iyi de olsa kötü de olsa işimiz bu... ne yapalım gitmek zorundasın madem allah hayırlı yollar versin sürenin kısalmasına sevindim.
hangi marka mantolama satıyorsunuz, bizde izolasyon işindeyiz ya merak ettim
Günaydın kızlar... 23 Nisanınızı kutlarım :)
Yeğenlerin okuluna gittim resim çekmeye.. her sene görev dayılarına düşüyor ben geldiğimden beri de bana.. eşim eşeklik yaptı uyuyor hala burnu tıkalıymış.. rabbim at şu keçileri başımdan.. neysee..
anaokulundaki çocuklar çok tatlı yaw.. öyle bıcır bıcır.. birinci sınıfta yeğen var öyle kıvrak anlatamam :) bir kaç tanesi daha onun gibiydi.. geri kalanlar biraz kök salmış ağaç gibiydiler :)
çocuk olasım geldi :) en güzel yıllar yaw.. dert yok sıkıntı yok...
düştüğünde annenin babanın eliyle kalkıyorsun.. üzüldüğünde bir tek onlar yanında oluyor.. ah çok arıyorum o günlerimi..
anne de olmak istiyorum ama bazen de diyorum annemin bana baktığı gibi ben bakabilecek miyim çocuğuma.. bir de böyle umursamaz bir koca ile ne yapıcam bilmiyorum... pööf.. doldum taşıcam.. canınızı sıkmayım kızlar :)
çok güzel bir gün. . unuttum gitti
capatect..izocam..baumit..
koprim seninde çocuk bayramın kutlu olsun allah kendi çocuğunun gösterisine gitmeyi de nasip etsin canım
kocaya gelince bir şey beklemicen canım bende de var bir umursamaz kızım pek üzülüyo babam niye gelmiyor diye adamın her defasında bir işi çıkıyor.bir kere veli toplantısına gitti şimdiye kadar 3 yaşından beri yok doğumgünü yok yarışma hep ben koşturuyorum.cumartesi günleri tiyatroya gidiyordu tembellikten onu da bıraktırdı çocuğa zor oluyormuş her cumartesi 10 da çocuğu götürmek
Merb kızlar,
Dün apar topar çıkmak zorunda kaldım.Akşam misafirim vardı da:)
Nasılsınız?
bende bundan korkuyorum, ya aslında eşim çocuklara falan düşkündür de... bana yani kendi çekirdek ailemize gelince bir acaip oluyor.. burda böyle konuşkan biri gibi dursam da öyle dır dır eden tiplerden değilim... iş olsun da ihmal etsin beni ona da bişi demiyorum.. borçlar boğazı aştı... ödeyemedikçe bunaldığının farkındayım ama.. uyumaklar problemler çözülmez diyorum git 1-2 firma ile görüş.. adamlar zaten sıkışınca bize iş paslıyorlar.. e sen iş takibi yapmazsan nasıl gelsin o iş sana.. oturan yatan adama kim iş verir.. çok daralıyor farkındayım.. sıkıntıya gelemiyor ama sağlığı yerinde bir insanın bunları yapması çok üzüyor beni.. zaten 1 ay içinde kendine gelmezse ben bir firmaya girer çalışırım o da baksın başının çaresine.. dükkanda ben varım diye bazen umursamıyor gelmiyor.. öğlene kadar uyuyor.. diğer dertlerimi geçtim de.. eşime çok üzülüyorum.. zaten rabbim de aminim halimizi gördüğü için çocuk vermiyor bize.. biz daha kendimize bakamıyoruz.. o yavruya nasıl bakıcaz.... bir dokundun bin ah işittin
Merb kızlar,
Dün apar topar çıkmak zorunda kaldım.Akşam misafirim vardı da:)
Nasılsınız?
Allah tamamına erdirir inş. Hepinize de nasip eder inşallahhh
merhaba çiçeği burnunda anne
ben iyi olmaya çalışıyorum saatin 3 olmasını bekliorum
yol hazırlığı yapıcam
Hala şaka gibi..Akıntı gelince adet mi oldum ki diyorum sonra aklım başıma geliyo
Demek gidişin kesinleştiSağlıcakla git gel özlicez seni.
ivet kesinleşti
yarın akşam gidiyorum nasipse
ama 1 hafta değil 4 gün o yüzden iyiyim:81:
zaten haftaya çok işim var darallardayım
bide sen mi yoksun
neyse hayırla git gel inşallah
Kızlar ben geldimmm
beta-hcg......>1000 hamileymişimmm:)
sahi ya elmakurdu nerde ki ?
ya bende göremedim online ama sanırım bebekte ileri düzay ultrasonda sorun çıkmış çok üzüldüm.
Başka bi dr a gidecekmiş bakalım ne olacak ...
erkegin dilini dusmeye gör be guzelimay o nasıl söz
ablam kızdım bak enişteme
amaninnnnnnnnnnnnnnallah korusun, tek yumurta ikizi öyle olmaz canım senin dediğin şekilde olursa 64 kromozomlu anomalili bie bebek olur. tek yumurtada bir sperm bir yumurta birleşir zigot olduktan sonra ikiye bölünerek tek yumurta ikizi olur. arada tıbbi bilgi vereyim dedim yanlış dua etme
valla basimda paralr benim heruffffffcumartesi kocanın doğumgünü
isminin başharfi pasta yaptırsam ofisine teslim ettirsem erkekliğe laf getirecek bişey yapmış olur muyum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?