ama babalar günü haziranda:44:
günaydın kızlar akıllıbidik sana bişey sorcam senin düşük nasıl olmuştu ne kadarlıktı
ayy allah korusun niye sordun ki şimdi bunu
günaydın kızlar akıllıbidik sana bişey sorcam senin düşük nasıl olmuştu ne kadarlıktı
4 haftalıktı beklemede
kan testi yaptım 75 çıktı değer
sabah uyandım kanama var ..korktum doktoru aradım progesteron iğnesi yaptı
o akşam tekrar bi test yaptım 100 küsürlerdeydi..doktorun dediğine göre çoğuldu ve kanamayı yapan tutunamayanlardı..bi tanesi tutunmaya çalışıyordu çünkü ertesi gün değer 75ten 100 e çıktı
ama 3. Testte değer 90 a geriledi..sonra da 5 gün içinde adet oldum
hamile olduğunu öğrendiğinin ertesi günü kanaman oldu yani bende korkuyorum ya adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ara ara
canım inşallah olmaz böyle bişey
ama testi tekrarla değerin katlanıyo mu ona bak
için rahat olsun
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
bugün kızımla tiyatroya gidicez biraz işim var evde çıkmadan halledeyim
öperim hepinizi
ne güzel
ne güzelll
beni de götürrr
hadi hemen hazırlan yetişirsin ögleden sonra 3 te başlıyo seans otobüsle bile gelsen yetişirsin
aynı şehirde olsak ne güzel olurdu
normalde ben progestan kullanıyorum adet olmak için ve 26-27 günde bi adet oluyorum ama bu ay klomen kullandım progestan kullanmadım ya 14.gün cyclo progynova verdi doktor 17. gün 16mm yumurtam vardı en son o zaman gittim. ilaç bitene kadar devam et dedi şimdi 26. günüm. aslında adet olmam lazım ama ilacım bitmesine 10 gün var. acaba ilaç bitince mi adet olucam ben onu bilemedim :44::44:
kızlar alakasız katılıyorum aranıza.. değer 2000den yüksek :) :) kaçar ben
koprii bu süper bir haber buu ayyyyy Allah tamamına erdirsin inşallah bu değerle kese karından bakılan USG ile bile görünür
sağol canım :) öyleymiş ama ben 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum, ultrasonu sevmiyorum pek :) gitmişken kalbini de duyarım inşallah.. doktor araştırıyor eşim tanıdık falan varmı diye..
darısı her isteyenin başına
aslında doğru diyorsun 2000in üstündeymiş değerin sabırlıysan 2 hafta sonra gidersin ve kalp atışını da görürsün madem sosyal güvencen yok boş yere iki kere gitmemiş olursun ama bu arada folik asit almayı unutma hergün al mutlaka tam bebeğin omurilik yapısının gelişmekte olduğu dönem sonra alsan da birşey ifade etmezamin inşallah her isteyen kadın bu güzel duyguyu en hayırlı zamanda yaşar
dün aslında bunu konuştuk eşimle de, dedim folik asit kullanmam lazım.. ama doktor yazmadan kendi kafana göre alma diyen çok oldu... folic plus varmış 8-9 lira civarında okadar pahalı bişiy de değilmiş aslında.. ne biliyim aklım karıştı.. kimi diyor kan tahliline göre folik asit yazıyormuş falan.. anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?