Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

mistimi bırakınnnnn
o sizin muhasebeciniz olduğu kadar da bizim arkadaşımız
bize katılmadığında eksikliğini hissediyoruz
yanına bi eleman alın o yapsın işlerin bi kısmını misti bize kalsııınnnnnnn

gördüm cnm yazdıklarını
benim bu aralar işim çok ama keyfimde yok..
malum konular canımı sıkıyor bunalıyorum.ne eve gidesim var ne işe gelesim
neyse sıkmayım canınızı diye çok konuşmuyorum.

e yadırgıyorlarsa gitme güzelim kızların dediği gibi eşim izin vermiyor dersin
madem ayrı kalmaya gönlün razı değil

sık canımızı!!! sıkı can iyidir kolay çıkmaz

dayak istiyosun valla senin sıkıntından biraz alacaz ki sen hafifle biraz
ben olsam da olmasam da pazartesiden itibaren eskisi gibi oluyosun konuşuyoruz
bunalıyosan bunu dile getir yardım etmeye çalışalım

ben de kaçtım ama yarın buradayım..beklerim

mistralim kuzum canını sıkma bebeem.. allahın izniyle herşey yolunda gidecek.. çok şükür ki teşhisi kondu.. ve bir çaresi var derdinizin.. moral bozmak yok.. bu 2-3 ay içinde de paracık biriktir kenara at.. bebişine lazım olur bir gün.. tavsiyem budur.. paylaşmak istediğin her konuda derman olamazsak ta dinleriz birtanem.. seviyoruz seni.. canını sıkma yımırtalara zarar gelmesin..

gözün aydın tatlım çok sevindim biz 5+6 da karından keseyi gördük 7+4 te kalp atışını gördük bilgin olsun.. allahım hepimizin bebişlerini korusun..

kızlar ben galiba regl oldum ama çok erken
5 nisan da olmuştum bugün 18 nci günüm daha önce hiç böle bişey başıma gelmedi yani hep 26 veya 28 günde bir oluyodum acaba diş için kullandığım ilaçlar mı sebep oldu
düğüne gitmiştik eve geldim bi baktım iç çamaşırımda lekelenme ve pembe kıpkırmızıda değil
niye böle oldu acaba fikriniz var mı aklıma yerleşme kanaması mı acaba diye geliyo ama eşim geldiğinde de korunmuştuk hamile olma ihtimalim de yok :26::26::26::26:

arkadaşları ali derler hani oturur bizim kahvede
yakmış abayı bir dilbere nefaset birşey fidan boylu
bizim ali pişpirik oynar mfö dinler maç seyreder
dedim ki abayı yakmış kıza bundan haberi yok kızın ama
ali desidero aliii ali desidero

karar verdin mi canım iran seyahatine gidiyor musun?

seyehat demesek sevsena gittiğim yerin resmini ekleyim de seyehat olup olmadığına sen karar ver

evet gidicem ama 1 hafta değil 4 günlüğüne
cuma günü resmi tatil olduğu için orada hafta perşembe bitmiş oluyo
bugün de onlara haftabaşı yani pazartesi

kuzucum iş seyahati anlamında söylemiştim ama yanlış anladın sanırım

Kızlar ben bu ay doğurucam nasipse size Allahtan birer bebiş diliyorum sizde bana dua edin bu ay doğsun mayısa kalmasın

Günaydın kızlar... 23 Nisanınızı kutlarım :)
Yeğenlerin okuluna gittim resim çekmeye.. her sene görev dayılarına düşüyor ben geldiğimden beri de bana.. eşim eşeklik yaptı uyuyor hala burnu tıkalıymış.. rabbim at şu keçileri başımdan.. neysee..
anaokulundaki çocuklar çok tatlı yaw.. öyle bıcır bıcır.. birinci sınıfta yeğen var öyle kıvrak anlatamam :) bir kaç tanesi daha onun gibiydi.. geri kalanlar biraz kök salmış ağaç gibiydiler :)
çocuk olasım geldi :) en güzel yıllar yaw.. dert yok sıkıntı yok...
düştüğünde annenin babanın eliyle kalkıyorsun.. üzüldüğünde bir tek onlar yanında oluyor.. ah çok arıyorum o günlerimi..
anne de olmak istiyorum ama bazen de diyorum annemin bana baktığı gibi ben bakabilecek miyim çocuğuma.. bir de böyle umursamaz bir koca ile ne yapıcam bilmiyorum... pööf.. doldum taşıcam.. canınızı sıkmayım kızlar :)
çok güzel bir gün. . unuttum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…