturduğumda bile kat kat olmuyo karnım ama işte kiloyum

sevgiler selamlar
muck lar
kolay gele size :)

mikinin babası tembellik yaptı uyudu
kahvaltı anca etçez

önce fırın almam lazım benim fırın yakıyor herşeyi 5 dakika tutabiliyorum

ben de sıkıyım ama incecik değilim
160 boya 71 kiloyum ama gram selülitim yok
oturduğumda bile kat kat olmuyo karnım ama işte kiloyum

maşallah ne güzel spor yapıyo musun?Ben de löpür löpür üm ya çok kilom yok ama etim sıkı değil..Selülit son 1 yılda çook arttı..Bnm spora gitmem lazım sanırım:))ama vakit ayıramam ki işten sonra ...

sevgiler selamlar
muck lar

kahvaltı anca etçez

günaydın craftycim..Uyusun adam boşver haftasonunun tadını çıkarsın..Bizim yerimize de uyusun..Hem baba olacak kolay mı..Dün arkadaşlara gittik 2 yaşında oğlunun üstüne bi tane daha doğurdu 2 aylık şimdi..Biri susuyo biri ağlıyo...Ama bi gör reklama çıkar 2 side maşallah..Kocaman insanlar evde alıyolar kucaklarına tren oynıuyolar ,yerlerde sürünüyolar..Biz kocam birbirimize bakıyoruz.2 muhabbet edemedik,onlara mı acıyalım kendimize mi bilemedik..
2 saat zor oturduk valla attık kendimizi..elime alamadım bebeği zarar veririm canını acıtırım diye korktum ..Düşündüm de ben anneliğe hazır değil miyim acaba ?:26:ben nasıl bakarım o minicik şeye daha tutamıyorum ki:18:

ben bir ara yazıldım salona üç ay zor gittim her akşam.. eşimde geldi.. spor sonrası yemeğe devam ettik ama o yüzden bir işe yaramadı
bu zamanlar yazılma havalar ısınmaya başlayınca spor salonları havalandırması iyi değilse çok fena kokuyor

yapıdan kaynaklı sanırım pınar..
sporum ev temizliği ve yemek yapmak :)
ve bazen de akşam servisin bıraktığı yerden kocanın ofisine yürüyüş(15dk)

önceki iş yerimde alışırken sabahları kocayla altınpark diye biyer var büyük bi park alanı bizim eve yakın oraya gidiyorduk..şimdi işe yetişebilmek için 7 de evden çıkıyorum
bırak yürüyüşü kahvaltı sonrası dişimi bile ofiste fırçalıyorum

ayyyyy bende sevindim yaaaaaaa hamis de olsaniz gitmeyin yaa neler paylastik bizzzzz burada aylardirrr ben desizleri cok cok özledimmmmm
bu pek de güzel bişey değil be pınar
yani bu topikte güzel değil
artık topikçe level atlamak ve hamileler topiğine geçmek istiyoruzzzzzzz!!!!:84:
hamile kal burada kal canim yaaaaa kopmayalim birbirimizden
yuba hamismis bak onuda bulucam bakayim nerede
niyeeee hamis kalin burada kalinnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız gerçi katılmakta geç kaldım sanırım ama ...
hosgeldin canim benimmmmm
hosgeldin sisko nasilsin bakalim kiz yaz buradada guzel gunlerin hatirina
selam kızlar test yaptım cok ama cok silik ikinci cizgi bu ne demek oluyor:18:
hamilesin insAllah demek
delu karuuuuu cöp vereydinde onu temizleyeydi bariiiii

bende sali gideyim bir sey yokksa göbek bendede var yaa sinavdan baska bir sey yok eritmek icin sizceee

yok cnm yeni yerler açıldı çok güzel salonlar gidilir yani..Ama zaman işte..işten geliyorum zaten 19.30 ev işi yemek derken daha çok yorgunluk olacak bnm için ..

yürüyerek karın kası sıkılaşır mı ki?ben eskiden yürürdüm çok şimdi tekerlekli koltuğumla geziyorum ofiste

valla tıckerımı sen yapmıştın gurbet abla ilk senın açtığın topice katıldım ben..Neyse bitin kızlar toplandık yine yeniden...

sevgiler selamlar
muck lar

kahvaltı anca etçez
hayirli sabahlar benim herufde buroya gitti cocoklar anca kalkti bizde kahvalti edcezzz
hiuc bile degil kiz ben 24 yasimda aldim kizimi kucagima baskali ya anasina yada kaynanasina yikar bebeisini becerme ben hep kendim yaptim kendinin olunca farkli oluyorrr

tempolu yuruyus ile karnini ice cekerek yurumek cok faydali kistan önce yaptim ben gitmistiiiama kisin yine geldi hareketsizlikten

günaydın arkadaşlar
dün çok güzel bi gün geçirdim heman yazıyım sizede
kızımı dün dişçiye götürdüm tek dişe kanal tedavisi için 300 lira istediler böle kaldım
sonra başka biyere götürdüm 170 liraya hallettik çok şükür karar verdim kızımı dişçi yapcam
kızımla vitrin baktık gezdik çok eğlendik aana kız
eve geldim bi baktım kı eşim gelmiş haberim yoktu süpriz yaptı nasıl mutlu oldum anlatamam
ne çok konuştum sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…