Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

şimdi kiradamısınız eğer kira ise hiç durmayın derim kira ödeyeceğinize eviniz olur
kirada olmasanız bile yatırım amaçlı alın içinde kiracı olursa hele ballı kaymak
biz 65000 çektik 10 yıl vade ayda 840 tl ödüyoruz 450 si kiradan geliyor

kiradayız cnm...o yüzden istiyorum zaten evide.boşu boşuna ev sahibini zengin ediyoruz..birazda birikim yaptık bu ara..peşinat olarak birikimi verirsek geri kalanı taksitle öderiz.benim şirket için çalıştığım bankalar var arada yokluyorum kredi istesem falan diye yardımcı oluruz diyolar..eşim çekmese bile ben çekerim valla..ayda 840 tl hiç birşeymiş.heleki kiradanda geliyosa oh ne ala..

en iyisini yapmışsınız canım aslındaa bende öyle yapıcam saldım çayıra mevlam kayıraaa yeterr artık sıka sıkaa diş kalmadıı.Hayırlı ve bereketli olsun inşallah

kredi çekecek olursan mutlaka bir kaç bankadan fiyat al ilk verdikleri fiyat herkese söyledikleri fiyat
x banka bu kadar veriyo y banka bu kadar veriyo diye indirebilirsin oranları benden önce kredi çeken arkadaşım daha fazla ödüyor şu an ekimde aldım ben 0,78 gibi bir oran şimdi nasıldır bilmiyorum oranlar

az önce halkbankla görüştümde şirket için..bireysel krediler ne alemde dedim..yavaş yavaş yükseliyo dedi.düşündüğün birşeyler varsa fazla bekleme dedi.bu arada cnm benim eşimde zaten bankacı

Aslında dedikleriniz doğru. Kira ödemektense ev almak en mantıklısı...Ama Ankara'da ev fiyatlarını düşünürsek, yarısına yakın birikmiş olması lazım

az önce halkbankla görüştümde şirket için..bireysel krediler ne alemde dedim..yavaş yavaş yükseliyo dedi.düşündüğün birşeyler varsa fazla bekleme dedi.bu arada cnm benim eşimde zaten bankacı

oo çok iyi o zaman eşin mutlaka ayarlar birşeyler sen ikna turlarına devam et

Aslında dedikleriniz doğru. Kira ödemektense ev almak en mantıklısı...Ama Ankara'da ev fiyatlarını düşünürsek, yarısına yakın birikmiş olması lazım

evet ev almak bence de n mantıklısı ama benim araba delisi koca bütün birikimimizi arabaya yatırmayı düşünüyo bu ara
önünde zor duruyorum beraber gidecez deneme sürüşü yapacaz ama ben her pazar iş buluyorum kendime

ankarada çok pahalı ama biz sincanda oturuyoruz ya biraz daha uygun sincanda..eşim zaten ailesinden ayrılmıyo..en azından şimdilik sincandan ev alabiliriz...tabi dikmende falan daha pahalıdır.

sizin de meslekler birbirine uygun bizim gibi
ya senin eşin ne iş yapıyo..

oo çok iyi o zaman eşin mutlaka ayarlar birşeyler sen ikna turlarına devam et
ah ah ameliyat olmasaydı kesin iknaydıda şimdiye..
doğum günü hediyesi alırsın bana evi diyorum anca kıs kıs gülüyo..gıcık

araba merakı bizdede had safhada..zaten araba için biriktiriyo parayıda.ama o bana ev alırsa bende ona araba alıcam söz verdim.alırım bir şahin en beyazından tepe tepe kullansın

Ben 2,5 yıl direndim ama durduramadımŞimdi onun borcunu ödüyoruz. Hala da gözü üst modellerde.

ortalama ne kadar canım ankarada evler
izmirde oturabileceğin evler 140 tan başlıyo 3+1 muhite göre
ben oturduğum yerde alamayacağım için bucada aldım ama üniversitenin yanında
hastane yakın, okul yakın, pazar yeri, yakın ulaşım sorunu yok sahibi de tanıdıktı zaten o yüzden fiyatıda çok uygundu

Bizim memleketler gibi işlerin de alakası yok İkimiz de koç burcuyuz. Çok adrenalinli bir evliliğimiz var. Çocuk yok diye hiç sıkılmıyoruz aslında

Ben 2,5 yıl direndim ama durduramadımŞimdi onun borcunu ödüyoruz. Hala da gözü üst modellerde.

şimdiki arabayı alırken destek verdim..hatta ondan çok ben istedim
hakikaten zor oluyo ben servisi kaçırsam neredeyse konya otobüsüne binmek zorunda kalıyorum işe gidebilmek için..gerçi babamın arabasını kendi arabamız gibi kullandık ilk aylarımızda ama nereye kadar..

ama şuan 3 kişi olucaz araba yetmez diyo manyak koca
1+1 ev yetiyo da araba yetmicek

80'e var, 100'e var. Ama benim sevmediğim semtler..Şu an oturduğum semti sevmiyorum. Sırf ulaşım rahat diye geçici olarak tuttuk. Gönlümün istediği semtler 200.000:) Ama oralar için beklememiz gerekicek sanırım:)

Hakkaten evli insana 1+1 nasıl yetiyo kuzum? Yatılı misafir gelince napıyosunuz?

işte gönül öyle istiyor ama maya olmayınca ev alınmıyo anne babadan destek lazım bizde o da yok
o yüzden aldık zaten bu evi satıp istediğimi gibi bir ev alabilmek için

araba merakı bizdede had safhada..zaten araba için biriktiriyo parayıda.ama o bana ev alırsa bende ona araba alıcam söz verdim.alırım bir şahin en beyazından tepe tepe kullansın

BNIM KOCA DA RD FİESTAYA TAKIK DURUMDA
BI MUCIZE OLSA DA ALSAK SU ARABAYI
HER FIESTA GORUSUNDE DELİ GİBİ BAK BAK GENE GEÇTİ DİYO :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…