Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de bu sefer kasti olarak onun yanına oturun ve odaklanın
İnşallah bu sefer üzmezler sizi.
Kulağına yaklaş ve de ki kokun içimi bi hoş etti bunu fısılda gerisi ona kalmış![]()
Neden ara verecekmişsin ?Yok ya aşk meşk ara verdim o işlere sevgililik falan, insan gibi davransın kafi![]()
Evlilik vaadiyle kandırma bari adamı , bugün git yarın gel falan de o anlarKağıt mendil değil ya bu canım, yıkar yıkar 4-5 kere kullanırız![]()
Katılıyorum dokanmak önemliElinin kiri olsun boşver ahsjdjd
Bence bakışlarını kullanVelvette ,o da sana ilgi duyuyorsa fark eder.Yanlışlıkla dokunma fikri de hoş,ama şakalaşma daha iyi olur gibi.Hem samimiyet olur hem dokunuştan da bir şeyler geçer bence
![]()
Bu konuyu öyle ani bi anda söylersen absürt olmaz bence yada hani yan yanayken mesela kokular insanın kişiliği hakkında ip ucu verirmiş de oda hmm nasıl bi kişiliğim var sence falan derse çekici veeee orası da bana kalsın de gülümseAy bu denebilir mi öyle panik yaptım
Ama parfümle ilgili bi yorum daha geldi
Sadece parfümün çok hoş falan desem, içim hoş oldu falan ay panikledim
![]()
Yaa bence özgüvenli akıllı ve güzel bi kadınsın. YaparsınO evlilik mesajı olmaz mı![]()
Neden ara verecekmişsin ?
Hiç ara fakan verdim deme, olumsuz mesajları yayma !
İnşallah çok mutlu olacağın adam karşına çıkar![]()
Evlilik vaadiyle kandırma bari adamı , bugün git yarın gel falan de o anlar![]()
Bu konuyu öyle ani bi anda söylersen absürt olmaz bence yada hani yan yanayken mesela kokular insanın kişiliği hakkında ip ucu verirmiş de oda hmm nasıl bi kişiliğim var sence falan derse çekici veeee orası da bana kalsın de gülümseşuan ben bile heycan yaptım çok bişi yapmasanda vücut dilinden anlamıştır anlamasa bu kadar etkileşim olmaz
![]()
Yabancı olduğunu şuan gördüm bence de parfümden yürü hem açık Seçik değil hem sübliminal![]()
Yaa bence özgüvenli akıllı ve güzel bi kadınsın. Yaparsın
(Not: Epeydir seni görmedim özledim seni :))
Eşimle ilk tanistigimizda Karşıyaka da Yerde Fıstık isminde bir mekanda oturmuştuk....bistro masada oturuyorduk... birbirimizi duyabilmek için de bir tık yakındik...o hararetli birşey anlatırken elini (gelişi güzel süsü vererek) bacagimin üstüne koymustu ..ben; " o benim bacağım " demistim ve kahkaha atmistimbilmiyorum sende işe yarar mı ...
Onun da sizi çizgiden çıkarmak için yaptığı aşikar daha ne duruyorsun..Yaa işte ben vücut dili veremedim ki adama bugüne kadar, hani bi' ilk gördüğümde beğendim ama yok yok dedim zaten taşınıcam bulaşmam o yüzden normal arkadaş gibi davrandım ama o öyle vahşisin, vs sin laflarına girip, dokunmaya başlayınca işte çizgiden kaydım![]()