yapamadim

evet ailemde oyle diyor o rahat estcek sana cocuklari atacak diyor birak o surunsun diyor bene iwy 7 ben es derdine dusmedim annemgil diyor bugun variz yarin yokuz hayat kurcan diyor o yuzden evet dedim degismiycen diye sevgin yok dedim su dedim bu dedim bilgileriniz icin sagol

ben cocukalrimia tmiyorum ben ne kadarda anesiysem o da babasi yani benim psikolojim bozuk orda daha iyi olacaktir esimin dusuncesi yok su bu gibi ama ben bir bayan olarak cok dusuncem var

Etrafında düşmanın var he, o yüzden onları babalarına vereceksin:umursamaz:
Allahıma büyük konuşmayayım, istersen bıçak sırtında yaşayayım çocuklarıma kol kanat gererim, yine de o adama çocuklarımı vermem:kızgın:
O bebelerin yerinde olmayı hiç istemezdim, resmen hayatları boyunca ordan oraya atalanacaklar, durum belli:kızgın:
Üstelik 2 bebeyi, annelerine en muhtaç zamanlarında
Anladığım kadarıyla da sen maddi olarak eşinden üstünsün gibime geldi:1closedeyes:
Arkadaşım silkelen ve kendine gel, sen onların annesisin annesi, ağaç kavuğundan çıkmadı o bebeler
Ay afakanlar bastı beni, ben gidiyroum,
Allah o bebelerin hakkında hayırlısını versin

ben cocukalrimia tmiyorum ben ne kadarda anesiysem o da babasi yani benim psikolojim bozuk orda daha iyi olacaktir esimin dusuncesi yok su bu gibi ama ben bir bayan olarak cok dusuncem var

Siz çocukları eşinizi cezalandırmak için ona bırakmak istiyorsunuz bir de iki çocukla yeni kocaya gidilemeyeceği için..
Yazık o çocuklara acıyorum madem böyle berbat bir evliliğiniz vardı neden yaptınız o çocukları..
Ayrılıkta bile evlatlarım nasıl yara almadan atlatırlar diye helak olacağınıza ev hayvanı sepetler gibi gidip biraz da babalarına bela olsunlar mantığındasınız.
Aklım almıyor maddi sorununuz yok,eviniz var dayalı döşeli nedir bu inat..?
Siz annesiniz o baba ama anne farklıdır anne kol kanat gerer.Baba annenin yarısı bile olamaz özveride duyguda.. bütün bunları siz bendne daha iyi biliyorsunuz..

bu konuda olup bitenlere sadece bakıyordum kaç gündür. dayanamadım. arkadaş galiba bunalıma girmiş. o çocukları üvey anne eline vermek hiçde hoş değil. daha küçücükler. anne genel olarak babadan daha fazla zaman geçirir çocuklarıyla. ya üvey anne olsa ne olacak. sizde yuva kurabilirsiniz. çocuklarınızıda bakarsınız. üvey babayada ezdirmezsiniz. gözünüz arkada olmaz. bence ilk önce bir sakinleşin. çevrenizde akıl verenler çok olur. ama yüreğinizin sesini dinlerseniz kazanırsınız.

mesela yanımda bir abla var çocuğu çok küçükken eşi vefaat etmiş. kendi başına çocuğunu büyütmüş. sonradan işe girmiş. üniversiteyi okutmuş. şimdi evde kendi ve çocuğundan başka kimse yok. ailesiylede kalmıyor. kendi ayakları üzerinde. evlenmekte istemiyor. çok kişi çıkmış karşısına, elalemle yapamam diyor. eğer boşanacaksanız. çocuklarınız hissetmesin. yazık onlara.

Son düzenleme:
Bende anlamadım bu çocukları babaya sepetleme mantığını..
Biraz da o çeksinmiş. Anneniz zaten bir garip teyzeniz de ona keza..
Bence bunlar kafa kafaya verip sizden çok onlara da dert (!) olacağı için size böyle akıl veriyorlar.
Onların böyle bir durumu olsa yapabilirler miydi acaba..
Şimdi sizin kaplan kesilip dimdik durup sahip çıkmanız lazım onlara da kendinize de..
Sizi kimse almaz diye de korkmayın, yarın öbür gün ailenize birşey olsa da evlatlarınız sizinle olur, yine yalnız kalmazsınız..

Eşiniz şartlarını sunmuş, hiç şaşırmadım hatta birkaç madde daha ekler diye düşünüyorum.

ben iktikam icin vermiyorumcocoukalrimi bende dusunuyorum ama benim durumumda iyi degil saglik bakimindan duzelmem kafami toplamam lazim ve on yargi bend estek istiyorum

ben iktikam icin vermiyorumcocoukalrimi bende dusunuyorum ama benim durumumda iyi degil saglik bakimindan duzelmem kafami toplamam lazim ve on yargi bend estek istiyorum
yapmayın allah aşkına bal gibide eşinizden intikam almak için ya ben anlamıyorum sizi çocuklarınızı nasıl vermeyi düşünürsünüz ben aklımın ucundan bile geçiremem oğlumu görmeden duramam işteyim ve saatin gözüne bakıyorum 6 olsada gideyim kuzuma diye tamam sağlığınız iyi değil pskolojiniz bozuk çocuklarınıza zarar verecek kadar hasta değilsiniz sanırım olmadı bir süre uzaklaşın ne bilim türkiyeye yollayın çocuklarınızı gerçi sizin annenizde pek tuhaff onlar çocuklar başlarına kalmasın diye babasına ver birazda o uğraşsın diyolar kanımca

bu yazılanlar dogru mu?
Allah askına bırı degıl desın!!!!
cocukları bır oraya bır buraya surukleyeceksınız????cocukların annelerıne en muhtac oldugu donemde sırtınızı doneceksınız???
ha bır de sımdıden ıkıncı evlılıgı dusunuyorsunuz???
oyle mı???
ben bır sey dıyemıyecegım........................................................................

canım sen annesiysen o da babası. elbette onun da bu zor zamanında çocuklarınıza bakması gerekir. senin annenden daha çok onun sorumluluğu. bir süre kalsın çocuklar onda. ne var bunda bu kadar anlamadım. elaleme emanet etmiyorsunuz ya. alla alla
çocukların ebeveyni annesi ve babasıdır, annesi ve ninesi değil.

ayrıca intikam için versen ne olur. çocuk bakmak zor zanaat. öğrensin. böyle intikama can kurban. kime zararı var anlamadım. annesi atıp bi daha görmeyecek sanki çocuklarını..

hakkinizda hayirlisi olsun
eger bir evlilikte siddet söz konusuysa
bu korkuyla yasanmaz bence kabullenmeye calisin
allah yardimciniz olsun

ayrıca intikam için versen ne olur. çocuk bakmak zor zanaat. öğrensin. böyle intikama can kurban. kime zararı var anlamadım. annesi atıp bi daha görmeyecek sanki çocuklarını..

pardon arkadasim ama biri 2 yasinda cocuklarin biri 9 aylik babaya vermek cokmu dogru bu cocuklari ayrica o baba demeye bile utandigim adam bu cocuklari para olarak goruyor boyle adama deil cocuk tavuk bile emanet edilmezzz

allah askina arkadaslar tarif teskur ederim oda babasi kotude olsa iyi de olsa babasi ben kotu olsam banadami boyle yargimi yapilacak anlamiyorum ben intikam icin vermiyorum babasida gayet guzel yapar her karsilikli bu duruma getirdik.tek tarafli olmaz bunlar

canım sen annesiysen o da babası. elbette onun da bu zor zamanında çocuklarınıza bakması gerekir. senin annenden daha çok onun sorumluluğu. bir süre kalsın çocuklar onda. ne var bunda bu kadar anlamadım. elaleme emanet etmiyorsunuz ya. alla alla
çocukların ebeveyni annesi ve babasıdır, annesi ve ninesi değil.
zaten kimse ebeveyni anne baba değildir demedi ama daha ufacık çocuklar babaya bırakılmaz ayrıca arkadaş temelli bırakma derdinde çünkü çocukları o na ayak bağı olucak ikinci evliliğini nasıl yapar çocuklar olunca hiç kimse kusura bakmasın 2 yaşında ve 9 aylık çocuğun yeri anasının yanıdır kaldiki böyle dengesiz şiddet uygulayam adama çocukmu bırakılır:delphin::delphin:

derinss,xxyıldızxx,yeldadoğuş,pur hepinize katılıyorum.bende ölsem çocuklarımı vermem bu neya çocuklarınızı baş belası olarak mı görüyorsunuz babalarına bırakmak istiyorsunuz,anladım,anladım siz aklınızca kocanızdan böyle intikam alacaksınız sizin düşüncenize göre(pardon teyzenizin)''ben bu adamın başına çocukları bela edeyim görsün anyayı konyayı''kusura bakmayın ama siz nasıl bi annesiniz çocuklarınıza intikam için gözden çıkartıyorsunuz.ayrıyetten şu annemin fikri, bu teyzemin fikri
kusura bakmayın ama sizin beyniniz yokmu.nasıl bi anne maddi durumu iyiyken çoculkarını gözden çıkarır.

Back
X