Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatilden zevk alırım ya her türlüSoğudunuz ama birlikte gittiğiniz tatilden zevk alacaksınız yani.
Ayrılacak kadar dert etmiyorsunuz bence, keyfinize bakın bari.
Bu adamın bu huyuyla yapabilir miyim diye düşünüyorum. Başka olumsuz eleyeceğim birşeyi yok.Bence ayrilmayi gercekten planliyorsaniz oncesinde tatile gitmek iyi bir fikir degil, bilet falan almadan ayrilin en temizi.
Belki elinde o sırada verebilecek ekstra parası yoktur? Ya da sizin 10 gün sonra gelecek paranıza güvenememiş olabilir.Onu teklif etmedi bak işte. Parasına düşkün
Parası var benim paramında gelmeme durumu yok aslında.Belki elinde o sırada verebilecek ekstra parası yoktur? Ya da sizin 10 gün sonra gelecek paranıza güvenememiş olabilir.
Akşam bakalım dedi hala ses yok.Bunu siz demeden yapması gerekirdi ama baksın artık siz o kadar strese giriyorsunuz
Normal konuşuyorsunuz dimi .bakmaz zaten salla gitsinAkşam bakalım dedi hala ses yok.![]()
Tabi tabi bilet konusuna hiç girmedi bileNormal konuşuyorsunuz dimi .bakmaz zaten salla gitsin
Adamın maddi gücü olmasa derdim zora girecek o yüzden 2 bilet karşılayamaz .siz zaten parasını vereceksiniz sonrasında neyin korkusu anlamadım .. bence fazla uzatmayın artık tatili iptal edinTabi tabi bilet konusuna hiç girmedi bile
Adamın maddi gücü olmasa derdim zora girecek o yüzden 2 bilet karşılayamaz .siz zaten parasını vereceksiniz sonrasında neyin korkusu anlamadım .. bence fazla uzatmayın artık tatili iptal edin
Almadk tabiki dün akşam bakalım demişti akşam hiçbirşey demedi.Konuyu takipteyim adam ne diyecek, bileti aldı mı merak ettim. Ama gerçekten çok cimri konu sahibi çoook.
Unutmuştur diyeceğim de her gün pahalanıyor diye düşünen birinin unutması pek mümkün değil sankiAlmadk tabiki dün akşam bakalım demişti akşam hiçbirşey demedi.
Ömür boyu sürer değişmez. Hala dün diyorki türkiyeye gelmişti euro kazanan biri olarak herşey çok pahalı geldi. Bi de bizi düşün dedim. Neyseki euro artışta dengelenir diyor. Sadece kendisini düşünüyor. Çok soğudum gerçekten.Unutmuştur diyeceğim de her gün pahalanıyor diye düşünen birinin unutması pek mümkün değil sankibenim de erkek arkadaşım hafif böyle ama biz öğrenciyiz o ailesinden harçlık alıyor sonuçta ve düzelir diyorum. Üstelik bu kadar bile sayılmaz. Ben düzelmezse soğurum gibi sonuçta yaşamaya geldik mezara götürmeyeceğiz ya. Bir daha da genç olmayacağız. 100k parası olup da hala böyle olması ben düzelmem huyum bu diye bağırıyor maalesef
belki söylediğiniz gibi bir faiz planı vardır ondan tasarruf ediyordur ama ne zamana kadar sürecek bu tasarruf anlamadım
Yine de o tatile gidecek misin?Almadk tabiki dün akşam bakalım demişti akşam hiçbirşey demedi.
Gidicem şaşırmadım aslında zaten adamın böyle olduğunu anlamıştım. tasdiklenmiş oldu. Planı önceden yapmıştık yurtdışı fırsatı zor gitmek istiyorum o yüzden.Yine de o tatile gidecek misin?