Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kuzu ben dedim ya sana
asla 1 test ile olmaz bu iş
min 3 testin ortalaması alınır bir karar verilmesi için
o ilk dr u boğasım var şu an

Hayırlısı ile gelsin geçsin şu ameliyat canım beklemek çok can sıkıcı
sizde bir an evvel çalışmalara başlarsınız artık

bize temmuza kadar yasak beklicez artık

kuzu ben dedim ya sana
asla 1 test ile olmaz bu iş
min 3 testin ortalaması alınır bir karar verilmesi için
o ilk dr u boğasım var şu an

biz şu an testlerden ziyade doktorun muayenede görmesine inanıyoruz.eşimin kendinede göstermiş eşim var diyor bakalım cnm hayırlısı..napalım biz acele ettikçe hep birşeyler çıkıyor beklememiz için..

ah mistim ya dermansız diil Allah'tan
testlerin hiç birinde sorun çıkmayınca üzülmüştü benim şapşal :)
sorun yoksa çözülcek bii de olmuo
Allahtan sorun belli ve çözülebilir bi sorun

ah mistim ya dermansız diil Allah'tan
testlerin hiç birinde sorun çıkmayınca üzülmüştü benim şapşal :)
sorun yoksa çözülcek bii de olmuo
Allahtan sorun belli ve çözülebilir bi sorun

haklısın cnm..rabbim yine dermansız dert vermesin.
sonuçta sizinkininde dermanı bulundu ve bebiş yolda demi :)

selam kızlar.. yeni haftamız hayrolsun...
ben maceralı 2 gün geçirdim :) bayağıdır yenilik olmamıştı..
cuma günü eşimin samimi bir (A) arkadaşının yeğeni kaçmış bir oğlanla.. kız 14-15 yaşlarında oğlan 17.. ceplerinde 40lira para .. kızın babası (M) ve o eşimin arkadaşı (A) aramışlar cumartesi gün boyunca parklarda orda burda.. sonunda A. kişisi eşimi aramaya karar vermiş M kişisi de demiş o neyapabilir ki.. neysecime aradılar eşimi cumartesi 20,30 gibi eşim atladı hemen ilk başta engel oldum.. çünkü böyle meseleler kanlı bıçaklı sonuçlanır korkum ondandı sonracıma yazık dedim küçücük çocuk.. gitti eşim abidinpaşayı ayaklandırmışlar orada tanıdıkları çoktur benimkinin kaçan oğlan da oralarda otururmuş.. arkadaşlarını aramışlar bulmuşlar oğlanın babasını almışlar falan derkeeeen.. çankırıda bulmuş eşim kızla oğlanı.. kıvrılmışlar bir tepede bir ağacın dibine.. donmuşlar soğuktan.. cumartesiyi pazara bağlayan gece orda durmuşlar işte.. sabah bulmuşlar.. çok şükür kızın bişiyi yok ta... çok kötü bir durum.. biz de anne olucaz ha kız ha erkek.. rabbim çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın..

ikinci atraksiyona geciim.. kaynanamın cici kocası tutturmuş.. illa birlikte iş yapalım diye... adam diyor gençlik sizden para benden.. kar da yarı yarıya.. ben onlardan uzaklaşmaya çalışırken burnumuzun dibine giriyorlar.. ben pek sıcak bakmıyorum bu işe ama eşim okadar bunaldı ki borçlardan.. iş yapıyoruz para gelmiyor .. o da bu teklifi değerlendirmek istiyor.. ben fikrimi söyledim sıcak bakmıyorum diye.. herzaman ortak işleri günün birinde tatsızlıkla sonlanır.. hele ki akraba ortaklığı olursa (hele ki bir de arada kaynanam var ise)
onlara muhtaçmışız gibi olacak.. kadının burnu zaten havalarda.. böyle bir durumda hiç te çekilmez gibime geliyor.. herşeye karışır.. pööff..

3. atraksiyon.. hala adet olamadım.. 2-3 gün daha geçsin gelmezse önce idrar testi yapıcam.. malum sigortamız bile yok gidip negatif bir test için fuzuli para vermiyim dimi zekai tahirde 45lira idi aralıkta gittiğimde.. kan + idrar .. bir de bişi daha vardı o 45 liranın içinde..

allah büyük :)

ah koprina maceralı koprina hikayelerini arkası yarın gibi okuyorum sen çok yaşa emi inşallah bebiş vardır göbişinde de en büyük atraksiyon olur

kuzum bari 3 liralık testlerden yapsaydın ben çatladım burda.. cuma değilmiydi senin beklenmeyen günün

ah canım hadı hayırlı haber ver ınsallah :)
dıger konu evet akrabayla iş yapma konusunda senle aynı fıkırdeyım
7 kat el olsa acık acık konusabılır sorunları cozebılır hakkını yedırtmezsın
akraba akbaba oluverıyo aman sakın girişmeyın derim o işe..

birinci mevzuda da
cepte 40 lırayla kaçmak da 2011 yılındayız buyuk cesaret
daha askerlık yapmamış bir erkek için ve yanındakı hanım kardeş için
Aşk sevgi çok guzel duygular ama mantıgı da avucunda saklamalı ınsan

o an hissedince heyecandan kımıldamadım iyice hissedeyim o zaman aynadan bakarım

maşallah canım ya allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... bilirim o pıtpıt hareketleri
inşallah allah hepimize yaşatır o duyguları.. banada ikinci kez yaşamayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…