Yapılan hakszılığa takılıp kalmamak?

Bumuduur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
132
93
18
35
Yıllarca kv tarafından haksızlığa uğradım. Ama öyle açık seçik birşey yoktu. Rahatsız hissettiğim zamanlar vardı ufak tefek ama huzursuz eden şeylerdi. Asla aramızda en ufak tartışma bile olmamıştı. Ta kii 9 ay öncesine kadar. Ortada hiçbirşey yokken kıskançlıktan kavga çıkartıp yapmadığı yaşatmadığı rezillik kalmadı. Beddualar bana aileme küfürler ve haftalarca eşimle boşanmamız için uğraştı. Üzerime yürüdü tehdit etti. Evimize yerleşmeye kalktı. Huzur bırakmadı. Çocuğumuz olmasın diye beddua edip şimdi utanmadan karnımdaki bebeğimi sorabiliyor. Öyle bir utanmaz. Amacına ulaşamadı boşanmadık. Ama boşansak kına yakacak kadın şimdi taktik değiştirdi. Melek gibi görünüyor. Ben canının canıymışım onun. Beni sevdiğinden yaşanmış onca şey. İnsan sevdiğine kırılırmış.

Uzun uzun anlatırım isteyen olursa. Defalarca da konu açtım zaten.

Benim derdim bunları yaşananları o kadının varlığını düşünmeden bir günüm bile geçmiyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim. O kadar büyük bir haksızlığa uğradım ki hazmedemiyorum.

Cogumuzda var o durum cnm malesef bende bunlar çok benzerini yaşadım mesafeli ol ben öyle yapıyorum sonra yapışıp kalıyorlar iyi olsalar baş tacı değillerse yazikki

Görüşüyor musunuz bu olaylardan sonra hala?
Görüşüyorsanız geçmez içinizde ki öfke.

Bu yazdıklarınizdan sonra görüşmemeniz lazım. Ne münasebet, canının canı falan geçsin bu muhabbetleri.

Üşenmedim saydım 13 konunuzun 10 tanesi kv içerikli Konunuzu hatırladım bebeğinize beddua ettiğini okuyunca teyit etmek için baktım.Neyse..
Hamilesiniz ve hassassınız zaman akıp gidiyor ve geçmişe dönemeyiz.
Bu kadına bu kadar anlam yüklemeyin, düşünmeyin bile.

Bunlar yaşanirken eşiniz ne yapiyordu? Hayir herseye eş mudahale edemiyor tamam da "kufur, ustune yurume, beddualar" bunlara mudahale etmesi gereken kişi eşinizdi zaten mudahale etse bunlarin çogunu yaşamazdiniz eminim.

Kayinvalideler bu kadar ileri gidebiliyorsa bunun sebebi kendi oğullari ve sizsiniz. Size bunlarin yapilmasina musade eden adamdan cocuk yapip hala evli kalirken sikinti yoksa kaynanayi da unutabilirsiniz bence.

kv zamanında baya sıkmış canınızı şimdi bişey yapmasa bile batıyor size.ya hiç görüşmeyecektiniz ya da bu nefretinizi bir şekilde bastıracaksınız durup durup kendinizi doldurmak size de iyi gelmez

Sık sık gidip geliyor mu? Kocanızın tavrı ne? Hamileliğinize odaklanın kv aramayın sormayın.
Arayıp sormuyorum. Eşim de aramıyor. Ama o ısrarla arıyor. Eşime soruyor nasıl bebek ne yapıyorsunuz diye. Kaç kilo aldığımı soruyor ne işine yarayacaksa. İki üç kere beni istedi telefona üç ayda. Buz gibi iki cümle konuşup yüzüne kapattım iyi günler bile demeden ama utanmıyor anlamıyor. Hiçbirşey yok gibi eşimi aramaya devam ediyor. Bir yada iki dklık konuşmalar oluyor ama normalleştiriyor herşeyi. Eşimin o kadar korkunç bir babası var ki onun yanında annesi yine de masum kalıyor eşimin gözünde. Açık açık söyleyemiyor ama hissediyorum. Yüzyüze aylardır görüşmüyoruz. Çocuğumuz doğduğunda masum yavrumun yüzünü göreceği ona dokunacağı düşüncesine bile dayanamıyorum.

Aylardır görüşmüyoruz. Üç kere telefona istedi beni. İki cümle kurup iyi günler bile demeden yüzüne kapattım. Utanma arlanma yok halen. Eşimi arayıp çocuğumuzu soruyor. Eşim çok mesafeli. Hamileliğimin başında ultrason fotoğrafı istedi eşimden. Göndermedi eşim.

Sizin yorumu üstte görünce yanlış konudayım yada konu güncellendi diye düşündüm
Ahahahhahaha ama gerçekten başka bir konuya yorum yaptım hatta eminim nasıl oldu buraya geldi bilmiyorum şalırdım kaldım bende . Bi üye eşinin para kaptırmasından bahsetmiş ona yorum yapıyodum

Bebeğiniz olmasın diye beddua eden biri gerçekten torununun yüzünü bile görmeyi haketmiyor.

Bu konyla ilgilide mağlesef çok öok yakınımız dediğimiz kişi eşimle bana da aynı bedduayı verdi (eşim tarafından) ve sana şöyle bişey deyim . Bizim olmuyor eşim kaynaklı . Tüp bebek yaptırıyoruz . Ben olayı büyütmedim . eşim 1 yıl konuşmadı şimdi yeni yeni merhaba merhaba . Allaha havale ettim .

Eşim tüm bu süreçte benimleydi. Senin gibi annem yok git evimizden diye kovdu. Kvyi evden kovan ben oldum. Herkese gelin beni evden kovdu diye anlatmış. Eşim annesini çok çok severdi. Kv neye uğradığını şaşırdı. Hatta eşime attığı mesaj halen telefonunda. Bir erkek annesi ne yapmış olursa olsun erkek annesini savunmalı yazmış. O kadar pis zihniyetli bir kadın. Bu anlattıklarım bir hafta içinde yaşanmıştı. Patlama anı ise bizde kaldığı günün sabahında yaşandı. Eşim akabinde evden kovdu zaten. Aylarca huzur vermediler. Şimdiki sessizliğini de hamile olmama veriyorum. Atamıyorum içimden.

Nefret öyle güçlü bir duygudur ki giderek güçlenir. Karsi tarafa zarar vermez ama size verdigi zarar epeyce fazladır. Hem öyle degmeyecek insanlardan da nefret edilmemeli diye düşünüyorum. Esinizin annesi olarak degerlendirin olaylari. Zaten görüşmeme şansınız var. Odaklanacaginiz sey sizi mutsuz eden insanlar degil mutlu edecek şeyler olsun. Takılıp kalmayin geçmişe zaten mesafe koymuşsunuz araniza mesafe size nasil davranacagini belirler. Çizginizden iceriye adim atmadigi sürece aklınız onda olmasin. Bebeginizin sağlığı ve sizin sagliginiz su surecte cok onemli. Eşiniz annesiyle konusup aranizdaki mesafeli dengeyi korumaya çalışsın. Size de o taraftan haber getirmesin en azindan bebek hayata gelene kadar.

Yalnız siz bu kayınvalideyi ciddi ciddi takıntı yapmışsınız. Kadından başka beyninizde düşünce yok.

Benden size bir tavsiye düşmanlarınıza beyninizde fazla yer vermeyin. Ona ayırdığınız zamana tükettiğiniz oksijene ve beyni kimyanızı bozmanıza değmez...

Yaşandı ve bitti herşey önünüze bakın

Kv beddua ettiği zaman bizimde uzun zamandır çocuğumuz olmuyordu. Kv çok istediğimizi de biliyordu. Eşime yanımda nasıl bağırdı. Boşa bu karıyı da karı gibi karı al çocuk doğursun sana diye. Bin tane karı bulunur bir tane anne bulunmaz dedi. Kıskançlığın seviyesini görüyor musun.
İnşallah hayırlı zamanda bebeğiniz olur. Bizim kv içindeki kini nefreti kusunca hamile olduğumu öğrendim bir buçuk ay sonra.

Dua et canım hamilesin kimin duası kabul olur belli olmaz . Bende yavruma kavuşuyim .. eşimin ve benim gerçekten çok çok yakınından değmeyecek bi olay için kısır kalasın diye bağırması o kavga o sözler asla gitmiyor kafamdan . Tüp bebek ilaçları çok ağır geliyor o sözler kulağımda yüküm çok daha ağrlaşıyor . Bu kişi eşimin canından öte candı . Amann boşver . Yani tek senin eşin ailesinde yok anlatsam roman olur . Susuyorum allaha havale ediyorum rabbim görüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…