• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bu denebilir mi öyle panik yaptım :skandal:
Ama parfümle ilgili bi yorum daha geldi
Sadece parfümün çok hoş falan desem, içim hoş oldu falan ay panikledim :skandal:
:KK70:
Bu konuyu öyle ani bi anda söylersen absürt olmaz bence yada hani yan yanayken mesela kokular insanın kişiliği hakkında ip ucu verirmiş de oda hmm nasıl bi kişiliğim var sence falan derse çekici veeee orası da bana kalsın de gülümse:KK8::KK8: şuan ben bile heycan yaptım çok bişi yapmasanda vücut dilinden anlamıştır anlamasa bu kadar etkileşim olmaz 😏

Eşimle ilk tanistigimizda Karşıyaka da Yerde Fıstık isminde bir mekanda oturmuştuk....bistro masada oturuyorduk... birbirimizi duyabilmek için de bir tık yakındik...o hararetli birşey anlatırken elini (gelişi güzel süsü vererek) bacagimin üstüne koymustu ..ben; " o benim bacağım " demistim ve kahkaha atmistim😅 bilmiyorum sende işe yarar mı ...

Hahha😂😂 bence direkt şuh şuh gözlerinin içine bak, uzun uzun bak gülümse o anlar 😁😁 bazı erkekler bu tarz kadınları seviyor ama..aşık falan olabilir😁

Yabancı olduğunu şuan gördüm bence de parfümden yürü hem açık Seçik değil hem sübliminal 😂

Yapamazsin ı ıh. 1 ay sonra yuzunu gormeyecekmissin olmaz yani mumkun degil :P :P (hirs yapip gaza gelmen icin :D hatta bu gazla sevgili bile olurmussun :P )

Neden ara verecekmişsin ?
Hiç ara fakan verdim deme, olumsuz mesajları yayma !
İnşallah çok mutlu olacağın adam karşına çıkar:KK200:

Ne bileyim bana iyisi denk gelmiyor diye ümidi kestim, kimi seçsem bozuk çıkıyor, diyorum bari gençliğin/cinselliğin tadını çıkartayım :KK45:

Bu konuyu öyle ani bi anda söylersen absürt olmaz bence yada hani yan yanayken mesela kokular insanın kişiliği hakkında ip ucu verirmiş de oda hmm nasıl bi kişiliğim var sence falan derse çekici veeee orası da bana kalsın de gülümse:KK8::KK8: şuan ben bile heycan yaptım çok bişi yapmasanda vücut dilinden anlamıştır anlamasa bu kadar etkileşim olmaz 😏
Yabancı olduğunu şuan gördüm bence de parfümden yürü hem açık Seçik değil hem sübliminal 😂

Yaa işte ben vücut dili veremedim ki adama bugüne kadar, hani bi' ilk gördüğümde beğendim ama yok yok dedim zaten taşınıcam bulaşmam o yüzden normal arkadaş gibi davrandım ama o öyle vahşisin, vs sin laflarına girip, dokunmaya başlayınca işte çizgiden kaydım :D

Yaa bence özgüvenli akıllı ve güzel bi kadınsın. Yaparsın
(Not: Epeydir seni görmedim özledim seni :))

Yaa çok özür dilerim nick mi değiştirdiniz hatırlayamadım
Ben genelde avatarlardan hatırlıyorum gerçi insanları nickleri de unutuyorum :olamaz: :KK23:
Ayrıca teşekkür ederim:)

Eşimle ilk tanistigimizda Karşıyaka da Yerde Fıstık isminde bir mekanda oturmuştuk....bistro masada oturuyorduk... birbirimizi duyabilmek için de bir tık yakındik...o hararetli birşey anlatırken elini (gelişi güzel süsü vererek) bacagimin üstüne koymustu ..ben; " o benim bacağım " demistim ve kahkaha atmistim😅 bilmiyorum sende işe yarar mı ...

Ay biliyorum o mekanı, orada yere az fıstık fırlatmadık hahah çok komik olmuş ama ya :D
Ayrıca çok iyi fikir kullanıcam bunu teşekkürler :rolleyes:

Yaa işte ben vücut dili veremedim ki adama bugüne kadar, hani bi' ilk gördüğümde beğendim ama yok yok dedim zaten taşınıcam bulaşmam o yüzden normal arkadaş gibi davrandım ama o öyle vahşisin, vs sin laflarına girip, dokunmaya başlayınca işte çizgiden kaydım :KK70:
Onun da sizi çizgiden çıkarmak için yaptığı aşikar daha ne duruyorsun..
Bi Fırt çek dudaktan sönecek yangın 🔥 diyoruz 😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X