sana birilerinden teklif getirmesiyle ilgili şunuda söylemek istiyorum:yerinde olsam sana değil erkek arkadaşına bulurdum.kızma öyle.art niyhetle hareket eden sadece sana birilerini bulmaz.ki bu kız hayatını dediğine göre mahvedecek kadar sana zarar verecek kadar kafayı takmışsa sana bunada başvurur.ne bileğim arkadaş arasında oturduğunuzda en basittinden tvdeki bir bayanı övebilir.çok güzel bir bayan der.hatta tıpkı şuna benziyor der ve şuna da erkek arkadaşının beğendiği çevrenizden biri olur.eski kız arkadaşı vb gibi.yapan duydum.bunu bana söyleyen kişide asla olayları abartan ya da işine geldiği gibi anlatan biri değildir.yani kesin doğru.
hasta olduğum zaman hastaneye gittiğim zaman ara bak nerde yalan söylüyor oldu.
burs işlerim için gittiğim zaman erkeklerle buluşuyor oldu.
gene kusuruma bakma ama bunları diyorsa ve bunlarda kendini savunamıyorsan pes sana.hastane faturası yok mu elinde.olmadı hasta olduğun halinden anlaşılmıyor mu.en olmadı msni aç göster.görüntülü konuşma var.sesli mesaj bırak,sesinden analr hasta olduğunu.böyle bir olayla karşılaşsam gerekirse doktorla konuşurum.en basitinden telefonumla fotoğrafımızı çekerim doktorla.gene en en olmadı güvenlik kayıtları var.çok uçuk oldu ama gerek hastane gerek burs için ispat.burs içinde gittiğinde daha önceden anlatmıyor musun çocuğa şuraya gidecem diye.sana değil ona inanıyorsa,uğraşıp kafasını karıştırdıysa burs başvurusuda belgelidir.gösterirsin.burs için gerekli evrakları toplarken tahminim kopyalarıda sende durur.gösterirdin.intikamsa al anında intikam.cezasa anında ceza.bunları yaptım diyorsan.o zaman bende sana şunu derim .madem öyle hala niye bunla uğraşıyorsun.zaten her şey elinde patlamış.kendi kendini doldurmak bu durumda pek akıl karrı olmuyor.
kursa başladım kursta hoca takılıyor oldu.
üniversite hocalarımı bana aşık diye niteledi.
tüm bunlar olurken ben hep yanındaydım ve
sana güvenmiyor vs dedi.bunlar olurken kendi sürekli benimle konuşuyordu.
bu kısımda her şeyden önce kulağı tırmalayan bir kısım var.hep yanındaydın.peki anında müdahale şansın olmuş.niye hoopp ne oluyoruz demedin.sukut ikrardan gelirmiş.tamam o an şok oldun.sonradan sevgiline neyin ne olduğunu analtmadın mı.sonrasında ikisini bir araya getirme.bir daha yapamasın.artı yani ayrı şehirlerdesiniz.kusuruma bakma ama gene pes diyorum sana.gerek kurs gerek üniversite hocaların sana aşksa bunda kabahatin ne.kuzenim çok hoş hatta hocaları bile aşık demiştir.kız bunu takılma olarak bile söylemiş olabilir.sonra sesini çıkarmayayınca sen buna bızulmadığını düşünüp devam etmiştir.sana güvenmiyor dediğinde de güvenmiyorsa yanımda ne işi var diyemedin mi.gerçi demene bile gerek yok.gülüp geçecektin.
bunlar olurken kuzenim kendini evden hiç çıkmayan,temiz pak bir ev kızı, internet kullanmayan biri olarak göstermiş. ama halbuki sürekli sevgilisi oldu ve şuan 3 kişi ile birlikte.
canım yaaaaaaa gerçekten herkesi ap..l sanıyorsun.bir insan kendini istediği kadar farklı göstermeye çalışsın.eninde sonunda açık verir.ayrıca idda ediyorum.erkekler bu konuda daha iyi anlar kim temiz kim değil.çünkü,biz sadece çevremizdeki kızları biliyoruz.diğerleri hakkında yorum yaparız.nasıl anlattağım.direkt yazağım erkeklerle yatarlar kalkarlar,kendilerini kullandırırlar.bu tarz diyaloglar kurarız.peki bunları yapan bir kızın bir erkeğe bakışını,ne bileğim tek kaldığında bir erkekle nasıl konuştuğunu ve kendini nasıl belli ettiğini bilir miyiz.erkeler bilir.açıklama daha fazla yapmama gerek var mı.her şeyi bırak evden çıkmayan ve bu kadar kapalı bir durumda olan biri toplum içine çıktığında eli ayağına ister istemez dolaşır.konuşamaz bile.gerek sevgilin olsun gerek başkalrı olsun bunun böyle olduğunu bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?