bugun yaptığım resmen kırmızıydı ikiside cumartesi günü olan çok silikti ama vardı canm
hayırlı olsun cnm..
anlatsana biraz bebek sahibi olma serüvenini..ne kadarlık evlisin..ne zamandır düşünüyordunuz..
Peki yumurtlama ne zamandı biliyo musun?Yani kaçıncı gün?Seninki muhtemelen erken döllenme:)
Sağol canım 10/10/2010 tarihinde evlendik. Şubat 19 da bir buçuk aylık bir bebek düşürdümdeğeri kötüydü ve kendiliğinden düştü kürtaj olmadım. Doktor 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ve ben o adet sonrasında hamile kaldım bakalım inşallah bu bana tutunur canım
o zaman bu değer de dikkat edilmesi gereken bi değer o yüzden tekrarla kan testini artışın düzgün olup olmadığına bakılsın
çok sağol sevsenacımm3mm rahim filminde öyle gözüküyormuş amaa ultrasonda tam belli olur dedi büyükse alıcakmış .Ama şu günlük iğneleri merak ettim acaba ne işe yarıyor vee neyi tedavi ediyor diye ama bulamadım kayda değer birşey açıkçası :97::97::97:
1 veya 2 nisan yumurtlama günümdü:) tam konuya göre şaka gibi yani
e bende araştırayım bakalım bulursam yazarım ben tuğbacım üzülme sen ok
hafta sonu senin chese cakeden yaptım..çok güzel oldu..hatta kayınvalidemle kayınpederim gelmişti tesadüf..kayınpederim çok beğendi..ekşili tadı çok güzel falan dedivarsa tariflerin bekliyorum yine..
evet tahmin ettiğim gibi erken yumurtlama olmuş. İdrarda erken çıkmasının sebebi de o. Normal şartlarda 4 nisan-10 nisan arası olma olasılığı yüksekmiş. İyi ki daha öncesini değerlendirmişsin..
Benimki 8'inde olmuştu. Ben niyetimi bozmıyım hiç teste niyetlenmiyim en iisiÇıkmaz. Ztn belirti de yok, kırmızı gelcek belli
hah simdik oldu canim kutlarim darisi bizlere insAllhhhhbeklenen adet tarihim 21 nisan son adet tarihim 21 mart ben 16sıda öğrendim hamile olduğumu canım
hadi gozun aydinnnnbugun yaptığım resmen kırmızıydı ikiside cumartesi günü olan çok silikti ama vardı canm
İyi akşamlar akça pakça güzeller ve esmer güzeli misti
Öptüm hepiniziiii
bende istimmmmmmnbana da yollayın yaw tariften
Öptüm hepiniziiii
Öptüm hepiniziiii
kan testimi yenilemiştim bugün sonucunu aldım şimdi 16/04/2011 de 34,34 dü 18/04/2011 de 95,08 çıktı nerdeyse iki günde 3 katına çıkmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?