- 11 Şubat 2021
- 189
- 166
- 23
- Konu Sahibi hayalievren
Yoo hayır. Takip ettigim komik sayfalar vardır genelde modum yukselsin diye. Oda nadiren üç beş güne bı girerim. Sosyal medyayla aram vok yok. O konuda özürlüSosyal medya üzerinden fenomen anneleri takip ediyor musunuz bilmiyorum ama bırakmanızı öneririm. İnsanı saçma sapan bir psikolojiye sokuyorlar. Ben anne olmadığım halde o sayfaları engelledim.
Kendimi üstün görmek değil mesele asıl onlri üstün görmek. Çünkü insanlar anne olabilmek için kendi istedikleri için onca çaba sarf ederken benim bu şekilde olmam haksızlık geliyo. O insanlara yapılan haksızlık bana değil.Ne alaka ? Neden bu kadar dramatize ediyorsunuz? Ayrıca sözüm ona çocuk sahibi olmak için çabalayan insanlardan neden siz anne oldunuz diye üstün olasınız ki. Belki sadece aile baskısıyla istiyorlar ya da sırf çocuğum olsun diye istiyorlar. İnsanların yerine geçip düşünüyorsunuz. Tam kavram karmaşası bence.
Çocuğunuz neden mutsuz olsun ayrıca. Öyle bi yazmışsınız ki sizi robot anne olarak hayal ettim. Hiç mi sarılmıyorsunuz. Altını değiştirip karnını doyurup sürekli beşiğe mi yatırıyorsunuz. Nedir yani tam olarak.
Sarılıyorum tabiki. Ama bı oyun oynamak dışarıya alıp gezmek vs bunları sürekli yapamıyorum. Oyun oynuyorum 15 dk sonra bırakıyorum dışarıya hazırlaniykrum uyku saati diye yada hava soğuk falan diye sürekli bı bahanem var