Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Yumurtana faydası yok da yumurtlama olup olmadığını görürdün.
Ama çatlatma iğnesiyle filan uğraşma artık..Doğal yollarla olmaması için bir engelin yok senin. Allah ne zaman verirse artık..inş en kısa zamanda.

hayırlısıyla trilaylom
evet bu ay yok üle bişey ama çatlatma iğnesi yaptıralı cildim çok düzelmişti
sanırım içinde bhcg olduğu için:44:

Mistim ben de kan verdiğin için geciktin sandımdı

yok cnm ya...içimden bir ses kırmızılar gelecek diyo ama gelen yok daha..
çok aferdersiniz akıntım var ama kırmızı yok

günaydın:79::79::79:
Haftanın yorgunluğu çökmüştür olsun:)
haftanın yorgunluğu demeyelimde tcdd'nin tembelliği diyelim.tren yollarında çalışma var.tren saatleri şaşıyo devamlı.

Ben güne kırmızılarla başladım..Dün vermişti sinyalleri zaten..yalnız 1 2 aydır adet olmadan 2 gün önce k.rengi akıntı gelmeye başlıyor damla damla,,heh diyorum yerleşme kanaması galiba bu,arkasından kırmızılar geliyor.Yeni olmaya başladı böyle...

Bu ay bnm için bitti yine ..İçim burkuldu boğazım düğümlendi..Gözler fışkırdı fışkıracak...
Ama tutuyorum kendimii..Ne yapayım Rabbim istmedikçe olmuyor,benım için hayırlı değil demekki doğru zaman değilmiş yine demekki diyorum...

Anneler gününde de anne olamadık...Belki babalar günüde eşimi baba yapabilirm dimi

siz beni nie sevmiosunuz artık yaaaaaaaaa

az ilgileniosunuz benle
neyseee
Hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın canlarım yoldaşlarım.. Cumanız hayrolsun :)
Dünkü şaşkınlığımı yendim biraz.. size 1-2 msj yazdıktan sonra yeğenim geldi.. eşimin eniştemin yanında olduğunu söyledi.. hemen dedim git söyle gelsin kalabalık oluyor milletle uğraşamıyorum falan diye bahane uydurdum..
sonracıma aldım pozitif testi çekmeceye koydum.. genelde telefon anahtarlarımızı oraya koyarız dükkana girince.. ilk açacağı yer orası yani... :) tabi eşim geldi ben öküz öküz sırıtıyorum hoşgeldin falan diyip sarıldım ama şapşallık tavan yapmış durumda..
açtı bu çekmeceyi ilk başta fark etmedi.. ay dedim o çekmecedeki ne öyle.. açtı baktı.. koyun gibi baka kaldı yok canım gerçek değil falan etti.. oturdu sandalyeye.. ben şimdi baba mı olcam diyo ben daha önce hiç baba olmadım ki diyor sanki ben anne olmuşum gibi..
neyse orda bir 15dk falan atlattık sevindi tabi de duygularını nasıl ifade edeceğini şaşırdı..

sonra hava hastanesindeki eniştemizi aradı.. atladık gittik etimesguta kan vermeye.. adam 3 tüp kan aldı.. geç gittiğimiz için makinalar kapalıydı.. öğleden sonra çıkacak sonuç haber veririm :) :) geldi benimkiiii

az ilgileniosunuz benle
neyseee

oooyy kuzummm alıngan mı oldun sen
seni sevmez olur muyuz hiççç sen topiklerimizin gözbebeğisin.
öperim çokkk

hayr olsun cuman..dua et mikiyle olmaz mı

oooyy kuzummm alıngan mı oldun sen
seni sevmez olur muyuz hiççç sen topiklerimizin gözbebeğisin.
öperim çokkk

hayr olsun cuman..dua et mikiyle olmaz mı

Mikim hep duacı zaten :)

3 tüp müüü
ya o eniştenin testine ben güvenmiom kiiiiii
ertesi güne kalan kan bozulmaz mııı

Sevgili crafty ve miki sizleri çok sevdiğimi dile getirmekden mutluluk duyarım.
Ikinizede hayırlı cumalar..

az ilgileniosunuz benle
neyseee

crafty ım yeni hamilelerin heyecanı sardı hepimizi Nisanın son günleri patlattılar kızlar müjdeleri....

eee Nisanın bitmeden haber verecek olan var mı???Başka son hamiş kim olacaksa o topic açsın artık...
Ben de hazır yemişken kırmızıyı hemen geçeyim haziran a yoksa gözyaşı patlaması yaşayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…