Gurbetteyim evliyim 6 aylık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı geçti eşimle de sıkıntılarımız var. Bi kurumda devlet memuruyum ama hiç arkadaşım yok vardı aslında hamile kalınca bölümümü değiştirdiler bi süre rapor almak zorunda kaldım düşük riskinden dolayı bu yüzden arkadaşım dediğim kişi de müdürü doldurdu onun bişiyi yok gibi bu yüzden bölümüm değişti şimdi çalıştığım bölüm daha rahat ama yaşlı bi teyze amca var ilk başlarda hiç konuşmazlardı sonra sonra konuşmaya başladılar onlarda paylaşacak bişiyim yok iş arkadaşlarım toplanıp gün yapıyor kimse beni çağırmıyor sebebi belki hamile olmam iş arkadaşlarımı kaç kere eve davet ettim gelmediler şimdi zaten Doğum yaklaştı iyice unutulup gideceğim eşim tayinci zaten iş yerinde o bugün var yarın yok omunla arkadaşlık kurma diyenler bile olmuş Benimle arkadaş olanlara kendimi çok yalnız hissediyorum. Görüştüğümüz bi aile var o da eşimin arkadaşı eşim bile yüzüme vuruyor hiç arkadaşın yok diye . Öyle olunca sorunu kendimde arıyorum bulamıyorum
ailem zaten uzak yabancı şehirde yapayalnız hissediyorum