Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

koprim seninde çocuk bayramın kutlu olsun allah kendi çocuğunun gösterisine gitmeyi de nasip etsin canım
kocaya gelince bir şey beklemicen canım bende de var bir umursamaz kızım pek üzülüyo babam niye gelmiyor diye adamın her defasında bir işi çıkıyor.bir kere veli toplantısına gitti şimdiye kadar 3 yaşından beri yok doğumgünü yok yarışma hep ben koşturuyorum.cumartesi günleri tiyatroya gidiyordu tembellikten onu da bıraktırdı çocuğa zor oluyormuş her cumartesi 10 da çocuğu götürmek

bende bundan korkuyorum, ya aslında eşim çocuklara falan düşkündür de... bana yani kendi çekirdek ailemize gelince bir acaip oluyor.. burda böyle konuşkan biri gibi dursam da öyle dır dır eden tiplerden değilim... iş olsun da ihmal etsin beni ona da bişi demiyorum.. borçlar boğazı aştı... ödeyemedikçe bunaldığının farkındayım ama.. uyumaklar problemler çözülmez diyorum git 1-2 firma ile görüş.. adamlar zaten sıkışınca bize iş paslıyorlar.. e sen iş takibi yapmazsan nasıl gelsin o iş sana.. oturan yatan adama kim iş verir.. çok daralıyor farkındayım.. sıkıntıya gelemiyor ama sağlığı yerinde bir insanın bunları yapması çok üzüyor beni.. zaten 1 ay içinde kendine gelmezse ben bir firmaya girer çalışırım o da baksın başının çaresine.. dükkanda ben varım diye bazen umursamıyor gelmiyor.. öğlene kadar uyuyor.. diğer dertlerimi geçtim de.. eşime çok üzülüyorum.. zaten rabbim de aminim halimizi gördüğü için çocuk vermiyor bize.. biz daha kendimize bakamıyoruz.. o yavruya nasıl bakıcaz.... bir dokundun bin ah işittin

koprim bence hiç eşinin işine bulaşma kendin bi iş bul ve orada çalış
bence sana güveniyor o yüzden böyle davranıyo
nasılsa dükkanı açan işleten biri var..

bence evin işini falan bahane et ve ondan önce gitme dükkana
o gitsin açsın sen evini toparla ondan sonra git..bence

Eşim kapıdan girdiğinde hemen o klasik sorusunu sordu "Misafirin geldi mi"
Sonra ben de söledim işte. Teste gittim hamileymişim dedim.
Şaka yapmıyosun di mi dedi durdu. Sonra sarıldı ,sevinçten ağladı.
Leyla Leyla geziyo. Ben şimdi baba mı olcam, Sen şimdi hamile misin...:)) Yok onu yapma yok sütünü iç, yok pekmez ye...9ay napcam bakalım. Normalde de üstüme düşer de şimdi daha fena:)
Allah tamamına erdirir inş. Hepinize de nasip eder inşallahhh

zaten haftaya çok işim var darallardayım
bide sen mi yoksun
neyse hayırla git gel inşallah

can arkadaşım Allahaısmarladık demeye gelmiştim
buradaymışsın :81:
4 gün sürecek perşembe öğleden sonra burada olacağım inşallah
öperim çok

mistime pınara potitoma ve bügün olmayan bütün arkadaşlara selamlar

ya bende göremedim online ama sanırım bebekte ileri düzay ultrasonda sorun çıkmış çok üzüldüm.
Başka bi dr a gidecekmiş bakalım ne olacak ...

inşallah hiç bişeycik çıkmaz dua edilim
bu aralar çok duyuyorum doktorlar özürlü diyo çocuk sağlıklı doğuyo
perşembe günü kurstada birine özürlü demişler tabiki aldırmamış ve gayet sağlıklı bebeği oldu allahın izniyle

ay o nasıl söz
ablam kızdım bak enişteme
erkegin dilini dusmeye gör be guzelim

amaninnnnnnnnnnnnnn

cumartesi kocanın doğumgünü
isminin başharfi pasta yaptırsam ofisine teslim ettirsem erkekliğe laf getirecek bişey yapmış olur muyum???
valla basimda paralr benim heruffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…