Evet kızlar gecen salı beni gaz getirdiniz,özellikle trılaylom ....
Cuma saat 14.00 demiştik ...Gelsin resimler haydi bakalım...
Ne o mistim ne içlendin...Valla benım sancı başladı kıvranıyorum..Hem kafam bozuk hem bu sancı tam oldu...Bu arada burası hamiş topiği oldu bi anda kızlar ...Kimler kaldııı...
Akıllım,mistim,erce,sevsena,irm,dosthane ...başka var mı?
Valla liste yapmaya bile geek yok bir elin parmakları kadar kaldıkkkk
günaydın kızlarrrrrrrrrrr bi geldim eleniyi gördümmmmmmmmm
Maşşalaahın var şekerim...Güzel bir bayan gördük karşımızda..Gözler fincan fincan:13::13::13:
cnm sıkılıyor ya...hiç iş yapasım yok işimde çok...bugün bitsede eve gidip ağlasak
aaaaa niye ole diyon kızzzzz maşallahhhhh
mistim sakınnn
hayır neden moralini bozuyosun anlamıyorum
valla dayak istiyosun
sadece anne olmak için mi geldin dünyaya!!!
Onu da olcaksın hayırlı zamanda inşallah
kendini üzüğünle kalacaksın..
evet kızlar gecen salı beni gaz getirdiniz,özellikle trılaylom ....
Cuma saat 14.00 demiştik ...gelsin resimler haydi bakalım...
Ne o mistim ne içlendin...valla benım sancı başladı kıvranıyorum..hem kafam bozuk hem bu sancı tam oldu...bu arada burası hamiş topiği oldu bi anda kızlar ...kimler kaldııı...
Akıllım,mistim,erce,sevsena,irm,dosthane ...başka var mı?
Valla liste yapmaya bile geek yok bir elin parmakları kadar kaldıkkkk
cnm sıkılıyor ya...hiç iş yapasım yok işimde çok...bugün bitsede eve gidip ağlasak
aslinda ben yazmak istemiyorum hamilelikle ilgili seyler ama,oluyo iste kizlar ,kusura bakmayin
Eki Görüntüle 186999 Buda kızııım :)
Eki Görüntüle 186999 Buda kızııım :)
iste bende o yüzden yaziyorum,burdan baska bi yerede yazdigim yok zaten.yoksa sizi üzmek istemem,sizin suan yasadiginiz duygularin üzüntülerin aynisini yasadik,zamani gelince sizde bizim yasadigimiz sevinci yasiyacaksiniz insallah, insallah o zaman cok yakindir hepiniz icinAğlamak yooooookkkkk,,gülmek varrrrr....
Ne için ağlayacaksın sana vermediği ölü bebek için mi, sana vermediği hayırsız evlat için mi ,sana vermediği özürlü bebek için mi,sana vermediği daha nice şer için mi...Tatlım yapmayın böyle herhalimize şükür ...Sağlıklıyız değil mi vakti zamanı gelince bizimde olacak ,olmuyorsa bir sebebi var bizim erişemediğimiz...Bak yine yeni bir yumurta düşüyor yumurtalıktan yeniden büyüyecek gelişecek ...Ben şimdiden yeni ay için umutlanmaya başladım bile..Hadi hep birlikte mayısa geçelim...
,
cnm ne kusuru ..Kendi adıma sizi görünce hevesleniyor umutlanıyorum...Her birinizi aylardır tanıyorum birlikte hayalkurduk bekledik,dualar ettik birbirimiz için...Sakın bir yere gitmeyin ...Bizim sizin moralinize ihtiyacımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?