Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

hayırlı olsun cnm..
anlatsana biraz bebek sahibi olma serüvenini..ne kadarlık evlisin..ne zamandır düşünüyordunuz..

Sağol canım 10/10/2010 tarihinde evlendik. Şubat 19 da bir buçuk aylık bir bebek düşürdüm değeri kötüydü ve kendiliğinden düştü kürtaj olmadım. Doktor 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ve ben o adet sonrasında hamile kaldım bakalım inşallah bu bana tutunur canım

o zaman bu değer de dikkat edilmesi gereken bi değer o yüzden tekrarla kan testini artışın düzgün olup olmadığına bakılsın

o zaman bu değer de dikkat edilmesi gereken bi değer o yüzden tekrarla kan testini artışın düzgün olup olmadığına bakılsın

bugün tekrar yaptırdım cevabı bekliyorum benim diğerinde 2 gün geçince 47 çıkmıştı ve ertesi gün 50 olmuştu onun için düştü zaten ama şuanki değerim iyi allah bozmasın

hafta sonu senin chese cakeden yaptım..çok güzel oldu..hatta kayınvalidemle kayınpederim gelmişti tesadüf..kayınpederim çok beğendi..ekşili tadı çok güzel falan dedi varsa tariflerin bekliyorum yine..

e bende araştırayım bakalım bulursam yazarım ben tuğbacım üzülme sen ok

1 veya 2 nisan yumurtlama günümdü:) tam konuya göre şaka gibi yani

evet tahmin ettiğim gibi erken yumurtlama olmuş. İdrarda erken çıkmasının sebebi de o. Normal şartlarda 4 nisan-10 nisan arası olma olasılığı yüksekmiş. İyi ki daha öncesini değerlendirmişsin..

Benimki 8'inde olmuştu. Ben niyetimi bozmıyım hiç teste niyetlenmiyim en iisiÇıkmaz. Ztn belirti de yok, kırmızı gelcek belli

hiç belli oolmas canım ben sürekli çalıştım:)

kan testimi yenilemiştim bugün sonucunu aldım şimdi 16/04/2011 de 34,34 dü 18/04/2011 de 95,08 çıktı nerdeyse iki günde 3 katına çıkmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…