ben geldim
allaha şükür dişimi çektirebildim
2 kere koltuktan kalktım ama başardım ağzımda bi boşluk içimde ferahlık ooohhh çok şükür yarabbim
ben geldim
2 kere koltuktan kalktım ama başardım ağzımda bi boşluk içimde ferahlık ooohhh çok şükür yarabbim
ben geldim
Kızlar ii akşamlar yrn görüşürüz.
Bugünü atlatabilirsem yrn teste gideyim mi sizce??
hadi geçmiş olsun sonunda kurtuldunnn darısıda hamile kalmaya inş.
geçmiş olsun ve aferin sana
Hoşgelmişsin. Geçmiş olsun:)
eferim erayım aplammm
teprik kodum sana
bizim kocaların öküzlüğü de ortakmış
ev ödiicemize araba ödüoz ayda 800
pehhhhhhh
aynı öküzlük bende de var malesef
ama eşimden çok ben seviyorum arabayı acaip bi zevk kızmayın kocalarınıza yazık ya
benim arabaya ayakkabıları kirli kimse oturamaz
içinde ben hariç kimse sigara içemez
hiççç sevimlilik yapma bana
şehzademiz geliyorrrrrr oglum olcakmış pipisini gördümmm
ayy canım benim çok sevindim darısı benim başıma inş bu ara bende gitmeyi düşünüyorum kontrole umarım gösterir kendini..
hoşgeldin cnm.beklenmeyen adet günün ne ise listeye o güne yazılıyorsun eğer gelmezse ve testi pozitif çıkarsa bizde seninle birlikte seviniyruz.Eğer kırmızılar gelirse 1 sonraki ay için birlikte beklemeye devam ediyoruz..
ayy cnm sen deki de ne şans sabah duydum haberi ama hiç aklıma gelmemişti..idrar testinde bi silik bi çıkmaması kafamı karıştırdı bnm..10 gün geçince kesin çizgi belirginleşirdi..Grev biter bitmez test yaptır cnm ben de çok meraklandım şimdi..
düşük yaptığım için adetim düzensiz bugün adetli gibiyim ama karnımda tuhaf bi duygu var sanki hamileymişim gibi kafam çok karışık yardım edermisiniz
ayy canım benim çok sevindim darısı benim başıma inş bu ara bende gitmeyi düşünüyorum kontrole umarım gösterir kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?