bıraz daha acsan konuyu daha cok yardımcı olabılırız
Erkeklerin çoğu kalas olduğu için olabilirŞaka bir yana biz kadınlar çok çok daha duygusalız bu bizim doğamızda var.. Canını en çok yakan kişi genelde en sevdiğin oluyor ilahi adalet sanırım..Mevzuyu tam yazmamışsınız aldatıldınız mı bilmiyorum,üzerinden ne kadar süre geçti onuda bilmiyorum ama ne kadar zaman geçerse geçsin tam iyileşmiyor izi kalıyor hep, bir şekilde anımsıyorsun..
Aslında erkek çabuk unutur derler de bazıları da saplanınca ömür boyu gidiyor nasıl işse..
Senin için de elbette yarası geçecek. Eski erkek arkadaşın neden bitti hatırlayamadım ama her bitiş yeni bir başlangıçtır..
Karşına mutlaka seni fethedecek biri çıkacaktır.. ama sen de onda saplantılı kalmamayı beynine kabul ettirmelisin.
nerdeyse 8 ay belkide 9 ay olucak..hay ben böyle doğayı seveyim o zaman
doğru diyorsun belkide sürekli biyerlede karşıma çıması acıtıyor canımı hiç karşılaşmadık ama mesaj atması bi yerlerden eklemsi beni dahada karıştıyor unutmama izin vermiyor kalbim
hayatımı nasıl mahvedip içine ettiyse yapamıyorum aylar geçti ve ben yıllar geçsede hala bu acıyı üstümden atamıcagımı düşünüyorum bi illet gibi yapışmış sanki yakama ...haftasonu tesadüf biriyle tanıştım otururken arkadaşlarım hayran oldular adama çok seviyeli belli bi kariyeri tarzı olan bi adam benden ne kadar etkilendigini herkesin içinde dile getirirken benim hissetttigim tek şey mide bulantısıydı...neden birine karşı hala bişeyler hissedemiyorum kimseyi göremiyorum begenemiyorum,şans veremiyorum..ne zaman geçicek bu sancım acım ne zaman yok olup gidicek o adam hayatımdan..öyle bi yokki hayatımda bi o kadarda var..biz kadınlar neden çabuk vazgeçemiyoruz neden erkekler gibi olamıyoruz yıllarca acı çekiyoruz ..
Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
Ben neden aynı kalayım söyleyin bana
Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım
İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna
Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim
yapacaksın...çunku başka yolu yok
benzer şeyler yaşadım gecmış zaman once. çok uzuldum çok kırıldım ama affetmedım. ne zaman unutmaya başlasam hatırlattı kendını. genede affetmedım içim kan ağlaya ağlaya... sonra o bensız yaşayamayacağını soyleyen adam o lafları ettıkten 2 ay sonra başkasını buldu kısa sure sonra nışanlandı bense tam 3 sene evet 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım sevemedım .tamam dedim ben artık kımseyı sevemeyeceğim. ama o buyük gun geldı sevdım guvendım kı artık nasıl guveneceğim bı erkeğe dıyen ben onu tanıdığım ılk gun guvenmeye başladım. gecen sene evlendım.şukurler olsun karşıma çıktığı ana
o pislik benden once evlendı. ne yazıkkı arada karşılaşıyoruz. içim acıyormu tabıkı acıyor. ama bunu kımseler bılmez bılemez. guçlu durdum ben affetmedım unutmaya çalıştım zor oldu ama unuttum gun geldı tekrar sevdım
sende seveceksın sadece zamana bırak ...aylar gectı dıyosun dur bakalım bıraz daha gecsın bellıkı toparlanman ıçın yeterlı sure değil.
hakkında hayırlısı olsun. umarım benım yaşadığım mutluluğunda fazlasını yaşarsın. ama unutma bu anca gecmışe sünger cekmekle oluyo
hayatımı nasıl mahvedip içine ettiyse yapamıyorum aylar geçti ve ben yıllar geçsede hala bu acıyı üstümden atamıcagımı düşünüyorum bi illet gibi yapışmış sanki yakama ...haftasonu tesadüf biriyle tanıştım otururken arkadaşlarım hayran oldular adama çok seviyeli belli bi kariyeri tarzı olan bi adam benden ne kadar etkilendigini herkesin içinde dile getirirken benim hissetttigim tek şey mide bulantısıydı...neden birine karşı hala bişeyler hissedemiyorum kimseyi göremiyorum begenemiyorum,şans veremiyorum..ne zaman geçicek bu sancım acım ne zaman yok olup gidicek o adam hayatımdan..öyle bi yokki hayatımda bi o kadarda var..biz kadınlar neden çabuk vazgeçemiyoruz neden erkekler gibi olamıyoruz yıllarca acı çekiyoruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?