ayyy bende mi öyle yapsam acaba..Ben sabahları special k yaparım diyodum kahvaltı yerine..
Ama karar veremdim aslında en güzeli akşam yemeğini kısmak dediğin gibi..sen kaç kilosun cnm boyun ?Ben 1.68 60 kiloyum..Aslında kaldırıyorum ama gözüme hoş gelmiyor eşimde sevmiyor..
sütün light olması demek fazla yağıyla bütün vitaminlerin de beraber yarıya inmesi demekmiş..
special k ile çok güzel menüler olşturdum ben
istersen paylaşabilirim
çok uygunmuş fiyatı, sahte değildir dimi
ben alışveriş sitelerinden çok bir şey almıyorum güvenemedim pek
1,60 boy 62 kilo malesef bebek bebek diye saldım kendimi hiçbir kıyafetime sığmıyorum
her sabah stres yapıyorum ama benim yürümem de lazım sıkılaşmak için
çabuk çabuk ne duruyon paylaş
off sorma valla bende bazen servis bırakmazsa eve yürüyorum caddeden ..5 dak lık meafede yoruluyorum..Bu yaşta hamladım iyice..Bacaklar çalışmamaktan pas tutmuş...Off bak sıkıntı yaptım şimdi kendime..Formda olsak sımsıkı incecik..mmmm ne güzel olurdu...İpin ucu kaçınca böyle oluyor işte..P.tesi başlıyorum ben o zaman sabah spesial k,öğle yemekhaneden atıştırmalık,akşam 1 kase yoğurt ve az porsiyon yemek..spesial k yerine elma mı yesem acaba elma asidide zayıflamaya yardımcı aç karnına yedin mi...Tamam tamam buldum 1 gün elma bir gün special k yaparım bende hem değişiklik olur.
şimciiiikkkk
2 kase special k yı beyaz peynir ve kabak rendesiyle karıştırıp 1 yumurta ile çırpıyosun
muffin kalıplarına döküp 20 dk fırında pişiriyosun..
yada
tavuk göğsünü önce yumurta sonra special k ya bulayıp fıırınlıyosun
ve salata üzerinde servis ediyosun..
yada
sotelenmiş veya buharda pişirilmiş brokoliyi special k ile karıştırıyosun (brokolinin sıcağıyla biraz yumuşuyo) sarımsaklı yoğurt döküp yiyosun
yada
klasik süt döküp içine kuru meyveler ve tarçın ekleyip afiyetle yiyosun
ben de sıkıyım ama incecik değilim
160 boya 71 kiloyum ama gram selülitim yok
oturduğumda bile kat kat olmuyo karnım ama işte kiloyum
sevgiler selamlar
muck lar
kolay gele size :)
mikinin babası tembellik yaptı uyudu
kahvaltı anca etçez
sevgiler selamlar
muck lar
kahvaltı anca etçez
sevgiler selamlar
muck lar
kahvaltı anca etçez
maşallah ne güzel spor yapıyo musun?Ben de löpür löpür üm ya çok kilom yok ama etim sıkı değil..Selülit son 1 yılda çook arttı..Bnm spora gitmem lazım sanırım:))ama vakit ayıramam ki işten sonra ...
maşallah ne güzel spor yapıyo musun?Ben de löpür löpür üm ya çok kilom yok ama etim sıkı değil..Selülit son 1 yılda çook arttı..Bnm spora gitmem lazım sanırım:))ama vakit ayıramam ki işten sonra ...
ayyyyy bende sevindim yaaaaaaa hamis de olsaniz gitmeyin yaa neler paylastik bizzzzz burada aylardirrr ben desizleri cok cok özledimmmmmKızlar bir kaç gündür pek yazamıyorum hep izliyorum okuyorum arada...NE güzel herkes bir araya gelmiş eskisi gibi..Gurbet abla ,poti,medi,irm,mistral,akıllıbdk,drgk ve diğer kızlar..Çok sevindim hepinizi aynı anda görünce ..
hamile kal burada kal canim yaaaaa kopmayalim birbirimizdenbu pek de güzel bişey değil be pınar
yani bu topikte güzel değil
artık topikçe level atlamak ve hamileler topiğine geçmek istiyoruzzzzzzz!!!!:84:
niyeeee hamis kalin burada kalinnnnnnnnnKATILIYORUM ARKADAŞIM SANA...ARTIK BAŞKA TOPİKLERDE BULUŞALIM OLMAZMI?
BU ARADA KENDİMEDE KOCAMAN BİR TEBRİK KOYUYORUM.ONCA İŞİ HALLEDİP BİR YANDANDA BURAYA YETİŞİYORUMUMARIM YANLIŞ YERE PARA FALAN YOLLAMAM
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBen de demin yazdım sonra sildim ama aslında üzüldüm de bi yandan saydım şöyle bi 9 ay olmuş sizlerle olalı..Aslında sayenizde anlamadan geçmiş zaman.
İnş hep birlikte bebeklerimizi büyüttüğümüz topiclerde yazarz kızlar..Ama şimdi bu neşemizi kaçırmasın..:13::13::13:
hosgeldin canim benimmmmmslm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız gerçi katılmakta geç kaldım sanırım ama ...
hosgeldin sisko nasilsin bakalim kiz yaz buradada guzel gunlerin hatirinaKızlarrrrrr huhuuuuu biz geldikkkkkk :79:
Nasılsınız kızlar,özledinizmi bizi ?
Biz sizi çok özledik
Offff hey gidi günler heyyyyy bu topikten kimler geldi kimler geçti
Sabah Gurbet abla (Haydariye abla) bana mesaj atmış çok duygulandım nerede o eski dostlar
herkez bir yerlere dağıldı :97:
hamilesin insAllah demekselam kızlar test yaptım cok ama cok silik ikinci cizgi bu ne demek oluyor:18:
delu karuuuuu cöp vereydinde onu temizleyeydi bariiiiihayko kız nerelerdesin sen bakayım.. yanlış görmedin craftym hamiş.. :)
bu arada bacılar saat 15:00 kaynanayos cisi kocasıyla geldiler dükkana.. gitmek te bilmezler yeni çufçufladılar.. kaynana evde yemek yapmış inadından yememiş.. burda da yiyecek bişi bulmak için karıştırmadığı yer kalmadı... hazırda da bişiyim yok 3 domatesim vardı günlük getiriyorum evde burda buzdolabı yok diye.. kadın kütür kütür yedi onları.. 1 simit vardı onu da sildi süpürdü.. iki gıdım peynir vardı o da gitti.. ben böle bişey görmedim.. utanmasa yemek yaptıracaktı burda bana.. tüpte nekadar ne yapılır yarabbi ... sinirlerim tepemde resmen.. ulen evlendi kadın hala bulut gibi üstümüzde yaw..
bende sali gideyim bir sey yokksa göbek bendede var yaa sinavdan baska bir sey yok eritmek icin sizceeegünaydın merve,sevsena ve bıdıko...
Nasılsınız kızlar??
Ben de c.tesi bekçisi olarak yanınızdayım
Nasıl erken kaçarım diye düşünüyorum ...
Kızlar bnm göbek aldı başını gitti popo kocaman oldu ben nasıl bikini giyerim böyle...
P.tesi diyete giricem ama ne yapsam ki yoğurt diyeti mi yapsam..Göbek yağlarına çok iyi geliyomuşş..Nasıl getiricem işe dolaba mı atsam acaba?
Aslında gebelik düşünmesem altın çilek alacam ama en güzeli doğal yolla kilo vermek yine...
ben bir ara yazıldım salona üç ay zor gittim her akşam.. eşimde geldi.. spor sonrası yemeğe devam ettik ama o yüzden bir işe yaramadı
bu zamanlar yazılma havalar ısınmaya başlayınca spor salonları havalandırması iyi değilse çok fena kokuyor
yapıdan kaynaklı sanırım pınar..
sporum ev temizliği ve yemek yapmak :)
ve bazen de akşam servisin bıraktığı yerden kocanın ofisine yürüyüş(15dk)
önceki iş yerimde alışırken sabahları kocayla altınpark diye biyer var büyük bi park alanı bizim eve yakın oraya gidiyorduk..şimdi işe yetişebilmek için 7 de evden çıkıyorum
bırak yürüyüşü kahvaltı sonrası dişimi bile ofiste fırçalıyorum
ayyyyy bende sevindim yaaaaaaa hamis de olsaniz gitmeyin yaa neler paylastik bizzzzz burada aylardirrr ben desizleri cok cok özledimmmmm
hamile kal burada kal canim yaaaaa kopmayalim birbirimizden
yuba hamismis bak onuda bulucam bakayim nerede
niyeeee hamis kalin burada kalinnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hosgeldin canim benimmmmm
hosgeldin sisko nasilsin bakalim kiz yaz buradada guzel gunlerin hatirina
hamilesin insAllah demek
delu karuuuuu cöp vereydinde onu temizleyeydi bariiiii
bende sali gideyim bir sey yokksa göbek bendede var yaa sinavdan baska bir sey yok eritmek icin sizceee
hayirli sabahlar benim herufde buroya gitti cocoklar anca kalkti bizde kahvalti edcezzzsevgiler selamlar
muck lar
kahvaltı anca etçez
hiuc bile degil kiz ben 24 yasimda aldim kizimi kucagima baskali ya anasina yada kaynanasina yikar bebeisini becerme ben hep kendim yaptim kendinin olunca farkli oluyorrrgünaydın craftycim..Uyusun adam boşver haftasonunun tadını çıkarsın..Bizim yerimize de uyusun..Hem baba olacak kolay mı..Dün arkadaşlara gittik 2 yaşında oğlunun üstüne bi tane daha doğurdu 2 aylık şimdi..Biri susuyo biri ağlıyo...Ama bi gör reklama çıkar 2 side maşallah..Kocaman insanlar evde alıyolar kucaklarına tren oynıuyolar ,yerlerde sürünüyolar..Biz kocam birbirimize bakıyoruz.2 muhabbet edemedik,onlara mı acıyalım kendimize mi bilemedik..
2 saat zor oturduk valla attık kendimizi..elime alamadım bebeği zarar veririm canını acıtırım diye korktum ..Düşündüm de ben anneliğe hazır değil miyim acaba ?:26:ben nasıl bakarım o minicik şeye daha tutamıyorum ki:18:
tempolu yuruyus ile karnini ice cekerek yurumek cok faydali kistan önce yaptim ben gitmistiiiyok cnm yeni yerler açıldı çok güzel salonlar gidilir yani..Ama zaman işte..işten geliyorum zaten 19.30 ev işi yemek derken daha çok yorgunluk olacak bnm için ..
yürüyerek karın kası sıkılaşır mı ki?ben eskiden yürürdüm çok şimdi tekerlekli koltuğumla geziyorum ofiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?