Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

günaydın kızlar akıllıbidik sana bişey sorcam senin düşük nasıl olmuştu ne kadarlıktı

günaydın kızlar akıllıbidik sana bişey sorcam senin düşük nasıl olmuştu ne kadarlıktı

4 haftalıktı beklemede
kan testi yaptım 75 çıktı değer
sabah uyandım kanama var ..korktum doktoru aradım progesteron iğnesi yaptı
o akşam tekrar bi test yaptım 100 küsürlerdeydi..doktorun dediğine göre çoğuldu ve kanamayı yapan tutunamayanlardı..bi tanesi tutunmaya çalışıyordu çünkü ertesi gün değer 75ten 100 e çıktı

ama 3. Testte değer 90 a geriledi..sonra da 5 gün içinde adet oldum

bnm BAT 29 mayıs olunca gecikmeler vs.babalar günüde veririm müjdeyi diye düşündüğm ama..bu bnm için geçerli tabi inş bir çoğunuz ay başında güzel haberlerle gelecek..O zaman "anneler günü hatrına gel bebeğim" olsun...

Son düzenleme:

hamile olduğunu öğrendiğinin ertesi günü kanaman oldu yani bende korkuyorum ya adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ara ara

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
bugün kızımla tiyatroya gidicez biraz işim var evde çıkmadan halledeyim
öperim hepinizi

Selam cici kızlar :)) nöbete geldim ama tek başına mı bekçilik yapıcam .. aşkolsun..
sevsena geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. bol bol meyve ve bitki çayı tüket..

resim paylaşmaa merasimini kaçırmışım yine.. ben sizleri nezaman görücem yaaa..

canım o ilacın sanırım sadece kahverengisini kullanacaktın.. yani zaten onda 21 tablet var hepsi bittikten 5-7 gün sonra adet oluyorsun anca.. ki o ilaç adetin 1.-3. günü başlanır.. en azından benim doktorum öyle söyledi bana.. 3 ay kullandım düzenli.. bu ay kullanmadım ve allahın izniyle bebişimiz aralıkta gelecek

ay bişi diim mi kızlar.. bazen içten içe bayağı bir stres yapıyorum.. 2 hafta sonra gidicem ya kontrole.. diyorum ozamana kadar düşer mi .. kese varsa da içinde bişi varmı.. beynim çatladı..
topu topuna 2 günde manyağa döndüm.. kii bunlarla bitmiyomuş herşey.. ben kendimi hala hamile olarak algılamıyorum... belki anca karnım çıkınca (yani olan göbeğim daha da şişince) inanırım kendime... eşimle de akşam salak gibi çift çizgili testin resmini telefonlarımıza çektik.. çok komik akşam da kaynanama gittik :) nasıl sevinçli anlatamam.. eltiminkine tepki vermemişti..
kaynanamdan sonra da kayınıma gittik işte.. eltim ters ters bakıyor..
bir de diyor ki muayene oldun mu kesin mi... dedim idrarda mosmor çizgi çıktı değerim de 2000 üzerinde gitsem kese görünür hemde 2hafta sonra gitçem kalbini duymaya dedim .. demez mi sen öyle san ben gittim görünmedi anca 2 ay geçince gördüler ki kalbi de daha sonra duyduk dedi..
dedim sen ben değilsin, hem normal gebelikte 5-6. haftada kese görünür dedim.. konuyu kapattım..
daha şimdiden didişmeye çalışıyor... valla herkes sanki benim hamile kalmamı beklemiş.. görümcem dün aradı haberi verdik marketleri var.. nasıl sevinçten çığlık attı anlatamam

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.. düşükten çok korkuyorum..
abaw gene abarttım.. bi ton laf yicem sizden

koprii bu süper bir haber buu ayyyyy Allah tamamına erdirsin inşallah bu değerle kese karından bakılan USG ile bile görünür

sağol canım :) öyleymiş ama ben 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum, ultrasonu sevmiyorum pek :) gitmişken kalbini de duyarım inşallah.. doktor araştırıyor eşim tanıdık falan varmı diye..
darısı her isteyenin başına

aslında doğru diyorsun 2000in üstündeymiş değerin sabırlıysan 2 hafta sonra gidersin ve kalp atışını da görürsün madem sosyal güvencen yok boş yere iki kere gitmemiş olursun ama bu arada folik asit almayı unutma hergün al mutlaka tam bebeğin omurilik yapısının gelişmekte olduğu dönem sonra alsan da birşey ifade etmez amin inşallah her isteyen kadın bu güzel duyguyu en hayırlı zamanda yaşar

Son düzenleme:

dün aslında bunu konuştuk eşimle de, dedim folik asit kullanmam lazım.. ama doktor yazmadan kendi kafana göre alma diyen çok oldu... folic plus varmış 8-9 lira civarında okadar pahalı bişiy de değilmiş aslında.. ne biliyim aklım karıştı.. kimi diyor kan tahliline göre folik asit yazıyormuş falan.. anlamadım gitti..

folik plus da folbiol da hamilelikten önce kullanılabilir vitaminler. sadace folbiolda ekstradan demir ve kalsiyum da var o yüzden hamilelikten önce günde 3 tane değil de 2 tane filan alınsa yeterli olabilir folbiol ise hamilelikten önce 2-3 günde bir tane alınmalı demişti doktorum. hamile kaldığımda da folbiol değil de folik plus kullan günde 3 tane dedi diğer vitaminleri de almış olur vücudun demişti bence bekleme bir an önce birinden birine başla test filan yaparak vermemişti bana doktorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…