yapamıyorum . barışmak istiyorum . bi akıl verin lütfen

Herşeyi kabul ederek geri dönünce mutlu olabileceğinizi mi sanıyorsunuz?

O köy muhabbeti kabulüm denip geri dönülecek bir konu değildi.

Hayır tecrübesiz bir kadında değilsiniz. Nedir bu liseli gibi takıntı yapma meselesi anlamadım.

Adam sizden daha aklı başında davranıyor. Umarım sizde bunun çocuk oyuncağı olmadığının farkına varırsınız.

Yok illa kendimi zorla kabul ettirip her dediğine evet diyeceğim diyorsanız da Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Herşeyi kabul ederek geri dönünce mutlu olabileceğinizi mi sanıyorsunuz?

O köy muhabbeti kabulüm denip geri dönülecek bir konu değildi.

Hayır tecrübesiz bir kadında değilsiniz. Nedir bu liseli gibi takıntı yapma meselesi anlamadım.

Adam sizden daha aklı başında davranıyor. Umarım sizde bunun çocuk oyuncağı olmadığının farkına varırsınız.

Yok illa kendimi zorla kabul ettirip her dediğine evet diyeceğim diyorsanız da Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

değil mi ? :silah:
haklısın vallaa ...
he asla zorla kabul ettirme gibi bişey yapmam yinede de ....

hayırlısı artık . zorlanıyorum bu günlerde ...

Ağlasa dönerdi cnm
Abartmayın böyle ilişkileri

nasıl ilişkileri abartıyım peki ? :KK53:
30 uma merdiven dayadığımda evlenip boşanmış bir bayan olarak 1 yıllık dolu dolu yaşadığım sonunda ailelerin içine girdiği söz tarihimizin konuşulduğu ilişkim bitti .
bence de abartıyorum .

sen öyle diyosan kesin öyleyimdir . çünkü neleri nasıl yaşadığımı çok iyi biliyosun elbettte.
pekalaaa güçsüzlükse güçsüzlük .
Yapamiyorum diyen kendinsin. Kusura bakma. Amacim sana yardim etmek ama bazen insanin yuzune gercekler tokat gibi vurmayinca kendine gelemiyor. Suan cok duygusal davraniyorsun. Duygularinin kontrolu altindasin. Adam gelmiyor herkese de sen yumusarsan olur haberi gonderiyor. Sen gidersen onun istedigi olmak sartiyla devam edecek bu iliski. Yani bir nevi kolelik...seven sevdigini her haliyle kabul eder. Gulu seven dikenden vazgecer mi? Sevmeyense gulu gormez hep dikenlere bakar cunku o dikenler hep ons batar. Sizinki o hesap. Adaminki sevgi degil, seni boyle boyle ezip tava getirmek...

Yapamiyorum diyen kendinsin. Kusura bakma. Amacim sana yardim etmek ama bazen insanin yuzune gercekler tokat gibi vurmayinca kendine gelemiyor. Suan cok duygusal davraniyorsun. Duygularinin kontrolu altindasin. Adam gelmiyor herkese de sen yumusarsan olur haberi gonderiyor. Sen gidersen onun istedigi olmak sartiyla devam edecek bu iliski. Yani bir nevi kolelik...seven sevdigini her haliyle kabul eder. Gulu seven dikenden vazgecer mi? Sevmeyense gulu gormez hep dikenlere bakar cunku o dikenler hep ons batar. Sizinki o hesap. Adaminki sevgi degil, seni boyle boyle ezip tava getirmek...

mantığımla ayrıldığım iliişkimde şuan mantığımın sesini duyamıyorum evet.
Duygularım coşmuş durumda . malesef.
haklısın yeniden barışırsak eğer benim kendimden çok taviz vermem gerekecek .
yapabilir miyim bilmiyorum . bi erkek için niye bunu göze alıyorum onu da bilmiyorum.
sanırım şuan baya aptal aşık modundayım .
dilerim geçer.
haklısın

mantığımla ayrıldığım iliişkimde şuan mantığımın sesini duyamıyorum evet.
Duygularım coşmuş durumda . malesef.
haklısın yeniden barışırsak eğer benim kendimden çok taviz vermem gerekecek .
yapabilir miyim bilmiyorum . bi erkek için niye bunu göze alıyorum onu da bilmiyorum.
sanırım şuan baya aptal aşık modundayım .
dilerim geçer.
haklısın
Gececek. Vesveselere kulak asma. Boyle gelgitleri hepimiz yasadik. Bu oyun kanma. Ödün de tek tarafli verilmez, devam etmek istiyorsa o da caba gostermeli. Bosver ya. Duygularina kapilma. Gercrkten seviyorsa gelir. Gelmiyorsa da kendi bilir.

Gececek. Vesveselere kulak asma. Boyle gelgitleri hepimiz yasadik. Bu oyun kanma. Ödün de tek tarafli verilmez, devam etmek istiyorsa o da caba gostermeli. Bosver ya. Duygularina kapilma. Gercrkten seviyorsa gelir. Gelmiyorsa da kendi bilir.

bunu alıyorum ...cebime koyuyorum ....
öpüyorum

Kendinden taviz verirsen gerisi çorap söküğü gibi gelir.. İsteklerin ardı arkası kesilmez. Sizi seven olduğunuz gibi kabul etmeli..

Hayır bir defa yanlış tercih yapmış sonunda boşanmışsın, artık kafana bazı şeylerin dank etmesi lazım, sen sevgilinle boş zamanlarında köye koşmayı kayınvalide kayınpeder odaklı bir evlilik yaşamayı istemiyorsun, adam güya seni seviyor ama bir adım atmak değişmek istemiyor, üstelik seni bu halinle bile kabul etmiyor, bu neyin inadı, sizin evlenseniz bile sonunuzu görmek için kahin olmaya gerek yok, ikinci kez boşanmak için evlenme ısrarı neden. Bakın güçlü ayakları yere basan akıllı kadın, zaten hayatında evlilik gibi bir konuda bir defa yanlış yapmışsa ikincisini bile isteye yapmaz, ama harcayacağınız hayat sizin umarım ikinci defa ailenizi üzmezsiniz.

bu köy muhabbetini aramızda asla aşamadık ...
dediğiniz gibi sadece iyi bir insan olması yetmedi .
dün akşam gayet bağıra çağıra bi konuşayla bitirdik . .

köydeki babannesi atasıymışşşş . ataya saygıı ! toprağına sahip çıkma gibi saçma sapan bi konuşmayla kendini iyice belli etti .

ben evlendiğimizde plan yaptık tatile gidiyoruz ya da o hafta planımız var ne olcak ozaman napcaz diye sorduğumda ' karıyla plan yaptık ben gelemiyorum siz gidin mi diycem yaa ! dedi .

resmen evlenmeden evlilik kavgası yaşadık .

yaşadığım tecrübeyle ileriyi görebilmek iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama ben bu hayatı kabul edemiyceğimi o da vazgeçemiyceğini söyleyerek bitirdik ...

şimdilik tabi ki moralim çok bozuk . .
Bir de 4 Temmuz'da açtığınız konuyu tekrar tekrar okuyun.

İlla evleneceğim diyorsanız evlenin tabi. Baktınız olmuyor ayrılırsınız.

iki de bir güçlü olduğunuzu ve dik başlı olduğunuzu vurgulamışsınız maalesef güçlü değilsiniz
dik başlılık güçlülük demek değil
uğraşmıyorum barışmak için demişsiniz sizin hakkında söylediklerini nereden öğrendiniz
madem adam barışmak için geldi iki gün önce neden şimdi burada ağlıyorsunuz
adam sizin dengesiz davranışlarınıza katlanamamış kaçmış kurtarmış kendisini

kızlar eski konularımı hatırayan var mıdır bilmiyorum .

1 ay olcak neredeyse . ayrıyız. barışma şansımız kalmadı gibi .
o da seviyor ağlıyor uzaktan beni izliyor ama barışmam diyor.
bana güveni kalmamış . güvenden kasıtta ben çok dik başlıyım maalesef evet ...
o ne dik başlılığını yenebilir ne de biz mutlu olabiliriz artık demiş .
benim onun sözünü dinleyip sakin biri olmamı istiyor . olamadım bu güne kadar. evet çok sabretti .. çok .
ve sonunda tükettim adamı :KK43:
güçlü bi kadınım ben ayakları üzerinde duran kimseye eyvallahı olmayan .
böyle olunca çok bi boyundurluk altına giremiyorum .
ama şuan diyorum ki ne olursa olsun o olsun.. sadece olsun da nasıl olursa olsun . .
inanamıyorum kendimeeeeee. gerçekten inanamıyorum . herkes sen bu değilsin kendine gel diyor .
gelemiyorum . .

şuan tek istediğim onu düzelceğime ikna etmek . bilirsiniz belki köy muhabbeti vardı . dedim ki olsun köyde kabulum . laf etmiycem köy meselesine yeter ki o olsun dedim .
inanmıyor gerçi . 1 ay sonra yine aynı şeyler yaşanır diyo muş . ay ölcem .
köpek gibi taktım . sadece sonunu düşünmeden o olsun istiyorum .
ben kiiiiiiiiiii mantığımla düşünüp köy mubbbeti bilmem ne diyerek ilerde sorun yaşarız diye düşünerek ayrılmıştım ...

sorum şuuuuu size . nasıl geri döndürebilirimmmmmmmmmmm. evet kızcaksınız biliyorummmm . yapma diyceksiniz.
aşırı istiyorum onu. tutupta dön bana diye yalvarmam amaaa bekliyorum deli gibi bekliyorummmm.
uzaktan izliyor beni sürekli biliyorum . .
ama gelmiyor gelmiycek sanırım.

nasıl döndürceeeeeeeeeeeeeeeeem :KK53: .
Valla ben de aşırı istedim. Sevdim. Şu an boşanmak istiyorum. Dik başlılık karakteriniz de ise değişmesi mümkün değil. Biz de aynı durumu yaşıyoruz. Ama ben sustukça o kendi kendine büyüklendi. Kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin.

nasıl ilişkileri abartıyım peki ? :KK53:
30 uma merdiven dayadığımda evlenip boşanmış bir bayan olarak 1 yıllık dolu dolu yaşadığım sonunda ailelerin içine girdiği söz tarihimizin konuşulduğu ilişkim bitti .
bence de abartıyorum .
Hayır onu demek istemedim
Beni seviyor aşkımdan ölüyor vs
Eee nerde bu adam?
Niye yanında değil madem?
Beni seven adam beni bırakmaz bırakamaz diye düşünüyorum ben
Öyle zaten gerisi yalan dolan
Karşı taraf seni sevip herkesi de karşısına alabilirdi niye yapmıyor?
orda ağlıyormuş falan yalan ya hepsi boşanmış bir kadın olarak daha mantıklı olman gerekir canım

yahu bugüne kadar böyleydim ben neyini anlamıyosunuz .

e yıkıldım bu sefer ! kendim ayrıldım zaten . şuan özlem arttıkça dönsün istiyorum . ama tabi bişey yapmıyorum dönmesi için. ezik pozisyona asla düşmem . haberi yok bunlardan . kafamdan kalbimden geçenler bunlar sadece .
Umarım asla dönmezzzzzzzz umarım
Bir insan değişmez

İsten ayrilmayi dusunuyordunuz yanılmıyorsam. Yani niyetiniz geri dönmek degildi.Geri dönmek istediginize emin misiniz. Aileci biriyle evlilik zor çok zor. İyi düsünün

[QUOTE
="aslinko, post: 61769434, member: 914246"]
ay sizi güldürdüysem ne mutlu yaaa. allah gülmekten ayırmasın
benimde dilekçeyi önüne koyup o evide ateşe verip çıkıp gitmişliğim var çünkü .
her daim böyle oldu kimseye eyvallah etmedim . biten bitmiştir.
şuan böyle olamıyorum . ilk defa yenildim kendime .
keza hala dışardan bakınca gayet dik duruyorum . yerlerde değilim yani .
bi adımım bile olmadı . 2 gün önce evimin önüne geldi ağlayarak sarıldı ittim ve evime girdim .

ben kendiliğinden bişeyler düzelsin istiyorum . geldiğinde napabilirim diye düşünüyorum . sen kahkahana devam et canım
[/QUOTE]
Konu başlığın ortada.
Nasıl ikna edeceğim diyorsun geldi ağlayarak sarıldı ittim diyorsun.
Kendiliğinden bişeyler düzelsin geldiğinde neyapabilirim diyorsun sadece diyorsun kendini kandırıyorsun 🙄
Köy muhabbetindeki güçlü duruşunu takdir etmiştim ama bir tarafımda pişman olup döner demişti yanılmak isterdim.:110:
Olumsuz yorumlara kızmamalısın seviyorsan tabiki dön demeleri hoşuna gidecekse öyle söyleyelim. 🙄
Objektif, sen ve hayatın için doğru yorumlar yapılmış dikkate almalısın.
Aşırı duygusallık hata yaptırır.

Güçlü kadın olmak dik başlılık demek değil öncelikle. Hatta eşine yapıyorsan eş olmayla ilgilide bir sıkıntı var. Haklı olduğun konuları bile düzgün bir konuşma ile halletmeye çalışmalısın.

Adam evinin önüne geliyor ağloyor ve sen itiyorsun. Kusura bakma ama şimdi derdin ne? Ne değişti iki günde. İyice burnunu sürteyim dedin elinde patladı sanırım.

Adam gelmiş önünde ağlamış daha ne yapması gerekiyordu? Gelsin de bir daha kovayim çok eğlenceliydi mi diyorsun? Ek olarak söylüyorum sen güçlü kadın sözünüde yanlış anlamışsın.

Back
X