Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

nasılsınızz kızlar doktordan geliyorum rahim filmini gösterdim geldim polipe bakıcak ultrasondan 3 mm görünüyordu büyükse hastanede uyutarak alıcam dedi. Günlük iğne tedavisine başlıycaz dedi amaa ben anlamadım günlük iğne tedavisi olan var mı aranızda yada bilen ....

bat 21 nisan ve test ile onaylanmış hamileyim:) 5 gün erken öğrendim

karşıdan öyle görünüyoo valla
yandan bakınca kemikli olduğu belli oluyo
hiç profilden çekilmem ben fotoğraf

herkes kendinde bi kusur bulur mutlaka
ama bence abartıyorsun gayet güzel
sen söylemesen hiç dikkatimi çekmemişti burnun
demekki bir bütün olarak değerlendirmek lazım

cok cok gecmis olsun canim rendeden nefret ederim az kesmedim elimi en guzeli mufak robotu hem hizli hem guvenli
kızlar nerdesınız ya
sizle konusmayı ozledım
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ulan
cok depresıfım
ben en ıyıı psıkyatrıye gıdıyım yıycem kafayı
canim takma kafaya insALlah olacak merak etmeee
günaydın kuzular
nasılsınızzz
biz grip iz yine
2 gün yattık evde maalesef.
Dua istioruz bugün için bol bol
akşam 2 li test varrrr
gcmis olsun canimmm fazla yorulma vitamin C depolaa
slm kızlar nasılsınız dün şeboyu esenler otogarından sağsağlim ankaraya yolladım anam çok tatlı bir kızmış beee
ooooooo gordunmuu ne guzellll
amin aminnn hadi hayirlisiii

geçmiş olsun canım polip et beni gibi birşey değil mi
benim de küçük bir miyom var rahimde ama zararı yok dedi doktorum büyümedikten sonra

ateşimi ölçüyordum şekerim önce idrar testi aldım ateşim yükselince silik çıktı ikinci testim sonra kan testi yaptırdım veee 34,34 çıktı :)

Hımm..Benim bat 20 Nisan ama belirtim yok diye yapmıyorum test mest. Kan testini anladım da o kadar hassas idrar testi var mı ki yaaa

geçmiş olsun canım polip et beni gibi birşey değil mi
benim de küçük bir miyom var rahimde ama zararı yok dedi doktorum büyümedikten sonra

çok sağol sevsenacımm 3mm rahim filminde öyle gözüküyormuş amaa ultrasonda tam belli olur dedi büyükse alıcakmış .Ama şu günlük iğneleri merak ettim acaba ne işe yarıyor vee neyi tedavi ediyor diye ama bulamadım kayda değer birşey açıkçası :97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…