Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ben varım
Hala kırmızı kart yemedim bekliyorum

3 tüp müüü
ya o eniştenin testine ben güvenmiom kiiiiii
ertesi güne kalan kan bozulmaz mııı

ben de öyle tepki verdim ilk başta da.. belli saatten sonra gelenlerin kanını dolapta saklıyorlar..
kan sayımı testi mi neydi o vardı.. onu hemen yaptı herşey normal çıktı da diğer testleri bugün yapacak.. o cihazlarda kullanılan sıvı miktarı varmış.. 1 kişiye de aynı gidiyor 500 kişiye de.. o yüzden çalıştırmadı..
2-3 gibi en geç öğreniriz değerimizi ..

sen neden alınganlık yaptın bakem.. sen bizim gözbebemizsin.. hiç unuturmuyuz seni kız.. ballı mikinin anası :) (yada minnie ) :)

beklemede tebrik ediyorum seni Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla

hamile olmadığımı düşündüğüm için gitmek istemiyorum.benim hormonlar benle alay ediyor..aksi olsaydı zaten idrar testinde çıkardı.bakın koprininki hemen nasıl çıktı

yaaa iyi de çıkmayabilir mistim..geç döllenme diyolar ya ondandır belkimm

hamile olmadığımı düşündüğüm için gitmek istemiyorum.benim hormonlar benle alay ediyor..aksi olsaydı zaten idrar testinde çıkardı.bakın koprininki hemen nasıl çıktı

Cnm senın günün ne zamandı?Geçti mi? idrar testi yaptın mı?Eğer günü geçmediyse kan testi yaptırma derim ben ?Eğer günü geçtiyse idrar testini tekrarla muhakkak çıkıyor 5 gün geçince...Boşuna kan verme?

canım benim günümden 1 hafta geçti işte daha doğrusu 6 gün olmuştu dün... istersen biraz daha bekle istersen git kan testi yaptır.. hemen canını sıkma.. hayırlısı rabbimden

yaaa iyi de çıkmayabilir mistim..geç döllenme diyolar ya ondandır belkimm

canım benim günümden 1 hafta geçti işte daha doğrusu 6 gün olmuştu dün... Istersen biraz daha bekle istersen git kan testi yaptır.. Hemen canını sıkma.. Hayırlısı rabbimden

neyse cnm gelmedik kırmızıdan ümit kesilmezmiş

neyse cnm gelmedik kırmızıdan ümit kesilmezmiş

aynen güzelim.. belirti var mı diye sormuyorum çünkü ben sürekli tetikteydim oldum olucam diye.. hele göğüsler bomba gibi sızlıyor bir de karnım her ay adet olduğum gibi bu ay da öyleydim tek fark sol tarafta batışmalar haricinde.. iğne saplanırmış gibi.. demek ki bundanmış sonuç çıksada rahatlasam

Benim karnım ağrıyo Korkuyorummm
Dünkü randevuyu iptal etmiştim. Şükran bugün ve yarın da doluymuş

dün eve gittim ağladım ağladımmmmm ağladımm saatlerce içim sıkılıyodu
göxzlerim şişti burnum şişti tıkandım bellı bı muddet sonra aglayamadım tam

sabah kalktım 25. gunumde adetım geldı
ılk defa bukadar erken

niye ağladın o kadar çok? Varmı bir sebebi yoksa sadece stresmi?
Yapma cnm böyle kendini yıpratıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…