yapamadim

Sonuçta arkadaşımız da kavgalı sinirli bi anında yazmıştı eşiyle ilgili yorumlarını..ve cümlelerinde belirtmişti eşini çok sevdiğini.burada her konu açan olumsuz bi yorum almak için yazmıyor ki canım ya , biraz destek olmaız için yazıyor.Ona bi şekilde teselli vermemiz gerektiğine inanıyor..Ama çoğu arkadaşlar özellikle bekarlar-bekara karı boşamak kolaydır- hemen en ufak bi eş problemlerinde "boşan,bu adamı niye çekiyorsun,ne biçim kadınsın vs vs "tamma arkadaşın yaşadığı gerçekten hoş şeyler değil,hjiç haketmediği şeyler..ama biz ne kadar boşan desek de ilk önce kızın kalbinin o adamı boşaması lazım değil mi? hala seviyor ve kaç yıldır birlikteler çocukları var ...evlenmek kolay ama boşanırken bi çok defa düşünmek lazım..kırıcı deil yapıcı olalım arkadaşlar lütfen

şu bekara karı boşamak kelimesi ağızlara bir pelesenk oldu ki sorma gitsin, gitsinde konuya baktım şimdi bekardan çok evli arkadaş boşan demiş sayı olarak.
ama önemli değil bu değil mi ,biz bekar yorum yapanlara lafı sokalım da ,evliler onlardan fazla boşan dediyse bile önemli değil zihniyeti geçerli sizde galiba.
şimdi savunduğunuz şeye bakalım . devamlı dayak yiyen bir kadın devamlı aşağılanan bir kadın ve bu dayağı çocuklarının önünde yiyen bir kadın. ve kocanın senin annen v e baban bu eve giremez ama benimkiler girebilir dediği bir kadın. ve maddiyatıi yi bir kadın. evlilik denen şeyin zaten bittiği bir beraberlik.
bizim git o eve dayak yemeğe aşağılanmaya devam et annen ve babanda o eve gelmesin ,çocuklarında sen dayak yerken seni seyretmeye devam etsin,dememizi bekliyorsanız üzgünüm çok beklersiniz.
bakalım siz ayrılma diyorsunuz çoğunluk ayrıl diyor.
şöyle bir düşünelim bencil ve karşıdakini düşünmeyen sizmisiniz ,bizler mi.?
dayağı tekrar yiyecek diye üzülen aman ayrıl diyen biziz.
onu düşünerek ,
ama bana ne nasılsa benmi yiyorum o yiyecek boşanmasın canım diyen siz
aşağılanmasını istemeyen biz, ama bana ne aşağılanırsa o aşağılanacak boşanmasın diyen siz. vb.vb.
buradan çıkan şu .
konu sahibinin acı çekmesini isteyenkim? siz..
istemeyen kim? biz.
herkes kapısını kapadığında acı gerçekle karşılaşacak olan ,yaşayandır . ne bizler nede siz. biraz da bu şekilde bakın olaya.

teskurler algida evet ben iyi bir yakalsim bekliyorum 5yil az deil cocouklar var iki tane ben en once cocuklimi dusunuyorum problemim oldu asagilayici sozler de ama o cocoukalrimin babasi dun bosanmak icin aradim korktumu ne yaptiysa bana diyorki cocuklarimiz var ayrilmayalim sana saygim var coocukalrimin annesi oldugun icin diyor sartlari kostugunu aciklamasini da yapti iyid usun felan diyor bende dedim evde sevgi olmayana yuva denirmi oda saygi onde gelir dedi bana pisman olma sonra dedi senin yanina donersem pisman olmayacagim ne malum dedim biz hata yaptik sonra dikatli olalalim vs diyor annemin evimize gelmeme sebebide aralarinda esimle yada benimle bisey geciyor onalr gidince biz kavga ediyormusuz vs valla arakdaslar ben yoruma acigim ama benide anlayin birden atmk zor ha soyle bsiey birlesirsem sunu niye boyle niye tuzu az niye guzel olmamais dinliycem devamli,onceden pantolon giyerdim simdi etek giyiyorum severek giymiyorum yada pantolon ustune uzun bisey ama sirf kavga etmeyelim diye ama gzuel yanalrimizda iyi yanlarimizda var evet arakdasin dedigi gibib kalbimden atmama gerek bunu yapmak kolay olsa ama bsoansam cocouklarimla cok iyi gelecek bekliyor rahat kafa dinc annem madem kocan yalvariyor diyor sans ver su bebelerin hatrina diyor bende bu kotu yanalrida dusunuyorum ne yapacagimi bilemiyorum bana bir hafat dusunme zamani verdi bana fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

bak, aşkprensesi,hayat senin hayatın yaşayacak olan sensin,o dayağı ben yemeyeceğim ben aşağılanmayacağım..
boşanma derler gider dayak yersin ,mutsuz olursun. içinden dersinki şu, şu dedi onlara da inandım.
keşke onların etkisi altında kalmasaydım .
boşanma diyenlerin bunuda göz ardı etmemesi gerektiğini düşünüyorum.
ki ben asla sana boşanma diyenlerden olmam böyle olaylardada boşan derim herkese ve diyeceğim de...

benim için şiddet olan evde yaşamak mümkün değil.bir kere yaşandımı olay bitmiştir. affı yoktur.
tabi ben benim, sende sen. farklıyız tabii.
kararın belli . yaşamaya devam edeceksin eşinle. her koyun kendi bacağından aslırmış.diyecek başka şeyde yok zaten..

Son düzenleyen: Moderatör:
teskurler algida evet ben iyi bir yakalsim bekliyorum 5yil az deil cocouklar var iki tane ben en once cocuklimi dusunuyorum problemim oldu asagilayici sozler de ama o cocoukalrimin babasi dun bosanmak icin aradim korktumu ne yaptiysa bana diyorki cocuklarimiz var ayrilmayalim sana saygim var coocukalrimin annesi oldugun icin diyor sartlari kostugunu aciklamasini da yapti iyid usun felan diyor bende dedim evde sevgi olmayana yuva denirmi oda saygi onde gelir dedi bana pisman olma sonra dedi senin yanina donersem pisman olmayacagim ne malum dedim biz hata yaptik sonra dikatli olalalim vs diyor annemin evimize gelmeme sebebide aralarinda esimle yada benimle bisey geciyor onalr gidince biz kavga ediyormusuz vs valla arakdaslar ben yoruma acigim ama benide anlayin birden atmk zor ha soyle bsiey birlesirsem sunu niye boyle niye tuzu az niye guzel olmamais dinliycem devamli,onceden pantolon giyerdim simdi etek giyiyorum severek giymiyorum yada pantolon ustune uzun bisey ama sirf kavga etmeyelim diye ama gzuel yanalrimizda iyi yanlarimizda var evet arakdasin dedigi gibib kalbimden atmama gerek bunu yapmak kolay olsa ama bsoansam cocouklarimla cok iyi gelecek bekliyor rahat kafa dinc annem madem kocan yalvariyor diyor sans ver su bebelerin hatrina diyor bende bu kotu yanalrida dusunuyorum ne yapacagimi bilemiyorum bana bir hafat dusunme zamani verdi bana fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

saygi onde gelir demis ama sana karsi hic saygili oldugunu dusunmuyorum dogum gunu evlilik yildonumubu unut demis bumu saygili olmak cocuklarinin onunde seni asagiliyor annenleri eve istemiyor bumu saygili olmak esininde problemleri var heralde bir dedigi bir dedigini tutmuyor

sussuz cicek tomurcuk vermez
anne baba arasinda sevgi yoksa cocuklar solar..
yavas yavas haberiniz bile olmaz..
ummadik yerden psikolojik sorun yasarlar yada karsi cinslerine nezaketsiz davranmayi
sevginin gercek anlamini iyi kavrayamazlar..
bakin sizi dusunmedim bile..
ama dusunecek olsam nasil bir hayat gecirir insan sevilmedigi bir insan tarafindan.. bilmiyorum ben tukenirim sevgisizlikten.. cocuklarim belki guc verir ama onlar gittikleri zaman mutsuz bir ihtiyar olmak urpertiyor beni
esinizin konusmalari (sizin yansittiginiza gore) cok kati ve sevgisiz.
erkek olmanin rahatligini kullaniyor diye dusunuyorum

canım sana sayfalarca fikir verilmiş ama sen kaile almıyorsun,tersliyorsun herkesi.daha ne fikir verilmesini istiyorsun anlamadım.herşey ortada, artık bence kimse sana fikir vermesin.nasılsa bildiğinden şaşmayacaksın.hayatında mutluluklar dilerim.

canim kusura bakmayin inanki cok zor sunu diyeyim eisme karsi sevgim kalmadi bile bir gram bile yok inanki onsuz daha mutluyum ben birlescem demiyorum sizi tabiki dinliyorum ama yanlis karar vermek istmeiyorum.bugunde durmus bana yeri gelir calisan evinin kadini cocukla bakmani sitiyorum diyor baska bsiey sitemiyorum demis ornek veriyim giyin kusan su bu olmaz biliyorum yillarca hirpandim laf yedim herseyinde cumartesiye kadar saglikli dusuncem cocoukalrimi asla vermem ne hali varsa gorsun

Sen karar vermeden önce ciddi bir psikolojik destek al lütfen. bi öyle diyosun bi böyle. Psikolojin hiç iyi bir durumda değil senin

yapmayın allah aşkınıza bekara karı boşamak kolay ne demek bu bekerların aklı yokmu illa yaşamak mı gerekiyor valla bir çok konuda böyle olumlu yorum yapanları el üstünde işlerine gelmeyen yorum yapanları topa tutuluyor ben kendi adıma destek olduğumu düşünüyorum ortada bir evlilik yokkk ayrıca neden boşanmak bu kadar kolay değil hiç kusura bakmayın beni döven hakaret eden adamı sevemem ben bu benim düşüncem bende düşüncelerimi yazdım ha birde anamı babamı istemeyen adamla uğruna ölecek kadar sevsemde hiçç işim olmaz benimm:delphin::delphin:

Arkadaşım olumlu yorum yapmak değil arkadaşa daha önce bende olumlu yorum yapmadım üzüldüğümü dile getirdim yine arkadaşımızın en doğru karar vereceğini söyledim.Ortada bir evlilik yok diyosunuz ama kabul edin onlar evli.Ama doğru ama yanlış evliler...evlilikleri doğru gitmiyor olabilir,dayak yiyor olabilir,saygı görmüyor olabilir,ama bu insan kocasını seviyor mu seviyor..zaten aşkprensesi de bana yorum yapmayın dememiş kırıcı yorumlar ,olumsuz yorumlar yapmayın demiş.Eleştiri yağmuruna tutmak yerine elde olan bilgilerle yardımcı olmaya çalışalım.Şimdi ben boşan dedim daha önceki başlığında ne oldu ? arkadaş yeniden konu açtı seviyorum kocamı diye...biz ne dersek diyelim seviyor mu seviyor o zaman neden biz hala boşan boşan diyoruz.Bu insan bizlerin lafına uysa boşansa sizce mutlu olacak mı bilmiyorumkismile ben hiç sanmıyorum çünkü aklı hep kalacak acaba hangisi daha doğru diye.Herkesin bi hayat görüşü var siz dayak atan,saygı duymayan,ailenizi istemeyen biriyle evli kalmayı istemeyebilirsiniz ama acı gerçek ki arkadaşımız daha boşanmaya karar vermedi çünkü hala düşünme aşamasında.Çünkü hala ya pişman olursam kaygısı var.Benim anlatmak istediğim yorum yapacağız tabi ki de ama neden hakaret ederek yada inciterek yapalım."Sen daha çokkk boşanırsın,sen böyle oldukça daha çok dayak yersin ..vs vs " arkadaşlar o insanda dayak yemek için evlenmedi bunları yaşamak için evlenmedi.Çok memnun olsaydı zaten bunları bizimle paylaşmazdı demekki o da sorunun farkında.

nasıl destek olacaz
dayak yemiş yaa
aman canım git kocanın gönlünü al bir daha vurmasın mı diyelim??????????

biz boşan desek sizce boşanacak mı?_
ya da ayrılma desek daha mı mutlu olacak?
işte bunu bilemeyiz arkadaşım o yüzden biz söyleyeceğimizi söyledik mi söyledik hangisini almak isterse arkadaş kendisi bilir.Umarım en doğru kararı verir

şu bekara karı boşamak kelimesi ağızlara bir pelesenk oldu ki sorma gitsin, gitsinde konuya baktım şimdi bekardan çok evli arkadaş boşan demiş sayı olarak.
ama önemli değil bu değil mi ,biz bekar yorum yapanlara lafı sokalım da ,evliler onlardan fazla boşan dediyse bile önemli değil zihniyeti geçerli sizde galiba.
şimdi savunduğunuz şeye bakalım . devamlı dayak yiyen bir kadın devamlı aşağılanan bir kadın ve bu dayağı çocuklarının önünde yiyen bir kadın. ve kocanın senin annen v e baban bu eve giremez ama benimkiler girebilir dediği bir kadın. ve maddiyatıi yi bir kadın. evlilik denen şeyin zaten bittiği bir beraberlik.
bizim git o eve dayak yemeğe aşağılanmaya devam et annen ve babanda o eve gelmesin ,çocuklarında sen dayak yerken seni seyretmeye devam etsin,dememizi bekliyorsanız üzgünüm çok beklersiniz.
bakalım siz ayrılma diyorsunuz çoğunluk ayrıl diyor.
şöyle bir düşünelim bencil ve karşıdakini düşünmeyen sizmisiniz ,bizler mi.?
dayağı tekrar yiyecek diye üzülen aman ayrıl diyen biziz.
onu düşünerek ,
ama bana ne nasılsa benmi yiyorum o yiyecek boşanmasın canım diyen siz
aşağılanmasını istemeyen biz, ama bana ne aşağılanırsa o aşağılanacak boşanmasın diyen siz. vb.vb.
buradan çıkan şu .
konu sahibinin acı çekmesini isteyenkim? siz..
istemeyen kim? biz.
herkes kapısını kapadığında acı gerçekle karşılaşacak olan ,yaşayandır . ne bizler nede siz. biraz da bu şekilde bakın olaya.

arkadaşım ben boşan diye yorum yapanlara bişey demedim...sadece hakaretvari yorum yapmayın arkadaş boşanmak istemiyor destek olalım dedim.Sizin hayat görüşünüzdür siz boşanmasını istiyor olabilirsiniz.Bende yazıyı ilk okuduğumda çok üzülmüştüm ama burda yapılan yorumları okurken ne kadar incinebileceğini düşünerek yazın dedim.Ki ben ayrılma demedim...o kararı en güzel verecek olan aşkprensesi dedim.ki kız kocasını hala sevdiğini yazmış ayrılamayacağını yazmış ona göre yorum yaptım.Şimdi tutup herkes ayrıl demiş siz ayrılma demişsiniz diye polemik yaratmanın bi anlamı yok.Önmeli olan ne senin dediğin ne benim dediğim ...önemli olan onun ne düşündüğü
Seviyorum diyor arkadaşım ne diyebilirsin ..o herşeyi kabullenmiş yada düşünme aşamasında...düzgün yorum yapın diyor ..demekki bencil düşünen sensin dimi arkadaşım ..kendini onun yerine koyamadığına göre :bbo: En son ki cümlenize bayıldım şu kapı kapatma olayı bende bunu demek istiyorum ayrılsa belki de o zaman daha çok pişman olacak.Eli kırılsın dövüyor sövüyor ama arkadaş ayrılamıyor napabilirsiniz?
boşanma davalarında bile hakim bi kaç şans verir değil mi
BEN ARKADAŞA BOŞANMA DEMİYORUM
BEN SİZLERE DAHA ILIMAN YORUM YAPIN DİYORUM HAKARET ETMEDEN RENCİDE ETMEDEN KIRMADAN
Do you understand me?

Son düzenleme:

Bir evlilikte adam kadına el kaldırıp küfür ediyorsa saygı diye bişey kalmamıştır.
Saygı yoksa o evlilik zaten bitmiştir yıkılmıştır.
Bir daha istediğin kadar dene toplayamazsın ne yazıkki...

saygi onde gelir demis ama sana karsi hic saygili oldugunu dusunmuyorum dogum gunu evlilik yildonumubu unut demis bumu saygili olmak cocuklarinin onunde seni asagiliyor annenleri eve istemiyor bumu saygili olmak esininde problemleri var heralde bir dedigi bir dedigini tutmuyor

hadi doğumgünü vs.onlarıda geçtim ama diğerlerini göze al bence iyi düşün taşın.bende dayak yüzünden eşimden 9ay ayrı yaşadım boşanma davasıda açtım,9aya kadar yalvardı onlarca aracı yolladı,iyice burnu sürttü.nemi oldu benim şartlarımla barıştım,yine şiddet olsaydı aynı şeyi yapardım.biliyorum karar vermek zor düşün dayak,hakaret bunlarlamı mutlu olursun yoksa öbür türlümü.lütfen çocuklarını bırakma.onların tam şimdi sana ihtiyaçları var.zannediyormusun babaları bütün gün onların yanında olacak.hayır.ya bakıcı tutacak,ya evlenecek,yada ablasına baktıracak.

bak güzelim akilmi istiyorsun
seninle ayni durumda ben olsam ne yapardim biliyormusun
tutardim bir ev girerdim bir ise alirdim cocuklarimi yanima onlar okula ben ise
bakimimi yapardim giyinip kusanirdim ona inat cok mutlu olurdum al sana mis gibi intikam
demekki bensizde mutluymus bu kadin desin bana ihtiyaci yokmus desin

anani babani evine almayan adamla ayni yataga girecegine ayaklarinin üstünde dur
cocuklarinida sakin esine yollama esin rezil olsun diye asil o cocuklar arada rezil olur perisan olur cocuklar babasiz yasar ama anasiz olmaz

arkadaşım ben boşan diye yorum yapanlara bişey demedim...sadece hakaretvari yorum yapmayın arkadaş boşanmak istemiyor destek olalım dedim.Sizin hayat görüşünüzdür siz boşanmasını istiyor olabilirsiniz.Bende yazıyı ilk okuduğumda çok üzülmüştüm ama burda yapılan yorumları okurken ne kadar incinebileceğini düşünerek yazın dedim.Ki ben ayrılma demedim...o kararı en güzel verecek olan aşkprensesi dedim.ki kız kocasını hala sevdiğini yazmış ayrılamayacağını yazmış ona göre yorum yaptım.Şimdi tutup herkes ayrıl demiş siz ayrılma demişsiniz diye polemik yaratmanın bi anlamı yok.Önmeli olan ne senin dediğin ne benim dediğim ...önemli olan onun ne düşündüğü
Seviyorum diyor arkadaşım ne diyebilirsin ..o herşeyi kabullenmiş yada düşünme aşamasında...düzgün yorum yapın diyor ..demekki bencil düşünen sensin dimi arkadaşım ..kendini onun yerine koyamadığına göre :bbo: En son ki cümlenize bayıldım şu kapı kapatma olayı bende bunu demek istiyorum ayrılsa belki de o zaman daha çok pişman olacak.Eli kırılsın dövüyor sövüyor ama arkadaş ayrılamıyor napabilirsiniz?
boşanma davalarında bile hakim bi kaç şans verir değil mi
BEN ARKADAŞA BOŞANMA DEMİYORUM

.
BEN SİZLERE DAHA ILIMAN YORUM YAPIN DİYORUM HAKARET ETMEDEN RENCİDE ETMEDEN KIRMADAN
Do you understand me?[/QUOTE]

önce,ingilizce yazmanıza gerek yok. Türkçe anlıyorum. nede olsa TÜRKÜM.
onu söyledikten sonra ,yorumunuza bir bakalım.

.Önmeli olan ne senin dediğin ne benim dediğim ...önemli olan onun ne düşündüğü

demişsiniz.

önemli olan ne benim ne sizin dediğinizse bu konular neden açılıyor peki. önemli olan onun ne düşündüğüyse bizden neden yorum istiyor ve soruyor.
işte bunda yanılıyorsunuz. eğer o ne istediğini bilse ve emin olsa bizlere sormaz ve konu açmazdı
eli kırılsın dövüyor sövüyor ama ayrılamıyor ne yaparsınız demişsin. ne mi yaparım. git tekrar beraber ol demem. sizin dediğiniz gibi boşan demeyin kolay mı evliliği bitirmekde demem.
çünkü evlilikte şiddet aşağılama,hakaret olmamalı, varsa boşan derim. eğer kendi devam etmek istiyorsa daha önceki mesajımda dediğim gibi,her koyun kendi bacağından asılır. biz dediğimizi dedik içimiz rahat doğru yolu gösterdik ha o devam diyorsa bundan sonra diyecek bir şeyimiz olmaz tabii.
ama ona kalkıpta sizin tarzınızda bir yorum yapmam. yapamam. vicdanım rahat etmez. çünkü şiddet ve aşağılanma yaşarsa tekrar diye.
boşanma davasında sanmıyorum ki şiddet olan bir evlilikte şans ver desin hakim. ha derse erkektir o hakim. ve oda şiddeti normal karşılıyordur bence.
ayrılsa pişman olmasına gelince,evliliğini devam ettirme kararı kadar pişman olmayacağından eminim.
. herşey ortada çünkü...

Son düzenleyen: Moderatör:
bak, aşkprensesi,hayat senin hayatın yaşayacak olan sensin,o dayağı ben yemeyeceğim ben aşağılanmayacağım..
boşanma derler gider dayak yersin ,mutsuz olursun. içinden dersinki şu, şu dedi onlara da inandım.
keşke onların etkisi altında kalmasaydım .
boşanma diyenlerin bunuda göz ardı etmemesi gerektiğini düşünüyorum.
ki ben asla sana boşanma diyenlerden olmam böyle olaylardada boşan derim herkese ve diyeceğim de...

benim için şiddet olan evde yaşamak mümkün değil.bir kere yaşandımı olay bitmiştir. affı yoktur.
tabi ben benim, sende sen. farklıyız tabii.
kararın belli . yaşamaya devam edeceksin eşinle. her koyun kendi bacağından aslırmış.diyecek başka şeyde yok zaten..

Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel söylemişsin her koyun kendi bacağından asılır.Benim eşim böyle yapsa asla düşünmem ne dese imkanı yok dönmem.Şiddetin olduğu yerde ne evliliği olur o ortamda çocuk büyütülmez.Ailende bana göre yanlış yapıyor sana kötü davranan bir adama bir şans vermeni istiyor.Hayat senin hayatın iyi düşün derim ailen seni zorla gönderecek değil ya.

evet evet seninki yalnız kalma korkusuCADIARZU
böyle bi adama mecbur kalamdıkça katlanmak akıl işi değil..
eğer ayrılmak istemiyosan kendin bilirsin..:hulya:

aşkın gözü kördür derlerya bazı kadınlar vardır kocaları sevgilileri suratınada tükürse ayanın altına paspasta yapsa gene severler siz kendinizi bu kadın tipinden olmaktan sakının desemde nafile

arkadaslar her konuda haklisiniz ama arada iki tane coocgum var ben ne dusunsem onlari dusunerek hareket ediyorum ilerde boynu bukuk kalmasin diye evet kotu gunler yasadik yasatik ama sorunlari cozmek bize kaliyor su iki evlat iicn benim icin bsoanmak cok kolay ama cocukalrim var ielrde babam nerde o niye geledi diye sormalarini sitemiyorum ben bosancaktim esim bana yalvardi bir daha deneyelim diye evets arti var onlara uydugum surece bir sorunumuz yok ben aileme her zaman gelebilirim ama gercekten benim iicnde zordu ama bir sans vermek istedim verdim suan iyiyiz allah sukur ama suan esim hareketelrini ehrseyine bakiyorum baktim yine ters tavir vs ben onu evden atcam ama inanainki cocukalrim olmasaydi biterdi coktan ilk seneler allah biliyor herseyi ama inaninki bitirektim o bana ikid efa yalvardi bir daha deneyelim dikate delim diye yine yorumlariniz icin teskurler

arkadaslar her konuda haklisiniz ama arada iki tane coocgum var ben ne dusunsem onlari dusunerek hareket ediyorum ilerde boynu bukuk kalmasin diye evet kotu gunler yasadik yasatik ama sorunlari cozmek bize kaliyor su iki evlat iicn benim icin bsoanmak cok kolay ama cocukalrim var ielrde babam nerde o niye geledi diye sormalarini sitemiyorum ben bosancaktim esim bana yalvardi bir daha deneyelim diye evets arti var onlara uydugum surece bir sorunumuz yok ben aileme her zaman gelebilirim ama gercekten benim iicnde zordu ama bir sans vermek istedim verdim suan iyiyiz allah sukur ama suan esim hareketelrini ehrseyine bakiyorum baktim yine ters tavir vs ben onu evden atcam ama inanainki cocukalrim olmasaydi biterdi coktan ilk seneler allah biliyor herseyi ama inaninki bitirektim o bana ikid efa yalvardi bir daha deneyelim dikate delim diye yine yorumlariniz icin teskurler

eeee çocukların baba nerde diyeceğine göre eşin yine dövse küfretse yine boşanmıcan yani?
adam da bunu bildiğine göre daha çoooooook çektirecek yani sana?

Çocuklar babam nerede diye sormaz,olaylara şahit olmuşlardır haliyle...
Sonra neden sorsunlar ki,yokluğunda eminim daha huzurludurlar,az sonra gelip annemi yine dövecek diye düşünmektense,oh yok işte derler büyük ihtimalle.
Çocukları bahane etmek de olası böyle durumlarda,çünkü yeni bir hayat ürkütücüdür..Bence çocuklardan çok siz yalnızlıktan korkuyorsunuz..Umarım doğru karar vermişsinizdir,ileride çocuklarınız anne neden bu adamla hala evlisin diye sorduklarında da başınız öne eğilmez...

Back
X