• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinin kiri olsun boşver ahsjdjd
Bence bakışlarını kullan Velvette Velvette ,o da sana ilgi duyuyorsa fark eder.Yanlışlıkla dokunma fikri de hoş,ama şakalaşma daha iyi olur gibi.Hem samimiyet olur hem dokunuştan da bir şeyler geçer bence :KK53:

Dokunmasa iyi gidiyordum görmezden geliyordum yakışıklıymış, çenesi güzelmiş, yüzü kemikliymiş, böğrünü mü açmış... Yok baya dikkat etmişim aslında :D
Tamam ufak ufak şakalaşıcam hem o da yapıyor öylesini, biri bir şey derse bile şakalaşıyoruz deriz dimi acayip olmaz :KK45:

Anaa gerçekten açmış başlık, şaka yapıyorsun sanmıştım deli :D

Benim önerimi biliyorsun "yanlışlıkla" yap işte ahdha oradan da dönmez artık bu iş.

Jübileni yap öyle dön, go get him tiger :D

Anaa gerçekten açmış başlık, şaka yapıyorsun sanmıştım deli :KK70:

Benim önerimi biliyorsun "yanlışlıkla" yap işte ahdha oradan da dönmez artık bu iş.

Jübileni yap öyle dön, go get him tiger :KK70:

Ama neresine yapayım sister ya :D
Diz çok mu olur, bence üst bacak çok olur ama diz çok kaçmaz gibi
Veya göğüs de çok olabilir onun için karşı karşıya durmamız lazım ama bu yanıma oturuyor
Omuz olabilir
Ay vücut parçalarını azdan çoğa sıraladık :D

Ama neresine yapayım sister ya :KK70:
Diz çok mu olur, bence üst bacak çok olur ama diz çok kaçmaz gibi
Veya göğüs de çok olabilir onun için karşı karşıya durmamız lazım ama bu yanıma oturuyor
Omuz olabilir
Ay vücut parçalarını azdan çoğa sıraladık :KK70:

Neresine olduğunu da söyledim şimdi ulu orta dedirtme bana aşkitoperipellam :D

Yani zaten dönüyorsun, en kötü iki sevişek mi hacı dersin açık açık daha ne olacak artık :D

:halay::KK70::KK70:
Aa bu çok iyi fikir, akıl akıldan üstün işte teşekkürler bunu yapıcam bir de yaklaşıp hafiften koklarım :rolleyes:
Ben hep dokunma üzerinden gittim tövbest :KK70:
😂😂😂😂😂😂ahhaaha Ricalar.
Kokla de çok hoşsan tobe yarabbim ya kiz çok güldüm. Parfum her zaman etkilidir.
Ay bide parfüm sıkmıyor muş 😂 o zaman dogal ter kokun cok hoş dersin

Bence o cekim karsiliklidir.o kurar ortami sen gecen seferki gibi terslenme yeter.yumusak ol o kurt planini yapmistir zaten.

:halay::KK70::KK70:
😂😂😂😂😂😂ahhaaha Ricalar.
Kokla de çok hoşsan tobe yarabbim ya kiz çok güldüm. Parfum her zaman etkilidir.
Ay bide parfüm sıkmıyor muş 😂 o zaman dogal ter kokun cok hoş dersin

Adım sapığa çıkıcak ter kokusundan yürüyen kadın diye :D

Bence o cekim karsiliklidir.o kurar ortami sen gecen seferki gibi terslenme yeter.yumusak ol o kurt planini yapmistir zaten.

Aslında terslemek değildi amacım da öyle kalakaldım geçen sefer, bir daha erkek merkek uğraşmam diyordum sonra o dokununca işlerin rengi değişti aklımda, tamam önce bir ondan bekleyeyim ortamı yaratsın bu sefer gol olacak fırsatları kaçırmıcam:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X