• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapamiyorum:((

ramazan yetgin videolari var youtube da ...birde calisirken hikayelestirin :spor:
Bende onu izledim bitrdim videolari ama tekrar ederken soru cozerken iyiydi tekrar kalan sorulari cozeyim dedim yarim soru bankalarim vardi eski yillardan ama olmadi cozemedm

Bende onu izledim bitrdim videolari ama tekrar ederken soru cozerken iyiydi tekrar kalan sorulari cozeyim dedim yarim soru bankalarim vardi eski yillardan ama olmadi cozemedm

tekrar etmeyince unutuluyor bol bol soru cozun olur kaygilanmayin... bir kere daha videolari izlemeyin

Soru bankadida cozdum 5 6 tane ilk baslarda cok iyi hatrliyordum ama bugun soru cozmeye calistim olmadi:KK43:

Üzülme :) cevap anahtarından baka baka çöz, hatırlayınca bakmadan çözersin. Ben konu çalışmadım oek, test üzerinden ezber yaptım

Ben onlisansim sinav 4 kasimda :)hem acele ettigim icin stres yasiyorum bu yuzdende umutsuzluga dusup basaramiyorum
Ooo hem de kasımda 1 yık var yahu sakin ol :) bol tekrarlar ve düzenli soru çözümüyle halledebilirsin stres yapma, stres yaptıkça bocalarsın. Başarıcam diye başla ders çalışmaya :)

Back
X