- Konu Sahibi askprensesi
Sonuçta arkadaşımız da kavgalı sinirli bi anında yazmıştı eşiyle ilgili yorumlarını..ve cümlelerinde belirtmişti eşini çok sevdiğini.burada her konu açan olumsuz bi yorum almak için yazmıyor ki canım ya , biraz destek olmaız için yazıyor.Ona bi şekilde teselli vermemiz gerektiğine inanıyor..Ama çoğu arkadaşlar özellikle bekarlar-bekara karı boşamak kolaydır- hemen en ufak bi eş problemlerinde "boşan,bu adamı niye çekiyorsun,ne biçim kadınsın vs vs "tamma arkadaşın yaşadığı gerçekten hoş şeyler değil,hjiç haketmediği şeyler..ama biz ne kadar boşan desek de ilk önce kızın kalbinin o adamı boşaması lazım değil mi? hala seviyor ve kaç yıldır birlikteler çocukları var ...evlenmek kolay ama boşanırken bi çok defa düşünmek lazım..kırıcı deil yapıcı olalım arkadaşlar lütfen
şu bekara karı boşamak kelimesi ağızlara bir pelesenk oldu ki sorma gitsin, gitsinde konuya baktım şimdi bekardan çok evli arkadaş boşan demiş sayı olarak.
ama önemli değil bu değil mi ,biz bekar yorum yapanlara lafı sokalım da ,evliler onlardan fazla boşan dediyse bile önemli değil zihniyeti geçerli sizde galiba.
şimdi savunduğunuz şeye bakalım . devamlı dayak yiyen bir kadın devamlı aşağılanan bir kadın ve bu dayağı çocuklarının önünde yiyen bir kadın. ve kocanın senin annen v e baban bu eve giremez ama benimkiler girebilir dediği bir kadın. ve maddiyatıi yi bir kadın. evlilik denen şeyin zaten bittiği bir beraberlik.
bizim git o eve dayak yemeğe aşağılanmaya devam et annen ve babanda o eve gelmesin ,çocuklarında sen dayak yerken seni seyretmeye devam etsin,dememizi bekliyorsanız üzgünüm çok beklersiniz.
bakalım siz ayrılma diyorsunuz çoğunluk ayrıl diyor.
şöyle bir düşünelim bencil ve karşıdakini düşünmeyen sizmisiniz ,bizler mi.?
dayağı tekrar yiyecek diye üzülen aman ayrıl diyen biziz.
onu düşünerek ,
ama bana ne nasılsa benmi yiyorum o yiyecek boşanmasın canım diyen siz
aşağılanmasını istemeyen biz, ama bana ne aşağılanırsa o aşağılanacak boşanmasın diyen siz. vb.vb.
buradan çıkan şu .
konu sahibinin acı çekmesini isteyenkim? siz..
istemeyen kim? biz.
herkes kapısını kapadığında acı gerçekle karşılaşacak olan ,yaşayandır . ne bizler nede siz. biraz da bu şekilde bakın olaya.