Yapamıyorumm..

Goles üm canım bayadır konusamıyoruz . nezaman uzun sure foruma gıremesem sonra gırdıgımde actıgın bu tarz konuları goruyorum ..senı hıc gormedım belkı ama hayal edebılıyorum guzel baklımlı ıs guc sahıbı bır kızsın . yaptıgın yorumlardanda anlıyorum pırıl pırıl zeka dolu bır genc kızsın . unutur ınsan herseyı unutur zaman zaman kanar acın belkı ruyanda gorursun belkı karsılasırsın ama gecer be valla gecıyor .. hıcbır acı sonsuz degıldir bu yasadıgımız hayat bir sınav ve sen tek bır sorudan yargılanmayacaksın canımın içi daha agırları gelıcek daha zorları ama hepsı bıtecek bırgun..mutlaka elektrık alacagın bırılerı cıkıcak daha cok yenı.. bellıkı cok sey yasamıssın cok hatıranız var ama düşünki barıstın o adam sana ıhanet eden adam sana koca cocuklarına baba olurmu???ihanetın afffı olurmu canım ...şimdi ac ellerını ve sukret erken gordun gercek yuzunu ve bıtırdın ya evlenınce aldatsaydı senii. emınım karsına daha duzgun ınsanlar cıkacaktır ınsallah cok mutlu olursun guzel kalbın gıbı..

canım benim çok saol uzun zamandır konuşmuyoruz geliyosun aklıma :)aslında kendime kızdıgım tek nokta o canım... bana ihanet eden adamı bu kadar düşünmem elimde degil maleseffff..çogu arkadaşım tebrik ediyorlar beni senin yerinde bi başkası ben olsam bişeyler yapmaya çalışırdım çok sogukkanlısın diyorlar..dışarda belli etmiyorum ama gece olunca bi hüzün kaplıyor şu sıralarda o hüzün gündüzler içinde geçerli..unutucam elbet yada unutamıcam ama bu acı bitsin istiyorum nasıl bi acıysa kezzapla yara açmış gibi kalbime öyle derinnn..

aldatılsanda dövülsende . bayanlar sewince sewiyor işte :( ama kendini soğutmaya çalıŞ artık bak aptal yerine koymuş seni herkez prenses yerine koyulurken senin değer verdiğin adam baskasını prenses yapmıŞ senide elinde oyuncak gibi oynatmıŞ . bu şekilde biraz ağır olarak eleştiri yaparsan soğuman daha kolay olur unutamıyorum deme sürekli . unutttum de unutucam o ki mki de :) değmez hayatına bak dahada mutlu olabilceğin birilerini çıkarıcak Allah karsına demekki o hayırsızmış ki olmamış

hergün kuruyorum bu kelimeyi unuttum unutucam olucak olucak sonuda oldu gelmiyor bi türlü :) dün kötü oldum ortada hiç bişey yokken sokak ortasında aglamaya başladım belkide duygularımı bu kadar çok sakladıgım için normalde bi an patlama noktam oldu ihtiyacım varmış rahatladım..buraya yazmak rahatlatıyor beniii iyi oluyorum..

canım benim çok saol uzun zamandır konuşmuyoruz geliyosun aklıma :)aslında kendime kızdıgım tek nokta o canım... bana ihanet eden adamı bu kadar düşünmem elimde degil maleseffff..çogu arkadaşım tebrik ediyorlar beni senin yerinde bi başkası ben olsam bişeyler yapmaya çalışırdım çok sogukkanlısın diyorlar..dışarda belli etmiyorum ama gece olunca bi hüzün kaplıyor şu sıralarda o hüzün gündüzler içinde geçerli..unutucam elbet yada unutamıcam ama bu acı bitsin istiyorum nasıl bi acıysa kezzapla yara açmış gibi kalbime öyle derinnn..

saol canım benım valla işer yogun gıbı ugrasıyorum gıremıyorum foruma.. insallah unutacaksın sen daha ıyılerıne layıksın

Back
X