- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Nasıl ne olur. Anlamadım kendisi bana izin vermez asla ama o yaptığı zaman normal bişey gibi geliyo ona kızdıgim şey bu asıl.Takip etse ne olur ya hu nelerle uğrasıyorsunuz
Ee ne yapmam lazım. Pekiadamın her hatasında trip atıp özür beklersen böyle olur adam sinirden bomba gibi patlamış haklı
O zaman Akil verin siz napiyosunuz böyle bi durumdatepkisi gayet normal şamaroğlanına çevirmişsin adamı.
Yapmak istediğin şeyi yap. İzin vermezse ben istiyorum dr.bunun için değil sadece herseyde.o da ediyosa etsin.faunusa kapatamayız ki birbirimizi.ya güvenin ya yol verinNasıl ne olur. Anlamadım kendisi bana izin vermez asla ama o yaptığı zaman normal bişey gibi geliyo ona kızdıgim şey bu asıl.
O zaman Akil verin siz napiyosunuz böyle bi durumda
Çok şey yazasım geldi, sonra alıntıladığım arkadaşın mesajını gördüm. Aynılarından ben de dedim sayınYani ben anlamıyorum ki koca koca adamlara onu yapma bunu yapma. Nasıl diyorsunuz anlamıyorum. Bunca senelik kocama diyemiyorum ben. O size izin vermiyormuş. Eeee ondan izin isteyen kim.
Her sorunda küslük trip. Nereye gidecek böyle. Sadece birbirinizi yorarsınız. İlişkiniz yıpranır.
Bunun yerine birbirinize, isteklerinize, arkadaşlarınıza ve tercihlerinize SAYGI duyun. İnanın karşılığını alırsınız. Birbirinize karşı hoşgörülü olun.
Alın benden de o kadar.Çok şey yazasım geldi, sonra alıntıladığım arkadaşın mesajını gördüm. Aynılarından ben de dedim sayın
20 yaşındayım ama hepiniz benim yaşımdan gecmissinizdir diye düşünüyorum ve bana ben çok anlayisliydim demeyın. Herkesin kocasıyla eşiyle arasında ki ilişki farklıdır size diyorum ki sevgilim bana onu yapma bunu yapma diyebiliyor ben yapsam aynı şeyi ortalığı ayağa kaldırır ama o yapınca ben ona.neden yaptın desem bile çıldırıyo sorun burda. Siz hiç ni yaşamadıniz buna benzer problemler anlamıyorum ya
20 yaşındayım ama hepiniz benim yaşımdan gecmissinizdir diye düşünüyorum ve bana ben çok anlayisliydim demeyın. Herkesin kocasıyla eşiyle arasında ki ilişki farklıdır size diyorum ki sevgilim bana onu yapma bunu yapma diyebiliyor ben yapsam aynı şeyi ortalığı ayağa kaldırır ama o yapınca ben ona.neden yaptın desem bile çıldırıyo sorun burda. Siz hiç ni yaşamadıniz buna benzer problemler anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?