yapılan cezasız kalmasın kızlar toplanalım...

kursa başladım kursta hoca takılıyor oldu.

üniversite hocalarımı bana aşık diye niteledi.

tüm bunlar olurken ben hep yanındaydım ve

sana güvenmiyor vs dedi.bunlar olurken kendi sürekli benimle konuşuyordu.

bu kısımda her şeyden önce kulağı tırmalayan bir kısım var.hep yanındaydın.peki anında müdahale şansın olmuş.niye hoopp ne oluyoruz demedin.sukut ikrardan gelirmiş.tamam o an şok oldun.sonradan sevgiline neyin ne olduğunu analtmadın mı.sonrasında ikisini bir araya getirme.bir daha yapamasın.artı yani ayrı şehirlerdesiniz.kusuruma bakma ama gene pes diyorum sana.gerek kurs gerek üniversite hocaların sana aşksa bunda kabahatin ne.kuzenim çok hoş hatta hocaları bile aşık demiştir.kız bunu takılma olarak bile söylemiş olabilir.sonra sesini çıkarmayayınca sen buna bızulmadığını düşünüp devam etmiştir.sana güvenmiyor dediğinde de güvenmiyorsa yanımda ne işi var diyemedin mi.gerçi demene bile gerek yok.gülüp geçecektin.

evlenme teklifi edcekken 92 doğumlu bir çocuk kardeşimden bile küçük. onun üzerinden oynadı ve benim annem ameliyat olmuşken ben onun acısını yaşarken.hayalinde o çocuğu defalarca bana teklif ettirerek hayal ettirmiş.

bunları yazdıktan sonra okudun mu.ya da yaşarken ne kadar boş olduğunu.ya güzelim istediği üzerinden oynasın.istemiyorum der attarsın.ya tek kelimelik iş.hatta konuşmaı bırak ağzını açmadan sadece alaycı bir gülümsemeyle karşılık verileck bir durum.müsade edersen yapar tabii.hangi cesaretle sana bu teklifi ve teklifkeri getirebiliyor.peki neden sen oturup bu patıklarını dinliyorsun.bana zarar vermye bu kadar gözüme soka soka uğraşan birini yok sayarım.istediği kadar benle ilgili konuşsun kendimi bildikten sonra.sakın bana sevgilim bilmiyor demeap.....l mı ki bilmeyecek.hayatımda duymadım evlenme teklifi edecek adam teklif edeceği kişini kuzeni ona kendinden küçük birini ayarlamaya çalışıyor diye vazgeçsin.artı hep yapıyor diyorsun.bundan etkilenecek adam evlenme teklif edecek kadar zaten senle olmazdı.hadi diyelim bundan(olmaz ama oldu diyelim) zaten o kocadanda evliliktende ahyır gelmez.dul ve çocuklu olmadan bitmiş.

bunlar olurken kuzenim kendini evden hiç çıkmayan,temiz pak bir ev kızı, internet kullanmayan biri olarak göstermiş. ama halbuki sürekli sevgilisi oldu ve şuan 3 kişi ile birlikte.

canım yaaaaaaa gerçekten herkesi ap..l sanıyorsun.bir insan kendini istediği kadar farklı göstermeye çalışsın.eninde sonunda açık verir.ayrıca idda ediyorum.erkekler bu konuda daha iyi anlar kim temiz kim değil.çünkü,biz sadece çevremizdeki kızları biliyoruz.diğerleri hakkında yorum yaparız.nasıl anlattağım.direkt yazağım erkeklerle yatarlar kalkarlar,kendilerini kullandırırlar.bu tarz diyaloglar kurarız.peki bunları yapan bir kızın bir erkeğe bakışını,ne bileğim tek kaldığında bir erkekle nasıl konuştuğunu ve kendini nasıl belli ettiğini bilir miyiz.erkeler bilir.açıklama daha fazla yapmama gerek var mı.her şeyi bırak evden çıkmayan ve bu kadar kapalı bir durumda olan biri toplum içine çıktığında eli ayağına ister istemez dolaşır.konuşamaz bile.gerek sevgilin olsun gerek başkalrı olsun bunun böyle olduğunu bilir.

[unlar olur biterken insan yaşadığı acıya mı yansın yoksa insanı kötü gösteren kuzene mi? bazen intikam çanlarım deli gibi çalıyor ama diyorum boşver su testisi su yolunda onun için birgün kırılır. yalan söyleyen bir insan kızlar. allah yanına bırakır mı böyle insanların. evde oturyo boş vakti çok. insanların hayatlarını nasıl mahvederim diye kuyu kazıyor. o zamanlar anlamamıştım. şimdi kızlar siz olsaydınız ne yapardınız??

kuzene yanmazdım.kız gözüne soka soka yapmış.engelleyebilirdin.ayrıca kimse kimseyi kötü gösteremiyor.kendini paralasda gösteremiyor.ancak dediklerine delil niteliğinde hareketlerin yoksa.her şeyi bırak bu mesajlarda da defalarca söyledim.yazarkende parmaklarım acıdı.kimseyle normal konuşmadın mı,kimseyle ortamlara girmedin mi.normal hayat döngüsünü kastediyorum.kuzenine sinirinden hareketlerin asabileşmiş olamaz mı.insanalrı bu uzaklaştırmış olamaz mı.moralimiz bozuk olunca,gergin olunca saklamaya çalışsak bile bu yüze,göze yansıyor.kimsede beyin okuyamıyor.ki niye okusun diye düşünüyorum.şu dünyada sorunu olmayan mı var.belki bana kızacaksın ama insanalrın gerçek sorunları var.seninde vardır.yalnız ister kuzen olsun bilmem kim.(yağmurluk şimdi yazacağım küfüre girmez umarım.bunu şaka olarak yazmıyorum bu arada ciddi ciddi yazıyorum.ban mı deniliyor gene ondan alamk istemiyorum.)İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.başka bir ifadeyle kendini bilmezlerin kuru gürültüleri beni ilgilendirmiyor.tabii sinirleniyorum,intikam hırsı benide kaplıyor.olmaması tuhaf.yalnız önce kendi kusurlarımıda görerek yaparım bunu.resmen kızın önünü açmışsın.yolundaki taşalrı temizlemişsin./SIZE]

bulaşık yıkadım,temizlik yaptım.onu anlamadım.yapmayan mı var.1,5 sene bulaşık yıkayıp,temizlik yapmışsın.bende 15 yaşından beri yapıyorum bu dediklrini.15 senedir.artı kendi evimiz yetmedi..lokantada da bulaşıkları yıkadım.hatta buz gibi suda yağları çıkardım kış vakti.günde en az 60-70 kişi geliyordu.rekorum 120 civarı.tabldolt yıkıyordum.artı çatal-kaşı vs.makine olmadı mı elde yıkıyordum.artı birde yetiştirme çabası oluyordu.30 masa siliyordum.gene aynı şekilde yemk artıkları falan.yeri geldi serviste yaptım.yeri geldi tuvalettide temizledim.yerleri paspasladım,süpürdüm.bundan gocunmadım.niye gocunayım ki.kendimle gurur duyuyorum.işte savaşçı olmaksa bu savaşçı olmaktır.yılmamak,yıkılmamak budur.bu azimle geçte olsa istediğimi alacağım.hayatıma girecek adamda bu kadar güçlü olduğumu görecek.al buda bir kaybetme korkusudur.nasıl olsa bana muhtaç diyemeyecek.bilecek en baştan bu kızı bıraksam ayakta kalır bu diyecek..

ben bunları yeni öğrendim canım. yıkamak yıkamamak sorun değil. kullanılmış hissedilmek kötüdür. insan aniden öğrenince şok oluyor. ya önüme taş olarak görmüyorum artık.insanlar dediğin kadar aptal değillerdir. kimse kimsenin lafıyla ne paşa olur nede ..... olur. ben aileme sonuna kadar her konuda desteğim cnm. bu yüzden kuzenlerimide destek olmak istedim. sorunsuz bir dünyada yaşamıyoruz. okul,iş gelecek kaygısı insanların en büyük sıkıntıları gelgelelim ki anlayana. çok güzel yazmışsın canım. çok teşekkür ederim yorumların için.zaten canım muhtaç olunacak bir durum yok.

Son düzenleme:
bütün bunlarıbu kuzen konusundan sıkıldığım için yazdım.kız şunu yap demiş yapmışsın bunu yap demiş yapmışsın.bir yaptın iki yaptın devam etmeyecektin.devam ettiğin için kuzenin suçluysa sende suçlusun.bu kadar yazdım diyede gerçekten böyle olur tarzı bir soruda duymak istemiyorum.

evet gayet iyi biliyorum arkamdan iş çevirirmesini ve bunun öfkesini.bunu sana defalarca kez yazdım.mutluluğunla intikam alacaksın.

arkamdan iş çevirenlerle irtibatı kestim.bir arada olmam gerekiyorsada bedenen oradayım.dinliyor gibi yapıp kafamdan formül falan ezberliyorum.yaptıkları aklıma geldiğinde bunu azim olarak değerlendiriyorum.bunuda açıklayağım.benim iyiliğimi istemiyorlarsa bu bendeki oluşturdukları eziklik ve yetersizlik duygusu işime yarayacak bir konuda başarılı olmam için azim olacak.

ona ağzının payını vermekle uğraşmakla uğraşacaksan buyur uğraş.yeteri kadar hayattından vermişsin zaten.montaj veye başka bir intikam planı.işe yararsın ya da yaramasın hayatından çalacak.gerçekten yapman gerekenleri yapamayacaksın.bundan sonra bu konuyla ilgili susuyorum.yaşadıklarının kat kat fazlasını yaşamış biri olarak susuyorum.sanada bir iki örnek vermiştim.onlar en basit olanları yaaşdıklarımın.sadece kendi başıma gelende değil gördüklerimde.bu konuyla ilgili susuyorum.

belki son bir öneri bu kuzenin ya da başkası hakkında dedikodu yapıyor diye dertlendiğinde bu atvde serap ezgünün yeni programındaki kadınları aklına getir.elinin altında da internetiin var.istediğin zaman izleyebilirsin.en azından gerçek dertlere üzülülür.nnasıl gerçek dert değil dersin deme.öyle.kendinden emin olacaksın.ağzı açmasını engelliyeceksin.bu kavga dövüş veye kurgu ile değil.sağol beni düşündüğün için ama yanlış anlamışsın gibisinden bir cümleyle başından savacaktın.

VEEE SUSTUM..

evet senin başından ne kadar geçmiş biliyorum. yazdıklarından gerçekten mutluyum. hayatımda emin adımlarla ilerliyorum.ondan yana bir kaygımda yok. tınlamıyorum gerçekten. o istedgini söyleyeblir. ben mutluyum.lafları takmıyorum.yazdıkların gerçekten çok iyi gelliyor.

Konu "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.

iş yerime uğramışlardı yanımızda çalışan biri vardı onunla çıkıyordu yine. ve tanımadan bilmeden ki çalıştığım iş yeri ailemin tandığı bir iş yeriydi. ailem bırakmıştı oraya. tanımadan bilmeden herkes ona takılıyor. bebek ya daha büyümemiş diye niteliyorum. ya birine söylediğin an dalga geçer. herkesin öncelikle hayatı ve düzeni var.

bunu şöyle açıkliyim o zaman; emanet olarak bırakıldığın zaman birine, ki emanet bırakılan kişiden bahsediyoruz. o sana kendi getirmez bu haberleri. kendi önler her ne olursa olsun. kız nişanlı yada sevdiği var denebilir. kimse zannetmiyorum ilişkisi varken başka birine baksın. o kadar aptal yada her ne ise öyle biri olmadığım için kabul etmedim. ve insanın çizgileri vardır. bu çizgilerle ilerlersin. ister yanlış ister doğru. ama şunuda bilirim ki; bir insan birini seviyor ve hayatına girmesine müsade ediyorsa başka birine ihtiyaç yoktur. ilişki 2 kişi ile yaşanır çoğullara gerek yoktur. ben bunu anlatamadım ona. bu sürede keşke hayatıma alabilseydim birini demedim. önceliklerim var. yaptığını destekler gibi konuşmanı bekleyemem. anlamanı hiç bekleyemem. duymak ve yaşamak arasında dağlar kadar fark vardır. ve herkes kendi çapında zaten güzeldir. bunlar yalan yanlış ve boş şeyler. keskin çizgilerimi bunlarla bozmam. emin ol kimse bu kadarını kaldıramaz ki içinde yaşıyorsan. şuna benzetiyorum çek ve olgunlaş. yanlış kişinin ellerinde. iffet konusu farklıdır. kimse kimsenin ne lafıyla paşa olur nede başka birşey. ve bu laflar ağırdır canım. bedelleride ağır olur. dua etmeli bence. ben yine birşey söylemedim ve yapmadım. benden önceside vardır ailem. her konuda benden önce gelirler. benim evimde kimse bana hakaret edemez.ki ben zaten şu 1.5 yıl içinde. sevgilim olsun olmasın. ona her konuda yardımcı oldum.o bir ben olamamış. yazık. bu konuda konuşmak istemiyorum artık. problem çözmüyoruz kesinlikle. insanların hayatlarını konuşuyoruz.

canım bunlar zaten seninde dediğin gibi belgeli şeyler. benim gizli saklım olmadı ki bana bir gün konuşupta deseydi. bende açıklardım.hepsi bende zaten. inanıp inanmamak ona kalmış zaten. raporum zaten var. tiroid hastaları 15 günde bir tahlil yapıolar. tahlillerimi atamadığıma göre:) çöpçümüyüm kız her faturayı topliyim

canım hiç bir üniversite hocasının bir öğrencisiyle yakın münasebetine henüz şahit olamadım olmiyim da kurs hocalarımda yine aile tanıdığıydı. şaşarımda en çok buna ben bir insanın yanındayken hangi ara kalkıpta saatlerini başka bir insana ayırır bunu anlamam. ve yarım ağız dediğimiz tabirle insana söyler. çocuk muyum? güven dediğin karşlılıklıdır. ben sürede verememişsem demek ki hiç verememişimdir. insanın kör olması mı gerek illa ben burdayım demek için.

erkekler aptal canım öyle olmasaydı sinan benim yanımda olurdu. valla ak pak kız arıolarsa samanlıkta kalmadı. hangi devirdeyiz sence? erkekler kızdan anlamıyolar. o zaman sinan beni neden eve kapadı? nedenler çok ama cevaplar yokkkkkkkkkk. ben naptım herşeyine uydum. sevdim saygımı yitirmedim. çünkü bunu ondan çok kendim için yaptım. ben öyle bir ortamdan gelmedim. sevgi saygı fedakarlık olamadan cinsellikte olmaz bence:)

bence sen sıkma canını allah bi yerde eline ayağına dolaştırıverir
sen allaha bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…