Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ki kimleri dize getirmiş,kimleri kimleri elde etmiş hatunsun
Bu adamın mı kanına giremeyeceksin?
Hiiiç zorlanacağını düşünmüyorum :KK76:
Bu sempatiklikle adamı 2 güne bağlarsın kendine :)
Eline dokunabilirsin mesela
Ya da dizine dokunup sırıtabilirsin
Sana dayanabileceğini sanmıyorum kuzum :D

Yan yana otururken dediğin gibi elini bacağına koyabilirsin.
Ama direkt bacak teması daha kısa yoldan hedefe ulaştırır. :KK48:
Tabii bunu yaparken bacağını otobüsteki emmi modeli değil de çok hafif ona dönerek, daha zarif şekilde yapman lazım. Konuşurken gözlerinin içine bakarken arada dudaklarına, boynuna kaçamak bakışlar at. Öyle gözünü dikip bakmadan birkaç saniyelik bakışlar.
Pasta tarifi gibi tarif verdim :KK48:
Hadi rast gele :KK51:
Velvette bacak teması yaparken temsili
(sağdaki velvette :KK70: )

2267624

Ama neresine yapayım sister ya :KK70:
Diz çok mu olur, bence üst bacak çok olur ama diz çok kaçmaz gibi
Veya göğüs de çok olabilir onun için karşı karşıya durmamız lazım ama bu yanıma oturuyor
Omuz olabilir
Ay vücut parçalarını azdan çoğa sıraladık :KK70:
yeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.

Yani bunu kocasının yanında evli kadın yapıyosa sizinki egzantirik durmaz heralde.

yeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.

Yani bunu kocasının yanında evli kadın yapıyosa sizinki egzantirik durmaz heralde.
:oha: Eşi bey yanınızda değilmiydi
...

Ya çok salakça olabilir ama aklıma şey geldi 😂😂 hani burda bazen fikir isteyen insanlara böyle fikir ve gaz veriyoruz ya, ya o fikir ve gaz verdiğimiz kişi bizim sevgilimize yavuklumuza yuruyorsa😂😂😂 sfsggs Allah'ım bu kadar kötü zihniyetli olacak kadar ne yaşadım ben? 😂😂 Ama birden geldi aklıma yani dünya küçük sonuçta eheheh

:oha: Eşi bey yanınızda değilmiydi
...
ben eşimin yanında, o kadın da eşinin yanında oturuyordu. Eşi de tam bir maldı zaten, o da bana yürüdü, hatta koştu. Şimdi onun yaptıklarını anlatsam ooooo.. Eşim bi türlü konduramazken en son bi güzel yumruğu çaktı suratının ortasına.

Ya çok salakça olabilir ama aklıma şey geldi 😂😂 hani burda bazen fikir isteyen insanlara böyle fikir ve gaz veriyoruz ya, ya o fikir ve gaz verdiğimiz kişi bizim sevgilimize yavuklumuza yuruyorsa😂😂😂 sfsggs Allah'ım bu kadar kötü zihniyetli olacak kadar ne yaşadım ben? 😂😂 Ama birden geldi aklıma yani dünya küçük sonuçta eheheh
puhahhaha benim de aklıma geldi kız aynı şey

ben eşimin yanında, o kadın da eşinin yanında oturuyordu. Eşi de tam bir maldı zaten, o da bana yürüdü, hatta koştu. Şimdi onun yaptıklarını anlatsam ooooo.. Eşim bi türlü konduramazken en son bi güzel yumruğu çaktı suratının ortasına.
Ay şaka gibi , karı koca aşkı sizde bulmuşlar ...

puhahhaha benim de aklıma geldi kız aynı şey

Yok, Türkiyede değilim hanımlar merak etmeyin sizin kocişler güvende :D

“Beni eve bırakır mısın? Sana, özel pul koleksiyonumu göstermek istiyorum” de. Mesajı hemen alır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X