• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayalniz evlilik

Offff kizlar geldi hic sormadim bile. Kendi acikladi. Bugun arabasini tamire birakti diye ve kardesi eve birakir diye o tarafa gitmis. İnandirici geldi. Hadi onu cozduk diyelim. Benim eski konularimda esimin hala gorustugu eski asik oldugu kizi anlatmistim. Cok uzun bir konu. Herkes nasil gorusur diye tepki gostermisti ki haklisiniz. Ama engel olamadim. Kizla is iliskisi var. Kiz az once mesaj atti. Ortak is yaptiklari bir adamin numarasini istedi. Esim bunu bana soylemiyo da ben gorebiliyorum mesajlarini onun haberi olmadan. Cok stresli oldugunda parmaklariyla oynar. Basladi su an oynamaya. Herseyine gicik oluyorum artik yaa nefret ediyorum ondan.
Sen bu adamda hep kusur ariyorsun ve sevmiyorsun bosuna yürütme bu evliligi

Valla sizin adam benim sofistike , iyi korunmuş, nerdeyse doktora mezunu beynimi yakıyor. Adam ne kafada haka çözemedim bana fikir sormayın. Siz bana fikir sorduğunuzda kafamda boşluk beliriyor.
Hmmm bende de oluyo o. En son mesela kiz bi seyler yazdi yazdi cevap bile vermedi benimki. Bugun facebooka bir manzara fotografi koymustum. Kiz arkadas listemde var. Begenmis yorum falan yapmis cok guzel diye. Kizin eski sevgilisi de arkadasim. O da sizin o tarafa gelmek icin bu manzara bir bahane olabilir demis, durup dururken bana yunanca sarki gondermis. Simdi o da bana mi asiliyo?:)))) bilmiyorum yaa bunlar cok fazla rahat. Tam yabanci kafasi. Benim eski sevgilim olsa adamin biri bana boyle mesaj atacak, ortaligi yikar. Cocugun hicbir art niyeti olmadigina eminim. Sadece arkadasca yaklasiyor. Esime de selam soylemis. Esime anlattim, biz cok genis olduk dedi. Ulan senin yaptiklarin ne o zaman. Oh olsun ona. Artik b.ku cikti bu isin:))))

Yaşınızda bir şey yok
Böyle düşünüp bir canlıyı dünyaya getirmek için getirmeyin
Millet kaç yaşında evlat sahibi oluyor
Çalışıyorsanız vede ekonomik durumunuz varsa ayrılmayı düşünün derim
Ve eşinizi karşısınıza alıp konuşun rahatsızlıklarınızı anşatın derim
Yok ben o konusma kismindan vazgectim cok denedim. Acikcasi onceden bosanmak cok zor geliyordu. Bir de olaylari cozmeye ugrasiyordum. Artik sadece izliyorum ve bu arada ayrilirsam neler yaparim diye planlamaya basladim. Babam vefat etti. Ben anadolu yakasini cok severim. Annemi alip oraya tasinirim hem degisiklik olur falan diyorum. Benim maddi durumum esimden daha bile rahat. Ama cok da duygusalim. 34 yaainda bastan birine guvenip evlenmek cocuk yapmak ne kadar zaman alir? Cocugum olsun istiyorum acikcasi.

Konuya yönelik yorum yapacaktım ama sonra meşhur platonik Yunanlı aşkını okuyunca vay anasını dedim...Sabrına hayran kaldım. Bazı şeyleri bile bile eyvallah demek seninki ne diyelim.
Burda bir konu vardi. Hatta konu sahibiyle ozelden bayagi dertlestik. Onun esi de nisanlandiklari zaman eski sevgilisi arayinca aglamisti ve konu sahibi buna sahit olmustu. Bu mesela cok bariz bir durum. Butun hisler ortada. Bende bu kadar bariz bir durum olmadi acikcasi. Bizde sadece gorusmeler var. Esim gorusmeyi kesmeyi reddetti. Sebep olarak da ben onunla senden once de kac sene arkadasca ve is dolayisiyla gorustum. Patronu ve ayni zamanda sevgilisi olan kisiyle de gorustum, gorusuyorum. Senin suphelendigin gibi asik olsam buna dayanamam, cikarirdim zaten hayatimdan dedi. İnanmak istedim ama inanamadim. Bu yuzden kanit aradim. Sifrelerini cozdum, mesajlarina ulastim. Ters bir durum yok. Gercekten icinde hicbir hissin olmadigini bilsem ortada sorun yapacak bir durum yok. Hayatinda biri var mi sorusunu herhangi bir arakadasina sorabilir. Ben de sorarim. Ya da bir kizla is yapabilir. İs yaptigi baska kizlar da var. Ama dedigim gibi ben rahatsizim. İster masum olsun ister olmasin benim rahatsizligimi takmadi. Asil sorun bu. Ben olsam esimin rahatsiz oldugu bir seyde israr etmezdim. Biraz tanidiysam hayatinda ben olmasam da bu kizla beraber olmazdi. Cunku kiz gozunun onunde baska adamla beraberdi. Tamam beraber olamam ama gozumun onunde olsun diyorsa da gerizekalinin onde gideni ne diyeyim. En fazla hayatimdan 1-2 sene gitti derim.

Hmmm bende de oluyo o. En son mesela kiz bi seyler yazdi yazdi cevap bile vermedi benimki. Bugun facebooka bir manzara fotografi koymustum. Kiz arkadas listemde var. Begenmis yorum falan yapmis cok guzel diye. Kizin eski sevgilisi de arkadasim. O da sizin o tarafa gelmek icin bu manzara bir bahane olabilir demis, durup dururken bana yunanca sarki gondermis. Simdi o da bana mi asiliyo?:)))) bilmiyorum yaa bunlar cok fazla rahat. Tam yabanci kafasi. Benim eski sevgilim olsa adamin biri bana boyle mesaj atacak, ortaligi yikar. Cocugun hicbir art niyeti olmadigina eminim. Sadece arkadasca yaklasiyor. Esime de selam soylemis. Esime anlattim, biz cok genis olduk dedi. Ulan senin yaptiklarin ne o zaman. Oh olsun ona. Artik b.ku cikti bu isin:))))
Arkadaşım belki moralin bozuk şu anda kusuruma bakma ama istemsiz güldüm şu mesajına ya :) çok ikircikli hissediyor olmalısın eşin hakkında, gel gitler yaşıyorsundur allah yardımcın olsun. Ne diyeyim hayırlısı olsun, bişey diyemiyorum başka :)

Gönlünü almak icin ugrasirsa seni tatmin edecek cevap verirse belki gercekten haklidir arayacakmistir. Ama òyle degilse durup düsünmek ve sorgulamak gerek orda.

Valla takip edemiyorum açıkçası
Ama sürekli şüpheyle sürmez bu evlilik 34 yaşında aklı başında ekonomik durumu iyi bi kadınsınız
Tamam boşanın demiyorum ama bi kaç gün gidin azcık korku salın içine bırakamayacağınızı falan sanıyor sanırım...
Aaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X