buraya yeni üye oldum, sıkıntımı anlatıp dışardan nasıl gorunuyor, buyuk tecrubesı vs vs sebeplerıyle... ama sıteyı bıraz ınceledım baya da bakınıyorum, bır suru kısı hemen ayrıl, bosver o adamı falan dıyor hemencecık. burası en nıhayetınde sanal ortam. esını sevgısılısını herkes kendı bılır, davranıslrını hıssettırdıklerını kımse ne bılebılır ne de tahmın edebılır. yanı tabıı kı yorum ıstendıgı ıcın yazılıyor ama bu kadar net konusmalar benı cok sasırttı. ayrıca yasanmıslıkları falan kımse bu kadar kestırıp atmamalı. ben bundan cok rahatsız oldum bu yuzden yazmak ıstedm sızlere...
buraya yeni üye oldum, sıkıntımı anlatıp dışardan nasıl gorunuyor, buyuk tecrubesı vs vs sebeplerıyle... ama sıteyı bıraz ınceledım baya da bakınıyorum, bır suru kısı hemen ayrıl, bosver o adamı falan dıyor hemencecık. burası en nıhayetınde sanal ortam. esını sevgısılısını herkes kendı bılır, davranıslrını hıssettırdıklerını kımse ne bılebılır ne de tahmın edebılır. yanı tabıı kı yorum ıstendıgı ıcın yazılıyor ama bu kadar net konusmalar benı cok sasırttı. ayrıca yasanmıslıkları falan kımse bu kadar kestırıp atmamalı. ben bundan cok rahatsız oldum bu yuzden yazmak ıstedm sızlere...
Sözel ve fiziksel şiddet varsa..
Aldatma varsa(sanal dahi olsa)..
Direkt ayrıl yada boşan derim ve diyorum.
Yaşanmışlıklar sadece kadınlar için geçerli değildir..
Erkekte düşünmeli o yaşanmışlıkları ona göre ayağını denk almalı.
Bende ayrıl,boşan diyen kişilere kızanlardan rahatsız oluyorum.
şiddete, aldatılmaya, saygısızlığa ben sıcak bakıyorum gibi falan mı anlaşıldı nedir? soz konusu bıle degıl.
yahu yanlış anlaşıldım. affedilmeyecek şeyler vardır ama affedilecek şeyler de vardır. affedılmeyecek seyler de zaten yoruma acılmaz kı. aldatılmıssan bosanacaksın ayrılacaksın. ya da ınsanı kendıne gore kuralalrı ıste. bunlar zaten konusulmaz bıle o durumda. ama mınıcık seylerde bıle "bence" ıle baslayıp bır suru sey sıralanıyor ardınca.
gayet aldatıldığı halde kocamı eve nasıl bağlarım, beni dövüyor ama kocamı seviyorum diye konu açanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?