Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kopri bu arada folbiol 1,5 lira sadece folik asit var onda ondan alıp en azından doktora gidene kadar 2 günde 1 alabilirsin bir zararı yok vitamin sonuçta fazlası vücuttan atılan birşey depolanmıyor yani

kopri bu arada folbiol 1,5 lira sadece folik asit var onda ondan alıp en azından doktora gidene kadar 2 günde 1 alabilirsin bir zararı yok vitamin sonuçta fazlası vücuttan atılan birşey depolanmıyor yani

eşime söylemem lazım.. sonra bi ton laf yemiim ondan da kafana göre iş yapma diyo baba adayı ben folic plus diye düşündüm folbiolu da araştırdım ucuz olduğunu biliyorum da.. ne bilim.. tedirginim.. ne yapıcamı bilmiyorum... ben en iyisi pazartesi sağlık ocağına gidim.. herhalde kovmazlar sigortam yok diye

hıııı birde bu folik asit kabızlık mı yapıyomuş yaw... ben napçamm.. zaten o sıkıntım var.. bol bol su içiyorum ki tıkanmayım

Son düzenleme:
ayy içim şişti kocaman oldu
kasıklarda acayip bi ağrı var
bu akşam çalışsak iyi olacak:44:

ayy içim şişti kocaman oldu
kasıklarda acayip bi ağrı var
bu akşam çalışsak iyi olacak:44:

inşallah çatlıyordur yumuş... her fırsatı değerlendir :) ben bu ay sadece 3 kez çalıştım malum günlerde.. biraz komik gelecek ama ilk defa bacaklarımı havaya diktim ve hiç kalkmadım.. onu da şakasına vurduk artık.. bir de şekercik sana yasin okuduğumuz zaman vardı ya .. o sıralar işte sana yasini okuduktan sonra meryemi okudum hep.. sayı falan tutmadım.. demek ki bizim de nasibimiz bu aya oldu..
hadi mayısta da güzel haberleri sizden alırız artık..

ayrıca hala topik açılmadı mı? nasıl başardık bunu tam ayın sonunu bekledik

:))
bugün hiç kimse yok yaw.. zaten cumartesi pek kimsecik olmuyor da.. mistim artık izinli.. sevom da hastaymış.. inşallah daha kötü olmadan toparlar ..

2 gün dinlenirse hiç bişeyi kalmaz sevonun..

mistim dün bozuktu biraz inşallah kendine gelmiştir.

2 gün dinlenirse hiç bişeyi kalmaz sevonun..

mistim dün bozuktu biraz inşallah kendine gelmiştir.

evet mistimi bende farkettim.. bu ay onların için çok stresli geçti.. bir de eşi biraz düşüncesiz davranmış ..
gerçi benimki de iki gündür başımın etini yiyor.. çünkü şubatta martta falan konuşuyorduk yaza kadar olmazsa ikimiz de doktora görüneceğiz diye.. eşim de şimdi bir havalı bir havalı.. hani diyo bende sıkıntı olabilir diyodun.. bak bu aya nasip oldu diyor.. bende hemen heveslenme dedim.. sadece çift çizgi ve kan sonucumuz var.. ultrasonda belli olacak durumu dedim.. biraz susturdum.. sanıyorlar ki yumurta döllendikten sonra problem kalmıyor.. açtım okudum anlattım biraz toparladı düşüncesini.. bu nasıl bir erkek egosudur ben hiç anlamamışımdır.. anlamadan da ölecem herhalde

anam kaç dakkadır yokum kimsecik yazmamış.. görümcem geldi de yanıma.. kan sonucunu getirmeye.. betahcg değerim 2352 imiş kendi gözümle de gördüm yaniii :) glikozum alt sınırda nedür ki bu anlamadım.. bir de sodyum alt sınırda.. diğer herbişiy normal

maşallah canım
Allah tamamını erdirsin

sodyumu bilmeyrum napman lazım

ay bu topik sessiz kalınca korkuyorum yaws... yeni topik ismi paylaşın bacılar.. açacak gönüllü aranıyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…