yok canım gitmedim..
düşündüm de gitmemin yumurtama bi faydası yok
şükün demesine gerek yok zaten çalışırız önümüzdeki günler
dün evden dışarı çıkmamak için bayağı bi mantık yürüttüm
günaydın kızlar.Herpinize hayırlı Cumalar...
Yumurtana faydası yok da yumurtlama olup olmadığını görürdün.
Ama çatlatma iğnesiyle filan uğraşma artık..Doğal yollarla olmaması için bir engelin yok senin. Allah ne zaman verirse artık..inş en kısa zamanda.
Günaydın kızlar
Işe geç kaldım ben
yok cnm ya...içimden bir ses kırmızılar gelecek diyo ama gelen yok daha..hayırlısıyla trilaylom
evet bu ay yok üle bişey ama çatlatma iğnesi yaptıralı cildim çok düzelmişti
sanırım içinde bhcg olduğu için:44:
Mistim ben de kan verdiğin için geciktin sandımdı
haftanın yorgunluğu demeyelimde tcdd'nin tembelliği diyelim.tren yollarında çalışma var.tren saatleri şaşıyo devamlı.günaydın:79::79::79:
Haftanın yorgunluğu çökmüştür olsun:)
haftanın yorgunluğu demeyelimde tcdd'nin tembelliği diyelim.tren yollarında çalışma var.tren saatleri şaşıyo devamlı.
siz beni nie sevmiosunuz artık yaaaaaaaaa
az ilgileniosunuz benle
neyseee
Hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
oooyy kuzummm alıngan mı oldun sen
seni sevmez olur muyuz hiççç sen topiklerimizin gözbebeğisin.
öperim çokkk
hayr olsun cuman..dua et mikiyle olmaz mı
Günaydın canlarım yoldaşlarım.. Cumanız hayrolsun :)
Dünkü şaşkınlığımı yendim biraz.. size 1-2 msj yazdıktan sonra yeğenim geldi.. eşimin eniştemin yanında olduğunu söyledi.. hemen dedim git söyle gelsin kalabalık oluyor milletle uğraşamıyorum falan diye bahane uydurdum..
sonracıma aldım pozitif testi çekmeceye koydum.. genelde telefon anahtarlarımızı oraya koyarız dükkana girince.. ilk açacağı yer orası yani... :) tabi eşim geldi ben öküz öküz sırıtıyorum hoşgeldin falan diyip sarıldım ama şapşallık tavan yapmış durumda..
açtı bu çekmeceyi ilk başta fark etmedi.. ay dedim o çekmecedeki ne öyle.. açtı baktı.. koyun gibi baka kaldıyok canım gerçek değil falan etti.. oturdu sandalyeye.. ben şimdi baba mı olcam diyo ben daha önce hiç baba olmadım ki diyor sanki ben anne olmuşum gibi..
neyse orda bir 15dk falan atlattık sevindi tabi de duygularını nasıl ifade edeceğini şaşırdı..
sonra hava hastanesindeki eniştemizi aradı.. atladık gittik etimesguta kan vermeye.. adam 3 tüp kan aldı.. geç gittiğimiz için makinalar kapalıydı.. öğleden sonra çıkacak sonuç haber veririm :) :) geldi benimkiiii
siz beni nie sevmiosunuz artık yaaaaaaaaa
az ilgileniosunuz benle
neyseee
Hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canlarım yoldaşlarım.. Cumanız hayrolsun :)
Dünkü şaşkınlığımı yendim biraz.. size 1-2 msj yazdıktan sonra yeğenim geldi.. eşimin eniştemin yanında olduğunu söyledi.. hemen dedim git söyle gelsin kalabalık oluyor milletle uğraşamıyorum falan diye bahane uydurdum..
sonracıma aldım pozitif testi çekmeceye koydum.. genelde telefon anahtarlarımızı oraya koyarız dükkana girince.. ilk açacağı yer orası yani... :) tabi eşim geldi ben öküz öküz sırıtıyorum hoşgeldin falan diyip sarıldım ama şapşallık tavan yapmış durumda..
açtı bu çekmeceyi ilk başta fark etmedi.. ay dedim o çekmecedeki ne öyle.. açtı baktı.. koyun gibi baka kaldıyok canım gerçek değil falan etti.. oturdu sandalyeye.. ben şimdi baba mı olcam diyo ben daha önce hiç baba olmadım ki diyor sanki ben anne olmuşum gibi..
neyse orda bir 15dk falan atlattık sevindi tabi de duygularını nasıl ifade edeceğini şaşırdı..
sonra hava hastanesindeki eniştemizi aradı.. atladık gittik etimesguta kan vermeye.. adam 3 tüp kan aldı.. geç gittiğimiz için makinalar kapalıydı.. öğleden sonra çıkacak sonuç haber veririm :) :) geldi benimkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?