Yapamıyorumm..

canım benim çok saol uzun zamandır konuşmuyoruz geliyosun aklıma :)aslında kendime kızdıgım tek nokta o canım... bana ihanet eden adamı bu kadar düşünmem elimde degil maleseffff..çogu arkadaşım tebrik ediyorlar beni senin yerinde bi başkası ben olsam bişeyler yapmaya çalışırdım çok sogukkanlısın diyorlar..dışarda belli etmiyorum ama gece olunca bi hüzün kaplıyor şu sıralarda o hüzün gündüzler içinde geçerli..unutucam elbet yada unutamıcam ama bu acı bitsin istiyorum nasıl bi acıysa kezzapla yara açmış gibi kalbime öyle derinnn..

hergün kuruyorum bu kelimeyi unuttum unutucam olucak olucak sonuda oldu gelmiyor bi türlü :) dün kötü oldum ortada hiç bişey yokken sokak ortasında aglamaya başladım belkide duygularımı bu kadar çok sakladıgım için normalde bi an patlama noktam oldu ihtiyacım varmış rahatladım..buraya yazmak rahatlatıyor beniii iyi oluyorum..

saol canım benım valla işer yogun gıbı ugrasıyorum gıremıyorum foruma.. insallah unutacaksın sen daha ıyılerıne layıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…