Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyisiniz kızlar ya
Velvette Velvette bence elini hafif bir şekilde boynuna dola ve orda birşey varmış gibi davran yani hani saç teli vs
El boynuna gittimi çok hafif kulak arkasına değdir tabi yakın temasla yap bunu gerisi gelecektir 😂😂

Ay o kadar üstüne gitmeye yemedi şu an ama akışa göre bakarız :KK23: :KK45:

Anladığım kadarıyla işinizi halledip yolunuza devam edeceksiniz :)

Erkekler, gösterip elletmeyenlerden tahrik olur. Biraz deneyin bu taktiği. Kolay teslim etmeyin kendinizi. Yakınlaşın, gülerken dokunun. Yanağında bir şey var deyip sevin vs vs. yöntem çok.

Çocukta iş varsa gerisi akar zaten. Hayırlı işler :))

Zaten doğaldan akacak bazı şeyler de :)

Kolye veya herhangi bir aksesuar takıyorsa ona yaklaşıp temas ederek inceleyin ve can alıcı bir anda kafanızı kaldırıp yüzüne bakın, zaten burun buruna gelmiş olursunuz.
Aksesuar fln yoksada omuz kusmına yaklaşın şurada bir lekemi var diye? Ve devamına aynı şekilde kafayı kaldırıp gözlerine anlamlı bakın. Rastgale :halay:

Bunlar daha masummuş yapabilirim çok açık da vermem hem:)

şurada ettiginiz muhabbeti erkekler yapsa ne hayvanlığı ne tecavuzculuğu ne sapıklığı kalırdı.
cidden midem bulandı.
geleceğin anneleri(!)
Anne adayları

-Bir erkeğin bana cinsel çekim duymasını sapıkça bulmuyorum, aksine arzulanmak hoşuma gider.

-Anne olmak istediğim(iz) ile ilgili herhangi bir yorum yok konuda bu sizin çıkarımınız.
Olsak da en süperinden oluruz bence, kadınlığını yaşamaktan, toplum baskısından korkmayan, kızını/oğlunu öyle bir zihniyetle yetiştirmeyen anneler oluruz. Her şeyden önce kadınız. :KK14:

-Mide için oksijen, limonlu çay falan iyi gelebilir ilaç önerisi vermek yasak şimdi:)

Evet bu iyi fikir ya o benimkine koyuyorsa ben de onunkine koyabilirim :KK14: :63:
Ahahah çok hoşsunuz ya emmi modeline çok güldüm
Boyun aklıma gelmemişti bunu da not ettim, dudak kadar iyi bir fikir valla biz kk hatunlarından ne fikirler çıkıyor hayranım tarif vererek iyi yaptınız yani :rolleyes:

Bacak teması her zaman işe yarar :KK48:
Elinizi koyamazsanız bacağınızla temas edin o daha garanti :KK8:

Birine hiç bu şekilde yaklaşmamıştım ama bakıştan anlamıyorlar mi? Öyle bir bak ki anlar bence 😆
Veya yakasına birşey dökülmüş veya yanağına birşey değmiş gibi yap, yakınlaşıp temizlerken 'parfümün çok hoşmuş.Tasindigimda aklımda kalacak' de. Direk cinsellik odaklı yaklasacagin için diyebilirsin yani 😏

şurada ettiginiz muhabbeti erkekler yapsa ne hayvanlığı ne tecavuzculuğu ne sapıklığı kalırdı.
cidden midem bulandı.
geleceğin anneleri(!)
Anne adayları

Anne adayı değilim, anneyim.
Çocuğum fikri hür bir birey olmasını çok önemsiyorum. Verdiği kararların arkasında durabilsin,kararlarının her türlü sorumluluğunu alabilecek güce sahip olsun, benim için yeterli.

Asıl sizin bu zihniyetinize sahip anne babaların çocukları bir hata yaptıklarında korkarak hatayı hatayla örtmeye çalışıyor ve akabinde çook yanlış kararlar veriyorlar. Sonra gencecik bir hayat gidiyor.
İnsanları sevin, sevişin.

Anne adayı değilim, anneyim.
Çocuğum fikri hür bir birey olmasını çok önemsiyorum. Verdiği kararların arkasında durabilsin,kararlarının her türlü sorumluluğunu alabilecek güce sahip olsun, benim için yeterli.

Asıl sizin bu zihniyetinize sahip anne babaların çocukları bir hata yaptıklarında korkarak hatayı hatayla örtmeye çalışıyor ve akabinde çook yanlış kararlar veriyorlar. Sonra gencecik bir hayat gidiyor.
İnsanları sevin, sevişin.

Yani daha doğurmadığım (belki hiç doğurmayacağım) çocuğu düşünerek hayatımı şekillendirmeliyim yorumcuya göre.

Ayrıca çocuğum nereden bilecek ona mı anlatıcam, bunlar nasıl hayatlar, bilse gelip ne diyecek "Anne sen sevişmişsin, affedersin de oluyor mu böyle?" mi diyecek

Derse de, sen nasıl oldun diye sorarlar adama pardon çocuğa :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X