Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm şimdi anladım canımAnne tarafım Çerkes baba tarafım Türk, yani hepimiz Türk vatandaşıyız
Ben İtalyadan gittim canım yüksek lisans yapıyordum burada staj/iş bulup geldim![]()
Bacım polyester gibisin tutuştun. Boşver be 1 ay varsa taşınmana bu civcivide es geç
Çok iyisiniz kızlar ya
Velvette bence elini hafif bir şekilde boynuna dola ve orda birşey varmış gibi davran yani hani saç teli vs
El boynuna gittimi çok hafif kulak arkasına değdir tabi yakın temasla yap bunu gerisi gelecektir![]()
Anladığım kadarıyla işinizi halledip yolunuza devam edeceksiniz :)
Erkekler, gösterip elletmeyenlerden tahrik olur. Biraz deneyin bu taktiği. Kolay teslim etmeyin kendinizi. Yakınlaşın, gülerken dokunun. Yanağında bir şey var deyip sevin vs vs. yöntem çok.
Çocukta iş varsa gerisi akar zaten. Hayırlı işler :))
Kolye veya herhangi bir aksesuar takıyorsa ona yaklaşıp temas ederek inceleyin ve can alıcı bir anda kafanızı kaldırıp yüzüne bakın, zaten burun buruna gelmiş olursunuz.
Aksesuar fln yoksada omuz kusmına yaklaşın şurada bir lekemi var diye? Ve devamına aynı şekilde kafayı kaldırıp gözlerine anlamlı bakın. Rastgale![]()
Sen de az değilsin ama ahahaa![]()
Bunlar daha masummuş yapabilirim çok açık da vermem hem:)
şurada ettiginiz muhabbeti erkekler yapsa ne hayvanlığı ne tecavuzculuğu ne sapıklığı kalırdı.
cidden midem bulandı.
geleceğin anneleri(!)
Anne adayları
Kaçırma bunu sakıın :)Şurda 40 yılın başı tipini beğendiğim bir beyefendi çıkmış cıks cıks![]()
Siz burada düşünürken, o da eminim sizi tavlamanın yollarını düşünüyordur
Evet bu iyi fikir ya o benimkine koyuyorsa ben de onunkine koyabilirim![]()
Ahahah çok hoşsunuz ya emmi modeline çok güldüm
Boyun aklıma gelmemişti bunu da not ettim, dudak kadar iyi bir fikir valla biz kk hatunlarından ne fikirler çıkıyor hayranım tarif vererek iyi yaptınız yani![]()
şurada ettiginiz muhabbeti erkekler yapsa ne hayvanlığı ne tecavuzculuğu ne sapıklığı kalırdı.
cidden midem bulandı.
geleceğin anneleri(!)
Anne adayları
Anne adayı değilim, anneyim.
Çocuğum fikri hür bir birey olmasını çok önemsiyorum. Verdiği kararların arkasında durabilsin,kararlarının her türlü sorumluluğunu alabilecek güce sahip olsun, benim için yeterli.
Asıl sizin bu zihniyetinize sahip anne babaların çocukları bir hata yaptıklarında korkarak hatayı hatayla örtmeye çalışıyor ve akabinde çook yanlış kararlar veriyorlar. Sonra gencecik bir hayat gidiyor.
İnsanları sevin, sevişin.
Anne olunca arkadaşımızla sevişmekten bahsedemiyormuyuz yani ....şurada ettiginiz muhabbeti erkekler yapsa ne hayvanlığı ne tecavuzculuğu ne sapıklığı kalırdı.
cidden midem bulandı.
geleceğin anneleri(!)
Anne adayları