Cogumuzda var o durum cnm malesef bende bunlar çok benzerini yaşadım mesafeli ol ben öyle yapıyorum sonra yapışıp kalıyorlar iyi olsalar baş tacı değillerse yazikkiYıllarca kv tarafından haksızlığa uğradım. Ama öyle açık seçik birşey yoktu. Rahatsız hissettiğim zamanlar vardı ufak tefek ama huzursuz eden şeylerdi. Asla aramızda en ufak tartışma bile olmamıştı. Ta kii 9 ay öncesine kadar. Ortada hiçbirşey yokken kıskançlıktan kavga çıkartıp yapmadığı yaşatmadığı rezillik kalmadı. Beddualar bana aileme küfürler ve haftalarca eşimle boşanmamız için uğraştı. Üzerime yürüdü tehdit etti. Evimize yerleşmeye kalktı. Huzur bırakmadı. Çocuğumuz olmasın diye beddua edip şimdi utanmadan karnımdaki bebeğimi sorabiliyor. Öyle bir utanmaz. Amacına ulaşamadı boşanmadık. Ama boşansak kına yakacak kadın şimdi taktik değiştirdi. Melek gibi görünüyor. Ben canının canıymışım onun. Beni sevdiğinden yaşanmış onca şey. İnsan sevdiğine kırılırmış.
Uzun uzun anlatırım isteyen olursa. Defalarca da konu açtım zaten.
Benim derdim bunları yaşananları o kadının varlığını düşünmeden bir günüm bile geçmiyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim. O kadar büyük bir haksızlığa uğradım ki hazmedemiyorum.
Arayıp sormuyorum. Eşim de aramıyor. Ama o ısrarla arıyor. Eşime soruyor nasıl bebek ne yapıyorsunuz diye. Kaç kilo aldığımı soruyor ne işine yarayacaksa. İki üç kere beni istedi telefona üç ayda. Buz gibi iki cümle konuşup yüzüne kapattım iyi günler bile demeden ama utanmıyor anlamıyor. Hiçbirşey yok gibi eşimi aramaya devam ediyor. Bir yada iki dklık konuşmalar oluyor ama normalleştiriyor herşeyi. Eşimin o kadar korkunç bir babası var ki onun yanında annesi yine de masum kalıyor eşimin gözünde. Açık açık söyleyemiyor ama hissediyorum. Yüzyüze aylardır görüşmüyoruz. Çocuğumuz doğduğunda masum yavrumun yüzünü göreceği ona dokunacağı düşüncesine bile dayanamıyorum.Sık sık gidip geliyor mu? Kocanızın tavrı ne? Hamileliğinize odaklanın kv aramayın sormayın.
Ben nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum ben başka konuya yorum yaptım bu neden buraya geldiAyy . İnanmıyorum alalen dolandırılıcılık yapmış adamlar .avukat felan sokun araya umarım kağıtsız küreksiz yollamadınız parayı
Sizin yorumu üstte görünce yanlış konudayım yada konu güncellendi diye düşündümAyy . İnanmıyorum alalen dolandırılıcılık yapmış adamlar .avukat felan sokun araya umarım kağıtsız küreksiz yollamadınız parayı
Aylardır görüşmüyoruz. Üç kere telefona istedi beni. İki cümle kurup iyi günler bile demeden yüzüne kapattım. Utanma arlanma yok halen. Eşimi arayıp çocuğumuzu soruyor. Eşim çok mesafeli. Hamileliğimin başında ultrason fotoğrafı istedi eşimden. Göndermedi eşim.Görüşüyor musunuz bu olaylardan sonra hala?
Görüşüyorsanız geçmez içinizde ki öfke.
Bu yazdıklarınizdan sonra görüşmemeniz lazım. Ne münasebet, canının canı falan geçsin bu muhabbetleri.
Ahahahhahaha ama gerçekten başka bir konuya yorum yaptım hatta eminim nasıl oldu buraya geldi bilmiyorumSizin yorumu üstte görünce yanlış konudayım yada konu güncellendi diye düşündüm
Bebeğiniz olmasın diye beddua eden biri gerçekten torununun yüzünü bile görmeyi haketmiyor.Arayıp sormuyorum. Eşim de aramıyor. Ama o ısrarla arıyor. Eşime soruyor nasıl bebek ne yapıyorsunuz diye. Kaç kilo aldığımı soruyor ne işine yarayacaksa. İki üç kere beni istedi telefona üç ayda. Buz gibi iki cümle konuşup yüzüne kapattım iyi günler bile demeden ama utanmıyor anlamıyor. Hiçbirşey yok gibi eşimi aramaya devam ediyor. Bir yada iki dklık konuşmalar oluyor ama normalleştiriyor herşeyi. Eşimin o kadar korkunç bir babası var ki onun yanında annesi yine de masum kalıyor eşimin gözünde. Açık açık söyleyemiyor ama hissediyorum. Yüzyüze aylardır görüşmüyoruz. Çocuğumuz doğduğunda masum yavrumun yüzünü göreceği ona dokunacağı düşüncesine bile dayanamıyorum.
Eşim tüm bu süreçte benimleydi. Senin gibi annem yok git evimizden diye kovdu. Kvyi evden kovan ben oldum. Herkese gelin beni evden kovdu diye anlatmış. Eşim annesini çok çok severdi. Kv neye uğradığını şaşırdı. Hatta eşime attığı mesaj halen telefonunda. Bir erkek annesi ne yapmış olursa olsun erkek annesini savunmalı yazmış. O kadar pis zihniyetli bir kadın. Bu anlattıklarım bir hafta içinde yaşanmıştı. Patlama anı ise bizde kaldığı günün sabahında yaşandı. Eşim akabinde evden kovdu zaten. Aylarca huzur vermediler. Şimdiki sessizliğini de hamile olmama veriyorum. Atamıyorum içimden.Bunlar yaşanirken eşiniz ne yapiyordu? Hayir herseye eş mudahale edemiyor tamam da "kufur, ustune yurume, beddualar" bunlara mudahale etmesi gereken kişi eşinizdi zaten mudahale etse bunlarin çogunu yaşamazdiniz eminim.
Kayinvalideler bu kadar ileri gidebiliyorsa bunun sebebi kendi oğullari ve sizsiniz. Size bunlarin yapilmasina musade eden adamdan cocuk yapip hala evli kalirken sikinti yoksa kaynanayi da unutabilirsiniz bence.
Kv beddua ettiği zaman bizimde uzun zamandır çocuğumuz olmuyordu. Kv çok istediğimizi de biliyordu. Eşime yanımda nasıl bağırdı. Boşa bu karıyı da karı gibi karı al çocuk doğursun sana diye. Bin tane karı bulunur bir tane anne bulunmaz dedi. Kıskançlığın seviyesini görüyor musun.Bu konyla ilgilidemağlesef çok öok yakınımız dediğimiz kişi eşimle bana da aynı bedduayı verdi (eşim tarafından) ve sana şöyle bişey deyim . Bizim olmuyor eşim kaynaklı . Tüp bebek yaptırıyoruz . Ben olayı büyütmedim . eşim 1 yıl konuşmadı şimdi yeni yeni merhaba merhaba . Allaha havale ettim .
Dua et canım hamilesin kimin duası kabul olur belli olmaz . Bende yavruma kavuşuyim .. eşimin ve benim gerçekten çok çok yakınından değmeyecek bi olay için kısır kalasın diye bağırması o kavga o sözler asla gitmiyor kafamdan . Tüp bebek ilaçları çok ağır geliyor o sözler kulağımda yüküm çok daha ağrlaşıyor . Bu kişi eşimin canından öte candı . Amann boşver . Yani tek senin eşin ailesinde yok anlatsam roman olur . Susuyorum allaha havale ediyorum rabbim görüyor .Kv beddua ettiği zaman bizimde uzun zamandır çocuğumuz olmuyordu. Kv çok istediğimizi de biliyordu. Eşime yanımda nasıl bağırdı. Boşa bu karıyı da karı gibi karı al çocuk doğursun sana diye. Bin tane karı bulunur bir tane anne bulunmaz dedi. Kıskançlığın seviyesini görüyor musun.
İnşallah hayırlı zamanda bebeğiniz olur. Bizim kv içindeki kini nefreti kusunca hamile olduğumu öğrendim bir buçuk ay sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?