- 23 Aralık 2017
- 17
- 26
- 3
- 40
- Konu Sahibi yagmurum17
-
teşekkur ederim yol gösterdiğiniz için dediklerinizi uygulamaya çalışacamBence hiç de cahil değilsin, kendini geliştirmek isteyen insan cahil olamaz.. açıktan okuyabilirsin, bunun dışında gazete haber köşe yazıları okumanı, dizi film yerine tartışma programları izlemeni öneririm.. bu illa siyasetle ilgili olmak zorunda tv de çok güzel tartışma programları denk geliyor bazen psikoloji bazen tarih bazen beslenmeyle ilgili.. onları takip edebilirsin.. youtubeda da bulabilirsin bunları.. kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin, dünya klasiklerini okumaya başlayabilirsin.. hiç zor değil kendini geliştirmen, yeter ki iste:)
yorumunuza. çokteşşekür. ederim.önce dışarıdan okullarınızı bitirin en azından diplomanızı elinize alın . sonra açık öğretimle gidebileceğiniz bölümlere bakın.
bilgisayar kursuna gidin internet kullanıyorsunuz belli ki ama word excel nasıl kullanılır öğrenin.
bol bol kişisel gelişim kitapları okuyun (internnetten google a yazın atıyorum en iyi kişisel gelişim kitapları veya kişisel gelişim için okunması gerek kitaplar diye :)
teşekkür ederimBence hiç de cahil değilsin, kendini geliştirmek isteyen insan cahil olamaz.. açıktan okuyabilirsin, bunun dışında gazete haber köşe yazıları okumanı, dizi film yerine tartışma programları izlemeni öneririm.. bu illa siyasetle ilgili olmak zorunda tv de çok güzel tartışma programları denk geliyor bazen psikoloji bazen tarih bazen beslenmeyle ilgili.. onları takip edebilirsin.. youtubeda da bulabilirsin bunları.. kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin, dünya klasiklerini okumaya başlayabilirsin.. hiç zor değil kendini geliştirmen, yeter ki iste:)
aslınabakarsanız. ben. kütüphaneye. gitmeyi. çok. istiyorum. kitap. okumayı. çok. severim.
Kirap oku..aciktan orta ve lise oku..merhaba arkadaslar benimle cok dalga geciyorlar guluyorlar bu yuzden cok uzuluyorum.ilkokul mezunuyum o yuzden cahilligimin sıkıntılarıni yasiyorum.kendimi nasil gelistirebilirim.fikirlwrinize ihtiyacim var
aslınabakarsanız. ben. kütüphaneye. gitmeyi. çok. istiyorum. kitap. okumayı. çok. severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?