cnm aynı durum bendede var...
Halamın gelini hamileymiş cumartesi günü öğrendim,en son görüştüğümüzde düşünüyoruz demişti.aradan 5 ay geçmemiştir 4 aylık hamileymiş.cumartesi günü taktım bunu kafaya bir ağladım kayınvalidemde vardı..onada sinir olmuştum zaten bebekde bahanem oldu açıkcası.bebek olmuyo madem ev alıcam bende.taktım kafaya..bakıyoruz bulduğumuzda hemen alıcaz inşallah.
Canım benim niye agresife bağladın senn...Eşinin son durumu ne? Ameliyat tarihi belli oldu mu?
Ev almak güzel fikir, aklınıza düşmüşken vazgeçmeden alın. Bir de kpss'ye gireceksen 3 ay var, kafan rahat çalışırsın bu yönden bak.
selam cnm..biz iyiyiz sen nasılsın?
idare ediyorum canım,çok hastaydım toparladım artık,2.regli de geldi ama bir dengesizlik var ilk gün geldi sonra kesildi 2 gün sonra bir daha geldi ve gitti,normal di mi böyle az olması mistrall
canımı sıktı kayınvalidem..cumartesi günü koşa koşa canımı sıkmaya gelmiş zaten..
ev fikrine eşimde sıcak bakıyo artık..araştırmaya başladık.umarım kısa zamanda buluruz uygun ve güzel bir ev...eşim bugün son testini yaptıracak sonrada doktoruna gidecek.bakalım hangi güne karar verecekler.ben bu hafta olmasından yanayım.uzamasın daha fazla.
bu arada sen nasıl çalıştın bakalım bebek için.anlatsana
cnm benimkide bir kaç aydır hep kısa sürüyo.en son 2 gün oldum yani düşün...bilmiyorum neden oluyor ama aklına kötü şeyler getirme..sanırım düşüğün etkisi ..belli bir dönem normale dönmek zor oluyor.
cnm benimkide bir kaç aydır hep kısa sürüyo.en son 2 gün oldum yani düşün...bilmiyorum neden oluyor ama aklına kötü şeyler getirme..sanırım düşüğün etkisi ..belli bir dönem normale dönmek zor oluyor.
Evet olabiliyosa bir an önce olsun..
Benim bu ay karışıktı biraz. Ov. testi almıştım adetin hemen ertesi gün başladım ilk iki gün test çizgisi silik çıktı bekledim ki koyulaşıcak. Ondan sonra 10 ve 11.günlerde koyulaşmasını beklerken hiç çıkmadı
Ama biz yine de gün aşırı denedik. 8-10-12-14.günler...15.gün nilgün turhan'a gitmiştim yumurtan çatlamış dedi. Bugün de deneyin dedi denedik. Sonra bıraktık. Hangisinde oldu bilmiyorum.
Bir de geçen hıdrellezde eşim mesir macunu almış, çok ısrar etti ye diye. Bitene kadar sabah akşam çörekotuyla yemiştim. Nilgün doktor yumurtan çok güzel olgun demişti. Etkisi oldu mu bilemiyorum.
cnm adetliyken doktora gittiğimde söyledim.çok kısa sürüyo diye..ama bir sorun gözükmüyor sende dedi.her dönem çok yoğun olacak diye birşey yok demekki bu dönem az az olacaksın dedi.sıkıntı yapacak birşey yok dedi.:26:kuzum
sen bu arada bi dr a göstersene kendini
az olması hoş diil biliosun
evet haklısın belki daha sonraları toparlar ya da hiç gerek kalmadan hamile kalırım ama daha yasaklıyız biz mayısın 20 sine kadar:)bu arada eşin ameliyat olucakmış,şimdiden geçmiş olsun canım,en kısa zamanda sahalara bomba gibi döneriz inşallah:)
cnm adetliyken doktora gittiğimde söyledim.çok kısa sürüyo diye..ama bir sorun gözükmüyor sende dedi.her dönem çok yoğun olacak diye birşey yok demekki bu dönem az az olacaksın dedi.sıkıntı yapacak birşey yok dedi.:26:
ay siz daha başlamadınızmı çalışmalara..neyse bizde senle dönemdaş oluruz..(hamilelik dönemdaşı :) )
yok şekerim daha başlamadık,doktor 3 ay korunmak en iyisi bir dahakinin sağlıklı olabilmesi için dedi,biz de paşa paşa bekliyoruz mayıs 20 sinden sonra serbestiz bakalım:))sen daha önce başlarsın heralde belki de aynı dönem oluruz,şu topiğin hepsi hamile olsa inşallah ne güzel olurr ya
slm fistuklarrrrr tatil bitti ben geldimmmmmmmm
canim ne olsun fazla kurtajdan tuplerim tikanmis ici su doluymus spermle yumurta birlesse bile sularin da etkisiyle rahme atilamazmis yumurta sonuc % 1 hamile kalabilrim ve olmassa asilama dedi dr. esimi zor ikna etistim zaten oda kolay yolu secer bu yola asla basvurmazneyapan a gülüm
sen doktora gittiydin sonuc ne oldu?
gozun aydin canimmmmmmmarkadaşlar sat 21 mart 5+0 hamileyim cuma günü 650 idi kan testim pazar günü 2087 olmuş keseyi gördük ve şuan sıkıntımız yok
arkadaşlar sat 21 mart 5+0 hamileyim cuma günü 650 idi kan testim pazar günü 2087 olmuş keseyi gördük ve şuan sıkıntımız yok
biliyorsun dogumdan sonra plezentanin parcasi rahimde kaldi 1 ay icinde 3 sefer amaliyat oldum (kürtaj) yani onedenle tüplerin agzi dönmus ici su dolmus
adet oluyorum normal
agrim yok sancim yok
bakalim gecenki denemem tutmus da olabilir % de biri yakalamisimdir belkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?