Yapılamayan plan :(

Adamın maddi gücü olmasa derdim zora girecek o yüzden 2 bilet karşılayamaz .siz zaten parasını vereceksiniz sonrasında neyin korkusu anlamadım .. bence fazla uzatmayın artık tatili iptal edin

Adam cimri ben bu cimrilikle yapabilir miyim bunun kararını vericem🥹 tatilde konuşurum yüzyüze bence.

Almadk tabiki dün akşam bakalım demişti akşam hiçbirşey demedi.
Unutmuştur diyeceğim de her gün pahalanıyor diye düşünen birinin unutması pek mümkün değil sanki :( benim de erkek arkadaşım hafif böyle ama biz öğrenciyiz o ailesinden harçlık alıyor sonuçta ve düzelir diyorum. Üstelik bu kadar bile sayılmaz. Ben düzelmezse soğurum gibi sonuçta yaşamaya geldik mezara götürmeyeceğiz ya. Bir daha da genç olmayacağız. 100k parası olup da hala böyle olması ben düzelmem huyum bu diye bağırıyor maalesef :( belki söylediğiniz gibi bir faiz planı vardır ondan tasarruf ediyordur ama ne zamana kadar sürecek bu tasarruf anlamadım

Unutmuştur diyeceğim de her gün pahalanıyor diye düşünen birinin unutması pek mümkün değil sanki :KK43: benim de erkek arkadaşım hafif böyle ama biz öğrenciyiz o ailesinden harçlık alıyor sonuçta ve düzelir diyorum. Üstelik bu kadar bile sayılmaz. Ben düzelmezse soğurum gibi sonuçta yaşamaya geldik mezara götürmeyeceğiz ya. Bir daha da genç olmayacağız. 100k parası olup da hala böyle olması ben düzelmem huyum bu diye bağırıyor maalesef :KK43: belki söylediğiniz gibi bir faiz planı vardır ondan tasarruf ediyordur ama ne zamana kadar sürecek bu tasarruf anlamadım
Ömür boyu sürer değişmez. Hala dün diyorki türkiyeye gelmişti euro kazanan biri olarak herşey çok pahalı geldi. Bi de bizi düşün dedim. Neyseki euro artışta dengelenir diyor. Sadece kendisini düşünüyor. Çok soğudum gerçekten.

Back
X