crafty ım yeni hamilelerin heyecanı sardı hepimizi nisanın son günleri patlattılar kızlar müjdeleri....
Eee nisanın bitmeden haber verecek olan var mı???başka son hamiş kim olacaksa o topic açsın artık...
Ben de hazır yemişken kırmızıyı hemen geçeyim haziran a yoksa gözyaşı patlaması yaşayacam
3 tüp müüü
ya o eniştenin testine ben güvenmiom kiiiiii
ertesi güne kalan kan bozulmaz mııı
ben varım
Hala kırmızı kart yemedim bekliyorum
ya misti git artık şu testeeeee...niye bize işkence ediyosun
hamile olmadığımı düşündüğüm için gitmek istemiyorum.benim hormonlar benle alay ediyor..aksi olsaydı zaten idrar testinde çıkardı.bakın koprininki hemen nasıl çıktı
hamile olmadığımı düşündüğüm için gitmek istemiyorum.benim hormonlar benle alay ediyor..aksi olsaydı zaten idrar testinde çıkardı.bakın koprininki hemen nasıl çıktı
mayıs topiki actınız mı???
yaaa iyi de çıkmayabilir mistim..geç döllenme diyolar ya ondandır belkimm
canım benim günümden 1 hafta geçti işte daha doğrusu 6 gün olmuştu dün... Istersen biraz daha bekle istersen git kan testi yaptır.. Hemen canını sıkma.. Hayırlısı rabbimden
cnm senın günün ne zamandı?geçti mi? Idrar testi yaptın mı?eğer günü geçmediyse kan testi yaptırma derim ben ?eğer günü geçtiyse idrar testini tekrarla muhakkak çıkıyor 5 gün geçince...boşuna kan verme?
neyse cnm gelmedik kırmızıdan ümit kesilmezmiş
Benim karnım ağrıyoKorkuyorummm
Dünkü randevuyu iptal etmiştim. Şükran bugün ve yarın da doluymuş
benim karnım ağrıyoKorkuyorummm
Dünkü randevuyu iptal etmiştim. şükran bugün ve yarın da doluymuş
hemen aklına kötü şeyler getiriyorsun..niye ? Boşu boşuna kendini strese sokuyorsun farkındamısın?
dün eve gittim ağladım ağladımmmmm ağladımm saatlerce içim sıkılıyodu
göxzlerim şişti burnum şişti tıkandım bellı bı muddet sonra aglayamadım tam
sabah kalktım 25. gunumde adetım geldı
ılk defa bukadar erken
dün eve gittim ağladım ağladımmmmm ağladımm saatlerce içim sıkılıyodu
göxzlerim şişti burnum şişti tıkandım bellı bı muddet sonra aglayamadım tam
sabah kalktım 25. Gunumde adetım geldı
ılk defa bukadar erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?