Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

cnm dr kız gibi dedi
7 Mayıs da randevu var yine
o zaman net gösterir heralde
ama hurafeler kızdan yana
tatlı yemiorum
çok çirkinleştim
burnum fln büyüdü
karnım sivri diil yana doğru
fln fln

bide popn büyüdüyse kesin kızdır senin bebiş

geçenlerde herkes birbirini görmüş bugün tekrarlıyacaklardı hatırlatayım dedim :44::44:
nasılsın poti bebiş napıyo

bu isi biz kac ay önce yapmistik kizlarla,cogunu gördüm,bi seni,mistrali,sevsenayi merak ediyorum.bebis iyi teyzesi cok sükür,17 sinde organlarina bakicaklar genis kapsamli ultrosonda insallah cinsiyetinide ögreniriz o zaman

hemen bi dr bul da git cnm benimmm
keseyi görürsün :)
folic vs ilaçlara başlarsınnnn

canım kese görünür diye düşündüm bende ama 2 hafta daha beklemek istiyorum malum sigortam yok.. pıtpıtları da duyarım diye.. zaten 1-2 hafta içinde sigorta işini de halledicez..
eşimde tanıdık doktor falan neyim araştıracak.. bakalım ne olcak halimiz

canım ya önce hayırlısı
kısmetli olsun inşallah bebiş, hayırlı rızıklar getirsin size

cnm dr kız gibi dedi
7 Mayıs da randevu var yine
o zaman net gösterir heralde
ama hurafeler kızdan yana
tatlı yemiorum
çok çirkinleştim
burnum fln büyüdü
karnım sivri diil yana doğru
fln fln

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimde pek fazla tatlıyla aram yok şuan cnm hatta ayıptır söylemesi şuan bile erik elimdebide aynen karnım geniş ve daha yeni yeni belli olmaya başladı..

hamilelerimiz çin takvimine baktınımızmı? sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olması en öncelikli temennizmiz elbette sırf meraktan :)

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimde pek fazla tatlıyla aram yok şuan cnm hatta ayıptır söylemesi şuan bile erik elimdebide aynen karnım geniş ve daha yeni yeni belli olmaya başladı..

erikmikmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende istiyorummmmmmmmmm:84::84::84:

canım resim eklemeyi bi yazarmısın kızım geldi ben beceremem kızıma söliyimde resmimi koysun beni merak ediyosanız tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…