bu aralar bende ev meselesine takmış durumdayım...eşim terfi edince hatrı sayılır bir zam aldı..e bende aldım zammımı az buçuk..kredi çekip ev alalım diyorum.eşim bulunduğumuz semtten ayrılmak istemiyor bende ordan ev almak istemiyordum ama hiç yokdan iyidir..alalım sonra satarız..nasıl olsa bebek içinde bekliycez bir süre daha..nasıl fikir..
gerçi eşimi ikna turlarındayım hala
şimdi kiradamısınız eğer kira ise hiç durmayın derim kira ödeyeceğinize eviniz olur
kirada olmasanız bile yatırım amaçlı alın içinde kiracı olursa hele ballı kaymak
biz 65000 çektik 10 yıl vade ayda 840 tl ödüyoruz 450 si kiradan geliyor
ben artık hiiç kasmıyorum para konusunda.. çünkü kendim söyleyip kendim dinliyordum
eskiden almayayım masraf olmasın derdim hep.. baktım beş kuruş para yok ortada
nasıl olsa birikmiyoo dedim saldım kendimi...ne ihtiyacım varsa almaya başladım
o sırada eşimi işten çıkış işe iade yaptılar tazminatını ödeyip.. para elden gidecek diye korktu..
kredi çektik ev aldık kelepir şimdi paralar oraya gidiyoo en azından yeri belli
kiradayız cnm...o yüzden istiyorum zaten evide.boşu boşuna ev sahibini zengin ediyoruz..birazda birikim yaptık bu ara..peşinat olarak birikimi verirsek geri kalanı taksitle öderiz.benim şirket için çalıştığım bankalar var arada yokluyorum kredi istesem falan diye yardımcı oluruz diyolar..eşim çekmese bile ben çekerim valla..ayda 840 tl hiç birşeymiş.heleki kiradanda geliyosa oh ne ala..
kredi çekecek olursan mutlaka bir kaç bankadan fiyat al ilk verdikleri fiyat herkese söyledikleri fiyat
x banka bu kadar veriyo y banka bu kadar veriyo diye indirebilirsin oranları benden önce kredi çeken arkadaşım daha fazla ödüyor şu an ekimde aldım ben 0,78 gibi bir oran şimdi nasıldır bilmiyorum oranlar
az önce halkbankla görüştümde şirket için..bireysel krediler ne alemde dedim..yavaş yavaş yükseliyo dedi.düşündüğün birşeyler varsa fazla bekleme dedi.bu arada cnm benim eşimde zaten bankacı
az önce halkbankla görüştümde şirket için..bireysel krediler ne alemde dedim..yavaş yavaş yükseliyo dedi.düşündüğün birşeyler varsa fazla bekleme dedi.bu arada cnm benim eşimde zaten bankacı
Aslında dedikleriniz doğru. Kira ödemektense ev almak en mantıklısı...Ama Ankara'da ev fiyatlarını düşünürsek, yarısına yakın birikmiş olması lazım
ankarada çok pahalı ama biz sincanda oturuyoruz ya biraz daha uygun sincanda..eşim zaten ailesinden ayrılmıyo..en azından şimdilik sincandan ev alabiliriz...tabi dikmende falan daha pahalıdır.Aslında dedikleriniz doğru. Kira ödemektense ev almak en mantıklısı...Ama Ankara'da ev fiyatlarını düşünürsek, yarısına yakın birikmiş olması lazım
ya senin eşin ne iş yapıyo..sizin de meslekler birbirine uygun bizim gibi
ah ah ameliyat olmasaydı kesin iknaydıda şimdiye..oo çok iyi o zaman eşin mutlaka ayarlar birşeyler sen ikna turlarına devam et
ya senin eşin ne iş yapıyo..
evet ev almak bence de n mantıklısı ama benim araba delisi koca bütün birikimimizi arabaya yatırmayı düşünüyo bu ara
önünde zor duruyorum beraber gidecez deneme sürüşü yapacaz ama ben her pazar iş buluyorum kendime
evet ev almak bence de n mantıklısı ama benim araba delisi koca bütün birikimimizi arabaya yatırmayı düşünüyo bu ara
önünde zor duruyorum beraber gidecez deneme sürüşü yapacaz ama ben her pazar iş buluyorum kendime
Aslında dedikleriniz doğru. Kira ödemektense ev almak en mantıklısı...Ama Ankara'da ev fiyatlarını düşünürsek, yarısına yakın birikmiş olması lazım
Ben 2,5 yıl direndim ama durduramadımŞimdi onun borcunu ödüyoruz. Hala da gözü üst modellerde.
ortalama ne kadar canım ankarada evler
izmirde oturabileceğin evler 140 tan başlıyo 3+1 muhite göre
ben oturduğum yerde alamayacağım için bucada aldım ama üniversitenin yanında
hastane yakın, okul yakın, pazar yeri, yakın ulaşım sorunu yok sahibi de tanıdıktı zaten o yüzden fiyatıda çok uygundu
şimdiki arabayı alırken destek verdim..hatta ondan çok ben istedim
hakikaten zor oluyo ben servisi kaçırsam neredeyse konya otobüsüne binmek zorunda kalıyorum işe gidebilmek için..gerçi babamın arabasını kendi arabamız gibi kullandık ilk aylarımızda ama nereye kadar..
ama şuan 3 kişi olucaz araba yetmez diyo manyak koca
1+1 ev yetiyo da araba yetmicek
80'e var, 100'e var. Ama benim sevmediğim semtler..Şu an oturduğum semti sevmiyorum. Sırf ulaşım rahat diye geçici olarak tuttuk. Gönlümün istediği semtler 200.000:) Ama oralar için beklememiz gerekicek sanırım:)
araba merakı bizdede had safhada..zaten araba için biriktiriyo parayıda.ama o bana ev alırsa bende ona araba alıcam söz verdim.alırım bir şahin en beyazından tepe tepe kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?