yapamadim

nee çocukların yaşı bumu. ve bu anne birazda o baksınmı diyor.
pesssss.akannehir

kendi soylemisti esinin neler yaptigini biz yorum yapinca sanki biz esinin yapmadigi seyleri yapti diyoruz gibi olduk artik yorum yazmiyorum ben valla boyle kocalar daha tatli oluyomus megerse birakmiyorlar birturlu 2.dadlumm buda

kitlenme degil silinsin burda insanin kafasini cok karistiriliyor ben vercem demedim fikir aldim cunku zor durumdayim ama negatif cevaplar aldim beni rahatlatacaginiza ikig undur iyce duunceye soktunuz ben olsam bu kadar yaklasimda bulunmazdim zor degil aysadiklarim istemezdim boyle olsun

kitlenme degil silinsin burda insanin kafasini cok karistiriliyor ben vercem demedim fikir aldim cunku zor durumdayim ama negatif cevaplar aldim beni rahatlatacaginiza ikig undur iyce duunceye soktunuz ben olsam bu kadar yaklasimda bulunmazdim zor degil aysadiklarim istemezdim boyle olsun

valla yazmicam yazmicam diyorum dayanamiyorum arkadasim yasin genc daha cocuklarinin ve kendi hayatini neden mahvetmeye calisiyorsun ki onu anlamiyorum yazdigin seylere gore yorumlar bunlar olacak tabi iyi bisey bekleme sana destek oldugumuz nokta cocuklarinla daha mutlu yasayacagin ayriligin senin icin daha dogru olacagi cunku saglikli dusunemiyosun kizin varsa eger dusun bakalim boyle bir adamla evli olsa ne yapardin devam et kizim yanliz yasanmaz hayatmi derdin ona??

haklisiniz canim benim tek korkum yanliz kalmak bide annem seni kimse almaz cocuklusun vs gibi sozler etti iyice sinir oldum evlenemzsin diyor bana inanki oyle psikoljim bozuk ki ne dusundugumu bende bilmiyorum caresiz gibi sanki bitircem diyen ben birden degistim ailesi hep problemli zaten bide sart cikti sartlari bir bilsem ona gore davranirim.bir boyle oyle demekten biktim ya evlilik duzelirmi devam edermi bilmiyorum o umutla bakiyorum her iki tarafinda hatasi oldu.bir saglikli karar versem hic arkama bakmiycam pisman olmak istemiyorum cocuklari bile istiyor bakamasam annem istersen ver diyor ailem maf oldu dusunmekten uffffff boyle durumu olupta evliligi nasil sonuclandi bana fikir verin akc gundur uyku uyuyamiyorum

nee çocukların yaşı bumu. ve bu anne birazda o baksınmı diyor.
pesssss.akannehir

ha ben nedenini anladım çocukları bırakmasının. annesi çocuklusun seni kimse almaz demiş ya.o yüzden bırakacak ki biri alsın.akannehir

Konu silmek yasak!
Siz silseniz bile yönetim yeniden mesajınızı koyar yerine,endişelenmeyin...
Size söyledim "mesleğiniz var,paranız var,eviniz var,tutun bakıcı mis gibi baksın çocuklarınıza,yaşayın evinizde mis gibi" dedim.. Ezdirmeyin kendinizi yazıktır dedim..
Daha ne kadar pozitif olabilirdik ki..
Ama siz yok dayak,küfür daha tatlı diyorsanız bende pozitif yorum kalmadı..

Heee bir de merak ettim..
Size biri gelip dayak yediğini,küfür işittiğini söylese siz pozitif yorum olarak;"amaaan canım kocandır döver de,söver de,sever de,öper de.... idare et" mi derdiniz?
Yani zihniyet buysa zaten bizim elimizden bişiy gelmez!

Yok laalecim yok...
Arkadaş bizim de tabii canım boşa gitsin, çocukları da onun başına at ki, o eziyetini çeksin, sen de rahat rahat yeni koca ara dememizi bekliyordu, tıpkı annesi ve teyzesi gibi...
Ne koca merakıdır bu yaa... 5 sene evkli kal, dayak ye küfür işit berbat bi evliliğin olsun, bopşanmaya karar ver, ama daha boşanmadan yeni kocayı nasıl daha rahat buıulurum derdine düş....

Yok laalecim yok...
Arkadaş bizim de tabii canım boşa gitsin, çocukları da onun başına at ki, o eziyetini çeksin, sen de rahat rahat yeni koca ara dememizi bekliyordu, tıpkı annesi ve teyzesi gibi...
Ne koca merakıdır bu yaa... 5 sene evkli kal, dayak ye küfür işit berbat bi evliliğin olsun, bopşanmaya karar ver, ama daha boşanmadan yeni kocayı nasıl daha rahat buıulurum derdine düş....

Evde kaldım diyorum,inanmıyorsunuz işte..:gitme:
Millet ne kadar hızlı!!!senağlama

17 sayfayı üşenmedim tek tek okudum.. size zerre kadar acımadım.. pozitif yorum bekliyorsunuz ve bir anne!!! olarak "çocuklara o baksın, o çeksin birazda" diyebiliyorsunuz.. intikam almak için bebeklerinizi siper ediyorsunuz... insanlar gerçekten hakettiklerini yaşarlarmış, siz barışın... yazık gerçekten çocuklarınıza çok üzüldüm... bir de fikir almak istediğinizi söylüyorsunuz ama her fikire de bir cevabınız var.. pes vallahi....

ben kimsenin yorumuyla hareket etmiyorum kimsenin fikriylede benim kendi duuncem var onalrda babalari ben vercem diye bisey dmeiyorum sadece size payalsiyor fikir aliyorum bu akdar negatif yakalasmayin burda her imkanlar var evet ama soyle kafami toplamak istiyorum biraz bende 5 yil degil az sorunlar yasamadik ben devam etcemde demiyorum esimle ama burda hep farkli farkli youmlar aliyorum benim negatif yoruma degil pozitif yoruma ihtiyacim var ben neden buyklerime danisiyorum onlar yasamis bilgili insan her konuda benim emslegim var ama calismiyrorum is bulamiyorum emu erkeksin yasamayan su bu yazmisin erkege muhtac degilim o lafin hic hos degil insan hayat arakdasi istiyor anliyormusunuz birlikte biseyler paylasmak sohbet etmek vs ben yanliz izliycem televizyonu herseyi coocuklairm var tamam ama onlarda belli saate yanimd aolmayacak istiyorsaniz yorum yazmayin cok kotu yorumlar okudum sagolun
ya bende bunu anlamıyorum işte işine gelen yorumu duymadıklarında hemen yorum yapmayın hep negatif yorum yapılıyor deniliyor şimdi sizin yaptığınız gibi madem yorum istemiyosunuz konu açmayın kardeşim o zaman yada kapattırın konunuzu böylelikle kimseyi dinlememiş olursunuz ya ben ilk baştan beri söylüyorum siz zaten kararınızı vermişsiniz boşanmayacaksınız bu belli ne diye burda millete kafa yorduruyorsunuz hiç anlamadım bu evliliği yürütmeyi düşünmeseydiniz kocanızın şartlarını falan beklemezdiniz bir dakika bile kalmazdınız amann ne diyeyim allah doğru yolu görmenizi nasip eylesin inş :1closedeyes::1closedeyes: (EN KISA ZAMNDA TABİ):delphin::delphin:

ya bende bunu anlamıyorum işte işine gelen yorumu duymadıklarında hemen yorum yapmayın hep negatif yorum yapılıyor deniliyor şimdi sizin yaptığınız gibi madem yorum istemiyosunuz konu açmayın kardeşim o zaman yada kapattırın konunuzu böylelikle kimseyi dinlememiş olursunuz ya ben ilk baştan beri söylüyorum siz zaten kararınızı vermişsiniz boşanmayacaksınız bu belli ne diye burda millete kafa yorduruyorsunuz hiç anlamadım bu evliliği yürütmeyi düşünmeseydiniz kocanızın şartlarını falan beklemezdiniz bir dakika bile kalmazdınız amann ne diyeyim allah doğru yolu görmenizi nasip eylesin inş :1closedeyes::1closedeyes: (EN KISA ZAMNDA TABİ):delphin::delphin:

Sonuçta arkadaşımız da kavgalı sinirli bi anında yazmıştı eşiyle ilgili yorumlarını..ve cümlelerinde belirtmişti eşini çok sevdiğini.burada her konu açan olumsuz bi yorum almak için yazmıyor ki canım ya , biraz destek olmaız için yazıyor.Ona bi şekilde teselli vermemiz gerektiğine inanıyor..Ama çoğu arkadaşlar özellikle bekarlar-bekara karı boşamak kolaydır- hemen en ufak bi eş problemlerinde "boşan,bu adamı niye çekiyorsun,ne biçim kadınsın vs vs "tamma arkadaşın yaşadığı gerçekten hoş şeyler değil,hjiç haketmediği şeyler..ama biz ne kadar boşan desek de ilk önce kızın kalbinin o adamı boşaması lazım değil mi? hala seviyor ve kaç yıldır birlikteler çocukları var ...evlenmek kolay ama boşanırken bi çok defa düşünmek lazım..kırıcı deil yapıcı olalım arkadaşlar lütfen

Hep negatif yorum yapmışım tuu bana, biraz da pozitifinden yazayım..

Hayatım,
ver o iki zırlak veledi de sürünsün pislik..
Hep sen mi düşüncen bu çocukların maması, uyku saatleri off..
Uğraşsın dursun..
Psikolog msikoloğu da boşver direk git bir güzellik merkezine,
saçını boyat, değiştir, bakım yaptır.
Ordan estetik merkezine, biraz liposakşın, biraz gerdirme, biraz aldırma, biraz kaldırma ohh sıfır km taş gibin hatun..
Kim inanır 2 bebeli kadın olduğuna, gelsin yeni nasip kısmetler..

Sonuçta arkadaşımız da kavgalı sinirli bi anında yazmıştı eşiyle ilgili yorumlarını..ve cümlelerinde belirtmişti eşini çok sevdiğini.burada her konu açan olumsuz bi yorum almak için yazmıyor ki canım ya , biraz destek olmaız için yazıyor.Ona bi şekilde teselli vermemiz gerektiğine inanıyor..Ama çoğu arkadaşlar özellikle bekarlar-bekara karı boşamak kolaydır- hemen en ufak bi eş problemlerinde "boşan,bu adamı niye çekiyorsun,ne biçim kadınsın vs vs "tamma arkadaşın yaşadığı gerçekten hoş şeyler değil,hjiç haketmediği şeyler..ama biz ne kadar boşan desek de ilk önce kızın kalbinin o adamı boşaması lazım değil mi? hala seviyor ve kaç yıldır birlikteler çocukları var ...evlenmek kolay ama boşanırken bi çok defa düşünmek lazım..kırıcı deil yapıcı olalım arkadaşlar lütfen
yapmayın allah aşkınıza bekara karı boşamak kolay ne demek bu bekerların aklı yokmu illa yaşamak mı gerekiyor valla bir çok konuda böyle olumlu yorum yapanları el üstünde işlerine gelmeyen yorum yapanları topa tutuluyor ben kendi adıma destek olduğumu düşünüyorum ortada bir evlilik yokkk ayrıca neden boşanmak bu kadar kolay değil hiç kusura bakmayın beni döven hakaret eden adamı sevemem ben bu benim düşüncem bende düşüncelerimi yazdım ha birde anamı babamı istemeyen adamla uğruna ölecek kadar sevsemde hiçç işim olmaz benimm:delphin::delphin:

nasıl destek olacaz
dayak yemiş yaa
aman canım git kocanın gönlünü al bir daha vurmasın mı diyelim??????????

Ya Allah aşkına 9 aylık çocukla mahkemeye gitsen boşanmaya devlet bile anneye ihtiyacı var diye koşulsuz anneye verir.
Bütün dünyada böyledir 9 aylık çocuk anneye muhtaçtır,bebektir.. Baba ne yapacak geceleri koynuna alıp kokusunu evladına hissettirerek uyutacak mı..? Memesini çıkartıp emzirecek mi..? Anne gibi göğsüne yatırıp sadece sıcaklığıyla sakinleştirebilecek mi..? İnsan kendi çocuğunu nasıl "ceza" olarak görür..!!

Bu site bana çok şey öğretiyor inanın,bazı anneler okuyorum burada kadınlar işe ağlaya ağlaya gidiyor evladından ayrılıyor diye siz 9 aylık çocuğu babası adam olsun diye size göre başına bela ediyorsunuz kendinizce..

Anne -baba olmak için sıra testler,psikolojik görüşmeler sınavlar vs olmalı.Her sperm her yumurta sahibi ebeveyn olmamalı..[/B]

vereliniortak

Bir bayan olarak bazen anlamıyorum bu kadınları kardeşim hem dayak yiyecen,hem küfür işitecen aşağılanmak ,hor görülmek dersen oda var daha ne bekliyorsun bu adamı bırakmak için evet çocukları düşünüyorsun peki sana birşey olduğunda o çocuklara ne olacak o adam mı bakacak git Allah aşkına karısına böyle davranan çocuklarına nasıl davranır.Bir tandığım var kadında kocası tarafından dövüldü,hakaret edildi,aşağılandı vs.3 çocugu var kadının hepsi başına buyruk bir halde şimdi kadın başta ayrılmadığına bin pişman ama geçti çocukların hayatı karardı.Merak ediyorum sana bu kadar kötü davranan bir adamı nasıl oluyorda seviyorum diyebiliyorsun.

ben kimsenin yorumuyla hareket etmiyorum kimsenin fikriylede benim kendi duuncem var onalrda babalari ben vercem diye bisey dmeiyorum sadece size payalsiyor fikir aliyorum bu akdar negatif yakalasmayin burda her imkanlar var evet ama soyle kafami toplamak istiyorum biraz bende 5 yil degil az sorunlar yasamadik ben devam etcemde demiyorum esimle ama burda hep farkli farkli youmlar aliyorum benim negatif yoruma degil pozitif yoruma ihtiyacim var ben neden buyklerime danisiyorum onlar yasamis bilgili insan her konuda benim emslegim var ama calismiyrorum is bulamiyorum emu erkeksin yasamayan su bu yazmisin erkege muhtac degilim o lafin hic hos degil insan hayat arakdasi istiyor anliyormusunuz birlikte biseyler paylasmak sohbet etmek vs ben yanliz izliycem televizyonu herseyi coocuklairm var tamam ama onlarda belli saate yanimd aolmayacak istiyorsaniz yorum yazmayin cok kotu yorumlar okudum sagolun

evet ailemde oyle diyor o rahat estcek sana cocuklari atacak diyor birak o surunsun diyor bene iwy 7 ben es derdine dusmedim annemgil diyor bugun variz yarin yokuz hayat kurcan diyor o yuzden evet dedim degismiycen diye sevgin yok dedim su dedim bu dedim bilgileriniz icin sagol

evet dogru dusmanim var beni sevmeyenle yatagimi evi nasil paylascam zor cocuklarada o baksin o ceksin biraz

eğer olur da boşanırsanız, hele de olursa çocukları da babasına atarsanız
bir gün ben ne yaptım diye aklınız başına geldiğinde
olur ya bir programa çıkıp beni evlatlarıma kavuşturun diye ağlarken
lütfen bi el sallayın :3:
kk bayanları siz haklıymışsınız yazıklar olsun bana :3: diye
soruldu mu bilmiyorum, yaşınız kaç bu arada boshayallersmile
ayrıca 2 çocuğunu "ben çektim bi de o çeksin" mantığıyla eski eşine bırakan bir hanımı,
bunları bile bile alan erkekten de pek hayır gelmez sanıyorum :kahve:

eğer olur da boşanırsanız, hele de olursa çocukları da babasına atarsanız
bir gün ben ne yaptım diye aklınız başına geldiğinde
olur ya bir programa çıkıp beni evlatlarıma kavuşturun diye ağlarken
lütfen bi el sallayın :3:
kk bayanları siz haklıymışsınız yazıklar olsun bana :3: diye
soruldu mu bilmiyorum, yaşınız kaç bu arada boshayallersmile
ayrıca 2 çocuğunu "ben çektim bi de o çeksin" mantığıyla eski eşine bırakan bir hanımı,
bunları bile bile alan erkekten de pek hayır gelmez sanıyorum :kahve:

vereliniortak

Back
X