• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayalnızım ...

Vallahi genc olmani kiskandim. Keske ben de 4-5 yas kucuk olaydim, simdi ki aklim olsa boye malca yasmazdim.

28 yasindayim, ailesiz arkadassiz oldugum bir yere tasindim, tek basima evde oturmaktan baydim. Sevgilim yok, sevdigim erkek yurtdisina basti gitti, ona oraya yerlesirken para sikintisi cekmesin diye verdigim parayi o..nun biriyle yiyor, ben de evde yapayalniz oturuyorum.

Bence sen hic yakinma , ama ben toplu intihar senligi duzenliyorum, isteyen gelsin :))))

Yani diyecegim , 20li yaslarin degerini bilmek gerek cok cabuk geciyorlar. Kendine gel, silkelen cik hayatini yasa, akilli yasa, hayatini tuketme yoksa sonraki yaslarinda pismanlik cekersin. Guzel secimler yap, zamanini iyi degerlendir, yoksa ben olursun.

saat kaçta ve nerede? :27:

Benim yediğim kazıkların haddi hesabı yok, sokakta kalınca evimi açtığım kişinin gizli gizli kredi kartımdan para çekmesinden tut, arkadaşımla erkek arkadaşımı yakalamamdan tut anlat anlat bitmez...
Erkek arkadaşa gelince anlatsam film gibi yaşadıklarım... Ama hiç bir zaman pes etmedim, isyan etmedim bu yaşadıkların sana hayatı öğretiyor işte, büyüyorsun... Ailenle ilgili sıkıntılara ne bilmiyorum her ailede olur ben bir daha asla babamla konuşmam diyordum oda benimle aynı şekilde 1,5 yıl sonra barıştık... Yurt hayatına gelince o konuda sana hak veriyorum 1 sene dayanabildim ve eve çıkmıştım... Bu hayatta zaten kimseye güvenme kendinden başka... Biliyorum insan hayatında güvenecek birileri olsun diyor ama insan işte her zaman teslim etmeyeceksin kendini.. Yoksa kullanıyorlar maddi ve manevi.. Daha çok gençsin kıymetini bil.. İnan ben şu an öğrenci olmayı çok isterdim...
:KK9::KK9:

Canim benim kiyamam.. Hayat bu ne olacagi hic belli olmuyor işte ama hayirli olmayacaksa olmaması daha iyi aci da olsa :( Bu arada tabirinden ve iletinden anladigim kadarıyla hayvanları seviyorsun. Bende çok severim 2 güzel kedicigim var :)
Bak senin o varmış ..
Uzuuun zaman önce benim için de öyle biri vardı . Neyse derdim kimse olmasın o var.
O da gitti terk etti beni. Kapının önüne koyulmş evcil hayvan gibi hissediyorum.

Vallahi genc olmani kiskandim. Keske ben de 4-5 yas kucuk olaydim, simdi ki aklim olsa boye malca yasmazdim.

28 yasindayim, ailesiz arkadassiz oldugum bir yere tasindim, tek basima evde oturmaktan baydim. Sevgilim yok, sevdigim erkek yurtdisina basti gitti, ona oraya yerlesirken para sikintisi cekmesin diye verdigim parayi o..nun biriyle yiyor, ben de evde yapayalniz oturuyorum.

Bence sen hic yakinma , ama ben toplu intihar senligi duzenliyorum, isteyen gelsin :))))

Yani diyecegim , 20li yaslarin degerini bilmek gerek cok cabuk geciyorlar. Kendine gel, silkelen cik hayatini yasa, akilli yasa, hayatini tuketme yoksa sonraki yaslarinda pismanlik cekersin. Guzel secimler yap, zamanini iyi degerlendir, yoksa ben olursun.

önce ne güzel yazmış dedim
tam beğen butonuna basacaktım
son cümleyi gördüm, basamadım
"yoksa ben olursun"
yapma kendine bu haksızlığı...
20'li yaşlar geçerse geçsin
en güzel yılları daha yaşamadın inan, yaşadıkça anlayacaksın
senin gibi zeki bir kadın....çık bu moddan lütfen...

Bende diyorum bu kizin o mantikli yorumlarinin hayat tecrübelerinin altında ne var. Az şey yokmuş be MissCherry :KK43: intihar şenliğine ben de talibim :KK73:

Bende diyorum bu kizin o mantikli yorumlarinin hayat tecrübelerinin altında ne var. Az şey yokmuş be MissCherry :KK43: intihar şenliğine ben de talibim :KK73:

Vallahi Yaradan insana kaldiramayacagindan fazlasini vermiyor; belalari da kaldirabilecek insanlara veriyor.

O hikayede anlatmadigim seyler de var sayin Bee, ben basima gelenleri hakettim aslinda, kendi dusen aglamaz. Ama bunlar basima geldigi icin tabi ki uzgunum, haketmis olmam uzgun olmami engellemiyor ne yazik ki.

Phufff Bee, tecrube=yedigin kaziklarin bileskesi, o yuzden bosverin tecrube de olmayiversin :KK19:

Valla sen mi olurum bilmiyorum amaaaa sonumun iyi olmadığı kesin yani...

Valla sen mi olurum bilmiyorum amaaaa sonumun iyi olmadığı kesin yani...

Ben de olmayasin iste diyorum kuzum, en guzel caglarini bunalimla gecirme, insanlari cok takma, hayatindaki hedeflerine yonel. Degmeyen insanlar icin uzulme, kendini uzme.

Bayılıyorum böyle konulara yazmaya tam benlik..

Okuldan bıktım mezun olmama son donem ama kusmak uzereyim iki üç sağlam arkadasım anca vArdır gerisi faso fiso evde kaldıggım kızlar iftira attılar bana cok hassasım kaldıramadım esyalarımı hemen toparlardıö suclu olmadıgım halde kacıyorum suclu gibi çünkü dokunsam ağlayacak bi insanım kaldıramıyorum kafamda şimdi sürekli bunları kurup kurup duruyorum oraya gittiğimde nolacak ya bişey olursa yatıyorum kalkıyorum bunları dusunuyorum ailemin yanına geldim annem cok iyidir ama sorunlu bi ilişkimiz vardır ona sabretmeye calısıyorum bi yandan şimdi formasyona baslayacagım onu dusunuyorum bi yandan maddi sıkıntılarm var bi yandan devamlı şu son dort ayda kalacagım yeri ordaki insanlarda kötü olur mu acaba gibi paranoya içersinde oldugumda tatilden de hiç birsey anlamıyorum.... Bunu uzattıkca uzar be güzelim o yüzden pozitif düşünmeye çalışıp herşeyde bi hayır vardır lafını kendime empoze etmeye çalışıyorum ..
Şairin dediği gibi ; Ah şu yalnızlık, kemik gibi ne yana dönsen batar..
Herkes yalnız.. Kafka der ki kalabalıklar içinde yalnızım işte en kötüsü bu ...

Dertlerini yalnızlığını fırsata cevirip degerlendirmesini bil... Ben de hep derdim 23 yasındayım ama bu yasadıklarım yüzünden ruhum yaşlandı ama hepsi geçiyor gidiyor herşey elbet bir gün güzel oluyor... Ben çok neşeli bi insanımdır bir gün bir arkadasıma yasadıklarımı anlattm inanamadı senin gibi bir insan mı yasadı bunları hiçç belii olmuyor dedi sonra dedi ki ; herkesin tenceresi kapaklı kaynar kimin de et kaynar kimin de dert...

Neyse yalnızlıklı dertli konu görünce kaptırdım kendimi fazla işgal ettim burayı ... Kalbini kendini ruhunu sev ve arın bütün dertlerinden ...

Ben de olmayasin iste diyorum kuzum, en guzel caglarini bunalimla gecirme, insanlari cok takma, hayatindaki hedeflerine yonel. Degmeyen insanlar icin uzulme, kendini uzme.
Hiç bir şeyi takmamak lazım aslında ama burnunun dibinde oldukları zaman da mecbur kalıyorsun.

Bayılıyorum böyle konulara yazmaya tam benlik..

Okuldan bıktım mezun olmama son donem ama kusmak uzereyim iki üç sağlam arkadasım anca vArdır gerisi faso fiso evde kaldıggım kızlar iftira attılar bana cok hassasım kaldıramadım esyalarımı hemen toparlardıö suclu olmadıgım halde kacıyorum suclu gibi çünkü dokunsam ağlayacak bi insanım kaldıramıyorum kafamda şimdi sürekli bunları kurup kurup duruyorum oraya gittiğimde nolacak ya bişey olursa yatıyorum kalkıyorum bunları dusunuyorum ailemin yanına geldim annem cok iyidir ama sorunlu bi ilişkimiz vardır ona sabretmeye calısıyorum bi yandan şimdi formasyona baslayacagım onu dusunuyorum bi yandan maddi sıkıntılarm var bi yandan devamlı şu son dort ayda kalacagım yeri ordaki insanlarda kötü olur mu acaba gibi paranoya içersinde oldugumda tatilden de hiç birsey anlamıyorum.... Bunu uzattıkca uzar be güzelim o yüzden pozitif düşünmeye çalışıp herşeyde bi hayır vardır lafını kendime empoze etmeye çalışıyorum ..
Şairin dediği gibi ; Ah şu yalnızlık, kemik gibi ne yana dönsen batar..
Herkes yalnız.. Kafka der ki kalabalıklar içinde yalnızım işte en kötüsü bu ...

Dertlerini yalnızlığını fırsata cevirip degerlendirmesini bil... Ben de hep derdim 23 yasındayım ama bu yasadıklarım yüzünden ruhum yaşlandı ama hepsi geçiyor gidiyor herşey elbet bir gün güzel oluyor... Ben çok neşeli bi insanımdır bir gün bir arkadasıma yasadıklarımı anlattm inanamadı senin gibi bir insan mı yasadı bunları hiçç belii olmuyor dedi sonra dedi ki ; herkesin tenceresi kapaklı kaynar kimin de et kaynar kimin de dert...

Neyse yalnızlıklı dertli konu görünce kaptırdım kendimi fazla işgal ettim burayı ... Kalbini kendini ruhunu sev ve arın bütün dertlerinden ...

Benim ne hedeflerim var. Ne hayallerim.
Rahat rahat uyuyamıyorum bile.
Sürekli online oyunlar oynuyorum..

Hep kafamda şu düşünce var hiç bi zaman bi aile kuramıycam hep böyle hayatta tek olucam.
Liseden arkadaşlarım hep evleniyor. ..

Üniversiteye basladıgımdan beri ayy ben asık olamıcam ay ben evlenemicem diye üzlürdüm sonra inancını bilemem tabi ama ben cok dua etmiştim kaderimde şakk diye geliverdi cok şükür hayatımda yoluna giden tek nişanlım var bunlar olunca sorunlar bitmiyor bil bunu yani en azından seni seven biri oluyor tamam ama kendini bunu şartlama insanlarla muhabbet et hiç mi hoşuna giden erkek yok ya hu ayrıca yaşın daha küçükk bu kadar takma kafaya bunu

Mutlu olmak senin elinde.
Bardagin dolu tarafindan bakman gerek.
Sadece bi saglik kelimesini ele alsak bile, istersek gunlerce ardi ardina konusabiliriz.
Sukret.

Vallahi Yaradan insana kaldiramayacagindan fazlasini vermiyor; belalari da kaldirabilecek insanlara veriyor.

O hikayede anlatmadigim seyler de var sayin Bee, ben basima gelenleri hakettim aslinda, kendi dusen aglamaz. Ama bunlar basima geldigi icin tabi ki uzgunum, haketmis olmam uzgun olmami engellemiyor ne yazik ki.

Phufff Bee, tecrube=yedigin kaziklarin bileskesi, o yuzden bosverin tecrube de olmayiversin :KK19:

Mutsuzluk varsa her zaman hata da vardır ama hata yapmanin bedeli bazen çok fazla agir olabiliyor. BEnde agir bedeller odedim benimde hatalarim vardi hatalar insan içindir ama ddediğin gibi Allah dagina gore kış verirmiş ya kaldiriyoruz bir şekilde, onu kaldir bunu kaldir hayat hammali olduk zaten :KK14:

Hep kafamda şu düşünce var hiç bi zaman bi aile kuramıycam hep böyle hayatta tek olucam.
Liseden arkadaşlarım hep evleniyor. ..
Ah be canım bi evlenen pişman bi evlenmeyen ben senin yaşında nişanlıydım ama şimdi evli mutlu iki çocuklu :KK14:bak kafa dağıtmaya çocuk bire bir yapmasıda zevkli ama :KK23:Bakması zor sen paşa paşa okuluna git bitir illa hedef belirlemek zorunda değilsin akışına bırak kader diye bişey var bekle bakalım kendine zaman tanı bende evlenmek için deli olanlardanım:DMutsuzmuyum hayır eşim harika bi adam benim kahrımı başkasıçekmez:KK57:Böyle birini bulmak zor hemen birine kapılıp mutsuz olmanı istemem:KK66:Zaman biraz daha zaman

dün o kadar gerildim o kadar agladim ki bugün boğazım sis nefesim tıkanık ve sesim kısık . Çok kötüyüm . Ve annen naz yaptığımı düşünüyor

Sorun da şuydu hem dedim neti kastirma biraz ben kullanayim hem de pcden uzak las ders çalış bir sürü kırığın var demiştim . Buydu

Çok iyi anlıyorum seni hatta şu an buna yakın bi psikolojideyim ama olan sana oluyor dedikleri çok doğru.Ben de şu an okul bitsin de görmek istemediğim insan gitsin diyorum ama mezun olan herkes değerini iyi bil sonra çok ararsın diyo .. gereksiz şeyler için kendini üzdüğüne değmez anı yaşamaya bak ve etrafına olumlu bakmaya çalış.Aslında tam da 1 saat önce kadar bu konularla ilgili düşünüyordum ve şöyle bi sonuç var ki isyan etmek için çok şey var ararsan şükür etmek için de öyle :) "güzel düşün, güzel olsun " :KK51: bir de yurtaki sorun nedir, oda arkadaşlarınla mı problemin var?

Back
X